Kamyk Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) to dluzszy temat, jak na moje mam wrazenie, ze to poklosie lat poprzednich, czyli generalnie posuchy na rynku transferowym z jednej strony - to budowalo tylko i wylacznie uwielbienie dla Alexa, jaki on genialny trener, itd itp (sprzedaz CR7 byla majstersztykiem,lecz dziura z przodu zostala) ale z drugiej, w momencie w ktorym odszedl i zostawil zespol, pokazalo jak to sie sypnelo co dziwne, trudno przeciez powiedziec, ze tam graja zli pilkarze problemem jest to, ze nie maja na swoje miejsca dobrych zmiennikow ani nie sa przez dobrych pilkarzy "otoczeni" pierwszy przyklad z brzegu - nie rozumiem chocby fenomenu Maty jak byl w Chelsea to sie nim zachwycalem, bo tworzac trojkat z Oscarem i Hazardem wygladali i grali po prostu zabojczo dobrze teraz, gdy juz sie ogral w MU, zastanawiam sie czy Zoze nie mial racji wywalajac go na zbity pysk, a przy okazji dostajac grube miliony (powtorzyl to zreszta z tym wlochatym yeti, ktory poszedl do PSG, ale tu mial akurat racje - Luiz to na moje kompletne nieporozumienie) w konsekwencji, na serio nie wiem co aktualne trasnfery maja dac tak jak srednio wierzylem w Fellainiego, ktoremu wyszly w Evertonie 3-4 dobre mecze w sezonie, tak nie bardzo widze Herrere czy Luka Shawa chcac dobrze grac, musisz miec dookola siebie dobrych zawodnikow grajacych na naprawde ciagle dobrym poziomie, ktorzy nagle nie zgasna (Kagawa - WTF???) czemu odpuscili Fabregasa, czemu nie uwzieli sie na Sneijdera (2 lata temu), to pytania na ktore nie znam odpowiedzi ale sklaniam sie ku temu co napisales - by winic Woodwarda ani chybi - to nie ten poziom piaskownicy nikt tylko nie chce sie przyznac, ze nie tylko Moyes to byl strzal w kosmos, ale takze nastepca Davida Gilla nim jest na takim poziomie takie samoboje - rozpacz, po prostu rozpacz .... o ostatnim meczu ze Swansea - fajnie pisze Michal Zachodny opstronnie, jako Bluesman, tym bardziej warte przeczytania http://ktbffh.blox.pl/2014/08/Mecz-jakiego-United-potrzebowali.html Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez Kamyk
Skyliner89 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/el-lm-uefa-rozwiala-watpliwosci-celticu-ws-efe-ambrose-a/8n29dSą równi i równiejsi.Mam nadzieję, że Maribor rozpier celtic...UEFA I FIFA -> MAFIA
Wihajster Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Jest sprawiedliwośc czasem na świecie i te rude szkockie mendy z Celtiku nie awansowały do LM a juz kase liczyly za awans
Matek Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 MK Dons 4-0 Manchester United. Nokaut jak dla mnie, dla Dons ogranie do jaja MU to pewnie najwiekszy sukces w calej historii klubu, van Gaal ma rece pelne roboty w tym sezonie. Ciekawe czy di Mari bedzie lwkarstwem na to cale zlo, mi sie wydaje ze to moze byc podobny sezon jak rok temu dla Manchesteru. Nadal nie maja nikogo na so, na srodek pomocy tez ktos potrzebny na juz Plotki o Vidalu nie ustaja, ale to tylko plotki.. jest fatalnie, ciekawe czy bedzie gorzej Sent from my LG-P700 using Tapatalk
Kamyk Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 MK Dons 4-0 Manchester United. Nokaut jak dla mnie, dla Dons ogranie do jaja MU to pewnie najwiekszy sukces w calej historii klubu, van Gaal ma rece pelne roboty w tym sezonie. Ciekawe czy di Mari bedzie lwkarstwem na to cale zlo, mi sie wydaje ze to moze byc podobny sezon jak rok temu dla Manchesteru. Nadal nie maja nikogo na so, na srodek pomocy tez ktos potrzebny na juz Plotki o Vidalu nie ustaja, ale to tylko plotki.. jest fatalnie, ciekawe czy bedzie gorzej Sent from my LG-P700 using Tapatalk wlasnie wrocilem po odcieciu od neta i pierwsza wiadomosc w pracy to wlasnie ta nabijaja sie czy Moyes nie powinien wrocic ....
akjam Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 No, on był już przyzwyczajony do porażek. A tak na serio to MU dalej pod kreską... Co będzie dalej? Kiedy wrócą do formy? Kiedy zaczną wygrywać a przede wszystkim Kiedy będą grać o najwyższe cele nie tylko w UK? Kto wie...
