Biszczan Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 The Toffies ładnie pojechali z Arsenalem sprawa 4.miejsca jest otwarta, ale Everton ma ciężki kalendarz (m.in. Sot'on, Man City, Man Utd, Liverpool ) Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Dumel Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Wisła Kraków Everton 3:0 Arsenal 6 meczy 2 pkt..
Damian Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Co się dzieje z tym Arsenalem:facepalm: Wydali na Ozila worek kasy a chłopak nie gra tego co w Realu. Wątpie, żeby Arsenal załapał się to Top 4:wink: Zapowiada się mega końcówka sezonu nie wspominając o nadchodzącym meczu Liverpool - City:naughty::naughty:
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Leicester City wracają do elity, oby nasz polski czołg grał dalej w podstawowym składzie, ciekaw jestem jego występów przeciwko najlepszym
Biszczan Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Leicester City wracają do elity, oby nasz polski czołg grał dalej w podstawowym składzie, ciekaw jestem jego występów przeciwko najlepszym Canal+ się na pewno postara o transmisję meczy Leicester Chcialbym żeby Leeds wróciło kiedyś do Premiership... Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Leicester City wracają do elity, oby nasz polski czołg grał dalej w podstawowym składzie, ciekaw jestem jego występów przeciwko najlepszym Canal+ się na pewno postara o transmisję meczy Leicester Chcialbym żeby Leeds wróciło kiedyś do Premiership... Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka i Blackburn
Kamyk Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 no .... aż się stęskniłem za Wami to co - jedziemy z Chelsea, co ?
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 mogły by jakieś bramki polecieć dla BVB i Chelsea, zrobiło by się ciekawie
akjam Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 No i mamy 1:0 na BVB kto wie... ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ---------- I Chelsea tez ma 1:0
Kamyk Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 ogladam Chelsea, ale widzę że w Dortmundzie cuda wianki ??
akjam Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 No qr** jak on mógł tego nie trafić! Byłoby już 3:0! ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- BVB siedzi na połówce RM oby się to nie skończyło kontrą i BVB dostanie bramke...
Rekomendowane odpowiedzi