Damian Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Barca pewnie kupi SN ale ciekawe kogo:facepalm:
Bieniek Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 A mi sie wydaje,ze dopóki krasnal bedzie gral w Barcie to zaden klasowy napastnik nie pojedzie do Barcelony.
Damian Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 A mi sie wydaje ze im dluzej Messi bedzie gral tym bardziej bedzie gral glebiej bo rozgrywac akcje to on potrafi:wink:
Bieniek Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jedno z drugim nie ma nic wspolnego.
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Moyes wypierd........ :facepalm: tylko spokój może nas uratować
Skyliner89 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 JUVENTUS 3:0 AS Roma Totti się tak odgrażał, że wygrają, że mają lepszy skład...
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Oglądałem mecz i Roma dziś słabo... Jeszcze na koniec 2 czerwa...
Dumel Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 http://img.wiocha.pl/images/1/1/118771f529b5da01359f72e482b2e85b.jpg Akurat Lewemu to powinno wisieć czy będzie grał dla szwabów w żółtych strojach czy czerwonych nie oszukujmy się on teraz zarabia na resztę życia..
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Chyba o zarabianie już nie musi się martwić... I czy grałby w BVB czy w innym klubie zarobki podobne...
Damian Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Moyes wypierd........ :facepalm: tylko spokój może nas uratować Japierdolem:polew::polew:
Dumel Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ale tak samo mogli mieć pretensje kibice Lecha jak szedł do Dortmundu a jak by wtedy nie poszedł to dziś by nie zarabiał tyle co zarabia.. teraz też robi krok do przodu.. nigdy jakoś szczególnie nie był przywiązany do barw Dortmundu.. z drugiej strony polityka Dortmundu też mi się nie podoba zachowują się podobnie jak polskie kluby co się ktoś wybija to sprzedają..
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Moyes wypierd........ :facepalm: tylko spokój może nas uratować Japierdolem:polew::polew: rozwiń swoją wypowiedź
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 No ale nie ma co porównywać przejścia z Lecha do BVB a z BVB do BM... Wtedy to był przeskok BARDZO DUŻY a teraz chyba nieco mniejszy.
Damian Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Stanley chodzi mi o to ze Moyes jest za slaby, Everton pod reka Martineza tez gra lepsza pilke Wyczłapane przy uzyciu dinksa od przyczłapki do bulbulatora
Dumel Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Teraz się tak wydaje bo patrzymy na Borussię która jest po 4 sytych latach.. bo nazbierała gotówki w Lm itp.. gdy spojrzymy w przeszłość to nie było tak kolorowo.. a Bayern.. wczoraj ktoś się wypowiadał z ekspertów w telewizji.. jest to przedsiębiorstwo które z każdej strony funkcjonuje na 100% i tak było jest i będzie.. PS. osobiście nie lubię Bayernu:grin: ale teraz zaczyna się era właśnie Bayernu..
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Stanley chodzi mi o to ze Moyes jest za slaby, Everton pod reka Martineza tez gra lepsza pilkeWyczłapane przy uzyciu dinksa od przyczłapki do bulbulatora nie zgodzę się, że jest słaby słaby to był Jacek Zieliński w Ruchu
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ja nadal jestem zdania, że nie ma co prównywać j.w.
Rekomendowane odpowiedzi