Damian Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 7 mecz 2 pkt.. coraz lepiej.. Pudrowanie trupa po guardioli musi sie skonczyc:facepalm:
Kamyk Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 7 mecz 2 pkt.. coraz lepiej.. skad masz te dane ???? mylisz puchary z ligą, co ty pierdzielisz ? Arsenal news, fixtures & results | Barclays Premier League więcej rzetelności !
Dumel Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 7 mecz 2 pkt.. coraz lepiej.. skad masz te dane ???? mylisz puchary z ligą, co ty pierdzielisz ? Arsenal news, fixtures & results | Barclays Premier League więcej rzetelności ! Ja komentowałem to co napisał Biszczan o Wiśle.. co tydzień to samo tylko jeden mecz więcej.. no a Barca też w jakiś dołek wpadła i to chyba nie mały.. a szkoda bo końcówka sezonu by była ciekawa..
Dev Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Bayern... :facepalm: :polew::polew::polew:
Skyliner89 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 7 mecz 2 pkt.. coraz lepiej.. W pierwszej części sezonu szli jak burza, a teraz . Pozbyli by się tego Bednarza i kupili kilku wartościowych graczy.
Dumel Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 7 mecz 2 pkt.. coraz lepiej.. W pierwszej części sezonu szli jak burza, a teraz . Pozbyli by się tego Bednarza i kupili kilku wartościowych graczy. Mam wrażenie że piłkarze trochę z premedytacją tak grają.. jest to trochę dziwne żeby aż tak się zmieniła drużyna za 2 miesiące.. teraz po tych meczach w Lm to nie oglądam ekstraklapy tylko śledzę wyniki bo ciężko na to patrzeć..
Skyliner89 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 7 mecz 2 pkt.. coraz lepiej.. W pierwszej części sezonu szli jak burza, a teraz . Pozbyli by się tego Bednarza i kupili kilku wartościowych graczy. Mam wrażenie że piłkarze trochę z premedytacją tak grają.. jest to trochę dziwne żeby aż tak się zmieniła drużyna za 2 miesiące.. teraz po tych meczach w Lm to nie oglądam ekstraklapy tylko śledzę wyniki bo ciężko na to patrzeć.. Dlaczego tak uważasz, że z premedytacją tak grają? Boją się walki o LM, LE? Nie chce im się? Przecież nie zarabiają mało...
Dumel Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Wydaje mi się że konflikt który jest aktualnie nie dotyczy tylko kibiców.. o to mi dokłdnie chodziło..
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 7 mecz 2 pkt.. coraz lepiej.. W pierwszej części sezonu szli jak burza, a teraz . Pozbyli by się tego Bednarza i kupili kilku wartościowych graczy. Mam wrażenie że piłkarze trochę z premedytacją tak grają.. jest to trochę dziwne żeby aż tak się zmieniła drużyna za 2 miesiące.. teraz po tych meczach w Lm to nie oglądam ekstraklapy tylko śledzę wyniki bo ciężko na to patrzeć.. Dlaczego tak uważasz, że z premedytacją tak grają? Boją się walki o LM, LE? Nie chce im się? Przecież nie zarabiają mało... Sharksi zastraszyli piłkarzy
Skyliner89 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Wydaje mi się że konflikt który jest aktualnie nie dotyczy tylko kibiców.. o to mi dokłdnie chodziło.. W ramach protestu tak słabo grają? ---------- Post dopisany at 00:02 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ---------- Dzisiaj LIVERPOOL - Manchester City Będzie się działo
Dumel Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 calkiem mozliwe.. ciekaw jestem jaka bedzie reakcja cupiala.. bo wydaje mi sie ze dzis sie wkur.. i w poniedzialek moze byc w klubie rewolucja:)
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 7 mecz 2 pkt.. coraz lepiej.. skad masz te dane ???? mylisz puchary z ligą, co ty pierdzielisz ? Arsenal news, fixtures & results | Barclays Premier League więcej rzetelności ! Ja komentowałem to co napisał Biszczan o Wiśle.. co tydzień to samo tylko jeden mecz więcej.. no a Barca też w jakiś dołek wpadła i to chyba nie mały.. a szkoda bo końcówka sezonu by była ciekawa.. aaaaaa no to sorry wielkie zapomniałem że w naszym pięknym kraju nad wisłą też ktoś udaje grać w piłkę przepraszam
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 piwko w rece you never walk za nami jedziemy ! a Jose sie modli o remis ---------- Post dopisany at 14:44 ---------- Poprzedni post napisany at 14:35 ---------- ja pierdoleeeeeeeeeeeee
Damian Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 ---------- Post dopisany at 15:04 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ---------- 2-0:kox:
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 De - mol - ka ---------- Post dopisany at 15:25 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- nic wielkiego po prostu gra czołówka najlepszej ligi świata .....
Damian Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Suarez nie dotrwa do konca meczu:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi