Kamyk Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Suarez powinien dostać czerwoną kartkę no ale jak sędziuje koleś z Meksyku, kumplom z Urugwaju .... nie powinno tak być inny kontynent, prosta reguła tak jak Suareza podziwiam za umiejętności, tak nie cierpię za idiotyczne zachowania palant
Skyliner89 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Głodny był... Sędziowanie kolejny raz miało wpływ na ogólny obraz meczu...
Kamyk Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 nie wiem czy był głodny nie mogę się nadziwić, że sędzia przed meczem nie dostaje jakiegoś swoistego resume którego z zawodników na co stać na co uważać na co z kolei nie uważać (nurkowanie choćby) trochę mnie to dziwi kiedyś tak nie było, czytałem kiedyś o Stoiczkowie jak go zyebać na początku meczu po bułgarsku, to potem chodził jak aniołek 90 minut inaczej, pan na zagrodzie sędzia mexican pussy, i tyle
Wandej Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Urugwaj wygrał bo nie mam dostępu do tv? Czyli z drużyn z eu tylko holandia w miare reszta porażka:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
jihaad Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nie odnosząc się bezpośrednio do turnieju, nie mogę zrozumieć dlaczego nie zatrzymuje się czasu po gwizdku i dlaczego bramkarz nie ma np. 10 sekund na trzymanie piłki w rękach i wciąż pozawala się na to pajacowanie w końcówkach. Żółta kartka niewiele zmienia, bo Urugwajowi opłaciłoby się nawet 4 kartki przyjąć za wygrany mecz.
marekg Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Urugwaj wygrał i ch...j bombki strzelił znowu tylko połowa zniżki w Carrefour...
Wihajster Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Włosi chcieli bez wysiłku awansować utrzymując remis z Urugwajem i to sie zemściło
Kamyk Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Wihu to też racja za bardzo makarony to się nie przyłożyli do tego meczu szkoda mi szczególnie Pirlo takiego gościa na środku pola to długo na takiej imprezie nie będzie fenomen ---------- Post dopisany at 20:58 ---------- Poprzedni post napisany at 20:57 ---------- Nie odnosząc się bezpośrednio do turnieju, nie mogę zrozumieć dlaczego nie zatrzymuje się czasu po gwizdku łoj domyślam się że od lat oglądasz piłkę i widziałeś to co opisałeś na wielu imprezach ?
cylit Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Szkoda Pirlo, ale trzeba sobie zadać pytanie czy zasługiwali na awans? To nie jest drużyna na miarę tej z roku 2006 albo 2000. Są na tym mundialu lepsze ekipy. Liczę na potkniecie Brazylii bo jak dla mnie ten zespół jest bardzo średni.
Kamyk Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 nie jestem specem od makaroniarskiego futbolu jak choćby kolega Sky niemniej jednak na wyjście z grupy na pewno zasługiwali inna sprawa, że Kostaryka wszystkich załatwiła na cacy co zrobić football, bloody hell !
Tomeks Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Bardzo dobrze,ze odpadła Hiszpania,Anglia i Włochy,tak sie jaraja,jakie to ich ligę nie sa boskie,uswiadomi to im,na czym sie opierają,sami,jak widać,by ciula zdziałali:grin:
akjam Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 No w ostatniej minucie karny i Grecja gra dalej...
Skyliner89 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 No w ostatniej minucie karny i Grecja gra dalej... Tak jak kiedyś Polska z Austrią
akjam Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Tylko, że tutaj raczej rzut karny bezdyskusyjny.
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 z tej grupy to powinna awansować tylko Kolumbia, reszta drużyn to była pomyłka
jihaad Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Nie odnosząc się bezpośrednio do turnieju, nie mogę zrozumieć dlaczego nie zatrzymuje się czasu po gwizdku łoj domyślam się że od lat oglądasz piłkę i widziałeś to co opisałeś na wielu imprezach ? Tak, widziałem wiele przypadków tzw. grania na czas, na co rozwiązaniem jest rozliczanie czasu co do sekundy i limit czasowy na wznowienie gry.
Tomeks Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 To niech koszykarze,czy hokeiści,zagrają 2x po 45min,jednym składem,na boisku wielkości boiska piłkarskiego:whistling:
Kamyk Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 To niech koszykarze,czy hokeiści,zagrają 2x po 45min,jednym składem,na boisku wielkości boiska piłkarskiego:whistling: i to w 5
jihaad Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Nie rozumiem w czym widzicie problem? Co ilość zawodników, wielkość boiska czy czas gry ma do uczciwego pomiaru czasu, albo w czym przeszkadza?
Rekomendowane odpowiedzi