Blachu Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Xabi Alonso i Benatia w Bayernie... Transfery na plus, zwłaszcza ten drugi... Sent from Lumia 920
Kamyk Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 wlasnie wrocilem z Monachium - relacja z pobytu w Bawarii niedlugo ....
Skyliner89 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Losowanie Ligi Mistrzów:Grupa A 1. Altetico Madryt 2. Juventus 3. Olympiakos Pireus 4. Malmo FF Grupa B1. Real Madryt 2. FC Basel3. FC Liverpool 4. Ludogorets Grupa C1. Benfica Lizbona 2. Zenit St. Petersburg 3. Bayer Leverkusen 4. AS Monaco Grupa D 1. Arsenal Londyn 2. Borussia Dortmund 3. Galatasaray Stambuł 4. Anderlecht Bruksela Grupa E1. Bayern Monachium 2. Manchester City 3. CSKA Moskwa 4. AS Roma Grupa F 1. FC Barcelona 2. PSG 3. Ajax Amsterdam 4. Apoel Nikozja Grupa G 1. Chelsea Londyn 2. FC Shalke 04 3. Sporting Lizbona 4. NK Maribor Grupa H1. FC Porto 2. Szahtar Donieck3. Atheltico Bilbao4. Bate Borysow
chudy13101980 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Fajnie że znów na Bayern wyszło. Brak grupy śmierci. Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez chudy13101980
mariuszsmietana Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 d*pa http://katowickisport.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,metalist-ruch-na-zywo-liga-europy-2014-15-na-zywo-,artykul,496939,1,12452.html
Skyliner89 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Szkoda że jutro UEFA wykluczy Legię z Ligi Europejskiej po wywieszeniu flagi obrażającej UEFA
swiezak84 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 ciekawe na kogo Legia trafi... dawac Celtic!!!
Kamyk Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 za flage to nie - szybciej za rzucanie rac na murawe znowu bedzie cicho na trybunach, to minimum
Wihajster Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Grupa A: Villarreal, Borussia Moenchengladbach, FC Zurych, Apollon LimassolGrupa B: FC Kopenhaga, Club Brugge, Torino FC, HJK HelsinkiGrupa C: Tottenham Hotspur, Besiktas Stambuł, Partizan Belgrad, Asteras TripolisGrupa D: Red Bull Salzburg, Celtic Glasgow, Dinamo Zagrzeb, Astra GiurgiuGrupa E: PSV Eindhoven, Panathinaikos Ateny, GD Estoril-Praia, Dynamo MoskwaGrupa F: Inter Mediolan, Dnipro Dniepropietrowsk, AS Saint-Etienne, Karabach AgdamGrupa G: Sevilla FC, Standard Liege, Feyenoord Rotterdam, HNK RijekaGrupa H: OSC Lille, VfL Wolfsburg, Everton, FK KrasnodarGrupa I: SSC Napoli, Sparta Praga, Young Boys Berno, Slovan BratysławaGrupa J: Dynamo Kijów, Steaua Bukareszt, Rio Ave FC, Aalborg AaBGrupa K: AC Fiorentina, PAOK Saloniki, EA Guingamp, Dinamo MińskGrupa L: Metalist Charków, Trabzonspor, Legia Warszawa, KSC Lokeren
Skyliner89 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Bardzo wyrównana grupa w której znajduje się Legia. Powinni z niej wyjść.Powodzenia
Kamyk Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 ja pierd........ zęby bolą dosłownie - nie da się na to patrzeć w spokoju
chudy13101980 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 ManU znów gubi punkty na stadionie beniaminka.
Rekomendowane odpowiedzi