akjam Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Niestety tak to wygląda... Równocześnie oglądałem mecz Francja vs Holandia i tam też nie było fajerwerków ale gra wyglądała zupełnie inaczej - szybciej, dokładniej...
Kamyk Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Niestety tak to wygląda... Równocześnie oglądałem mecz Francja vs Holandia i tam też nie było fajerwerków ale gra wyglądała zupełnie inaczej - szybciej, dokładniej... widziales bramę benzemy?? poezja, c'nie?
akjam Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 O takich wirtuozach to już wogóle nie wspominam.
Skyliner89 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 W PZPNie są układy i układziki. Szkoda, że Henrykowi Kasperczakowi nie dane było poprowadzić Reprezentacji Polski. Zresztą Marcelo Lippi jest bezrobotny . Ostatni raz Polska Reprezentacja ładnie grała za czasów Beenhakkera. A to było 6 lat temu... Teraz przyznam szczerze, że ostatnio na meczach Reprezentacji Polski usypiam... Następny mecz z Deutschland
Kamyk Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 z ciekawych wyników wczoraj australia grała z ekwadorem (tak tak, z TYM ekwadorem) wygrywali do przerwy 3:0 i co z tego? a no jajco - to tylko piłka LiveScore : Australia vs Ecuador
Biszczan Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Belgia znów tylko zremisowala z WKS 2:2 choć prowadzili 2:0. Kompany przepraszał kibiców Lippi przedłużył kontrakt z mistrzem Chin, a to oznacza, że raczej naszych orłów nie poprowadzi (a szkoda) Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
jarko Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 W PZPNie są układy i układziki. Stereotyp...
Skyliner89 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 W PZPNie są układy i układziki. Stereotyp... To powiedz mi Jarku jak jest naprawdę?
jarko Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 W PZPNie są układy i układziki. Stereotyp... To powiedz mi Jarku jak jest naprawdę? Nie będę się wymądrzał, ale uwierz mi że PZPN to tylko wierzchołek góry piłkarskiej a prawdziwa władza regionalna czyli ta z którą Polska piłka zderza się na co dzień odbywa się na szczeblach regionalnych. PZPN to od II ligi do ekstraklasy seniorów gdzie większość skautingu polega na wyciąganiu zdolnych chłopaków od całej rzeszy pozostałych klubów. Cała reszta, czyli przede wszystkim rozgrywki młodzieżowe i system szkolenia nie tylko przyszłych piłkarzy ale również trenerów prowadzą podokręgi i okręgowe związki piłki nożnej. O ile PZPN próbuje iść w jakimś dobrym kierunku o tyle cały beton tkwi nieco poniżej i ma się całkiem nieźle.
Dumel Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 świetny mecz przy Reymonta 2 mecze 1 pkt:facepalm: gratulacje dla niebieskich..
Skyliner89 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 świetny mecz przy Reymonta 2 mecze 1 pkt:facepalm: gratulacje dla niebieskich.. Jeszcze nie wszystko stracone Śląsk im się odpłaci
stanley Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 świetny mecz przy Reymonta 2 mecze 1 pkt:facepalm: gratulacje dla niebieskich.. Jeszcze nie wszystko stracone Śląsk im się odpłaci który Śląsk? ten który dostał u siebie 2-3 ?
Dumel Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Najgorsze jest to że jak tak dalej pójdzie to Legia znowu zmierza po mistrzostwo z tym cwaniaczkiem prezesem na czele..
stanley Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Najgorsze jest to że jak tak dalej pójdzie to Legia znowu zmierza po mistrzostwo z tym cwaniaczkiem prezesem na czele.. W tej chwili to żadna drużyna nie zasługuje na mistrzostwo no chyba, że Ruch
jarko Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Opublikowano 9 Marca 2014 Najgorsze jest to że jak tak dalej pójdzie to Legia znowu zmierza po mistrzostwo z tym cwaniaczkiem prezesem na czele.. W tej chwili to żadna drużyna nie zasługuje na mistrzostwo no chyba, że Ruch Legia i Lech na wicemistrza - najbardziej stabilne kluby w Polsce. Wisła poczyniła ciekawe ruchy z Dudką i Stiliciem, ale jeszcze trochę ławka za krótka na europejskie puchary. A Ruch Staś Ci tylko przypomnę że spadł z ligi w zeszłym sezonie
Rekomendowane odpowiedzi