Kamyk Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 BBC News - Manchester United fan calls 999 asking for Alex Ferguson
Biszczan Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Wczorajszy mecz na Old Trafford to był niezły horror w końcówce dogrywki, a w rzutach karnych to już nie mówię Wcale się nie zdziwię jeśli Sunderland zdobędzie Puchar Ligi. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Mata w MU ? Póki co nie jestem przekonany do tego grajka..... Narazie, największym dla mnie rozczarowaniem w MU jest Fellaini, gdy już wróci o kontuzji, czekam na jego formę - taką sprzed roku Niestety odniosłem wrażenie, że nie sprawdzi się w tej ekipie i po 2 latach gdzies go sprzedadzą.... In plus na pewno Januzaj i Evans. Ten ostatni przez ostatnie 3-4 lata zrobił mega postęp. Dla mnie, obok Kompanego - najlepszy środkowy obrońca EPL
Biszczan Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Mata to za***isty rozgrywający, szkoda że do Juve nie poszedł. Dla niego dobrze, że odszedł... Juve z Lazio 1-1 buffon czerwona Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Mata to za***isty rozgrywający, szkoda że do Juve nie poszedł. Dla niego dobrze, że odszedł... Juve z Lazio 1-1 buffon czerwona Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka no zobaczymy, osobiście bardzo chciałbym w MU kilku zawodników z Bundesligi
Blachu Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Mata to za***isty rozgrywający, szkoda że do Juve nie poszedł. Dla niego dobrze, że odszedł... Juve z Lazio 1-1 buffon czerwona Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka no zobaczymy, osobiście bardzo chciałbym w MU kilku zawodników z Bundesligi Których konkretnie?
Kamyk Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Mata to doskonały zawodnik, bez dwóch zdań trochę jednak pękam jak ten gamoń Moyes czegoś nie wymyśli, to się skończy sprawa tak jak z Kagawą trenerzyna się trafił, to dzięki
pepik Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jakub Błaszczykowski zerwał więzadła Koniec sezonu dla Błaszczykowskiego
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Mata to za***isty rozgrywający, szkoda że do Juve nie poszedł. Dla niego dobrze, że odszedł... Juve z Lazio 1-1 buffon czerwona Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka no zobaczymy, osobiście bardzo chciałbym w MU kilku zawodników z Bundesligi Których konkretnie? Marco Reus, Dante, Alaba, Ribery, Thomas Müller - Ci, którzy na szybko przyszli mi do głowy Myślę, że dla MU priorytetem powinno być sprowadzenie jednego solidnego środkowego obrońcę i dwóch klasowych skrzydłowych
Blachu Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Reus jest do wyjęcia z BVB (która IMO raczej się "kończy"), chociaż ostatnio obniżył nieco loty... Co do tej czwórki z Bayernu to jest nie do ruszenia, tak jak każdy inny kluczowy gracz tego klubu
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Co do tej czwórki z Bayernu to jest nie do ruszenia, tak jak każdy inny kluczowy gracz tego klubu każdy ma swoją cenę
Blachu Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Co do tej czwórki z Bayernu to jest nie do ruszenia, tak jak każdy inny kluczowy gracz tego klubu każdy ma swoją cenę Otóż to, ale nie w Bayernie chyba że mówimy o sytuacji typu: Gomez, Podolski itp - zawodnikach którzy nie dali sobie rady w klubie... Choć Mario odwalił kawał dobrej roboty przez te kilka sezonów, to ostatecznie uciekł by szukać regularnej gry... Swego czasu Real dawał za Riberyego kosmiczne pieniądze, i nic... Ribery gra dalej w FCBM. Bayern nie musi sprzedawać, ma wystarczająco dużo Euro. Od paru lat konsekwentnie rozwijając zespół, klub osiągnęli to co widzimy dziś.
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Co do tej czwórki z Bayernu to jest nie do ruszenia, tak jak każdy inny kluczowy gracz tego klubu każdy ma swoją cenę Otóż to, ale nie w Bayernie chyba że mówimy o sytuacji typu: Gomez, Podolski itp - zawodnikach którzy nie dali sobie rady w klubie... Choć Mario odwalił kawał dobrej roboty przez te kilka sezonów, to ostatecznie uciekł by szukać regularnej gry... Swego czasu Real dawał za Riberyego kosmiczne pieniądze, i nic... Ribery gra dalej w FCBM. Bayern nie musi sprzedawać, ma wystarczająco dużo Euro. Od paru lat konsekwentnie rozwijając zespół, klub osiągnęli to co widzimy dziś. pewnie dawali za mało Myślę, że nie ma grajków nie do kupienia, Ronaldo czy Messi również... Wystarczy położyć na stół odpowiednią kwotę. Hipotetycznie: myślisz, że jakby ktoś na Messiego wyłożył 300mln eur i dał mu 50mln za sezon nie odszedłby z Barcy ?
Blachu Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 80 mln za Riberyego i nic Co do Twojej hipotezy to myślę, że nie wiem co mogłoby się stać w takim przypadku z Messim, pewnie poleciałby na kasę i odrzedł Ale ja twierdząc, że nikt kluczowy z Bayernu nie odejdzie brałem pod uwagę tylko rozsądne pieniądze Bo przecież nikt za takiego Dante nie będzie płacił kilkadziesiąt mln, za którego Bayern zapłacił ok 5 mln
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 uderz w stół.... "L'Equipe": PSG zapłaci klauzulę za Messiego - Sport - WP.PL traktuję to oczywiście mało poważnie, ale....
Biszczan Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Kumpel, który "siedzi" w Bayernie znalazł info, że Hazard po sezonie idzie do PSG Trudno to sobie wyobrazić, ale jeśli tak się stanie to atak będa mieć naprawdę mocny (Odchodzacy do Juve Menez nie dorównuje Hazardowi). Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Kumpel, który "siedzi" w Bayernie znalazł info, że Hazard po sezonie idzie do PSG Trudno to sobie wyobrazić, ale jeśli tak się stanie to atak będa mieć naprawdę mocny (Odchodzacy do Juve Menez nie dorównuje Hazardowi).Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka o Hazardzie mówili ostatnio podczas meczu na C+ (PSG, Barca.....) świetny grajek, pamiętam go jeszcze z Ligue 1, z resztą myślę, że w lidze francuskiej jest sporo dobrych skrzydłowych
Damian Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Watpie zeby Messi odszedl, nawet jesli zaplaca klauzule:wink:
Kamyk Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 o Hazardzie mówili ostatnio podczas meczu na C+ (PSG, Barca.....) świetny grajek to co wyprawie w Chelsea, w srodku pola, razem z Oscarem i Willianem, to jest mistrzostwo nie dziwie sie ze Juan nie mogl sie przebic majac taki srodek Jose (a pomijam Lamparda i Mikela) moze na serio myslec o walce o tytul i to juz teraz, po powrocie do EPL
Skyliner89 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 PN: Kuba nie zagra więcej dla Borussii? - Ligi zagraniczne - Niemcy - Wydarzenia - PiłkaNożna.pl Odejdzie?
Rekomendowane odpowiedzi