Kamyk Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Pantillimon grał w City jako zmiennik Harta znudziły mu się angielskie puchary i zmienił klub
turzol Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Gdybyście mieli wybrać 3 najpiękniejsze gole mijającego roku to jakie? Moje typy. Nr 1 Lamela http://fat.gfycat.com/AdorableWhirlwindHorsemouse.webm Nr 2 James Rodriguez na mundialu http://fat.gfycat.com/MistyZealousKangaroo.webm Nr 3 RvP vs Hiszpania na mundialu http://fat.gfycat.com/GrippingUnconsciousBighornsheep.webm Edytowane 23 Grudnia 2014 przez turzol
Damian Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Panowie Wesolych Swiat ;-) i wiecej goli w nadchodzacym roku :-D Turzol a bramka Tima Cahila z mundialu?
FPek Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 wesołych świąt nie piłem żubrówki nigdy będzie testowana od jutra:P bramka Jamesa na MŚ oraz bramka T. Cahila co do trzeciej to trudny wybór
stanley Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 byle do 13, mam nadzieję, że jutro tottki dostaną wpierdl... choć ostatnie 4 mecze to chyba remisy i porażki gra ktoś ? http://fantasy.premierleague.com
Kamyk Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 o meczu MU się nie będę wypowiadał, bo po co szczególnie o 2 połowie cud że TV przeżył a ciekaw jestem, bo nie widziałem II połowy, co Poole zrobili Fabiańskiemu? wyrzucili go z bramki czy jak? co tam się stało, że mu tak bęcków nawstawiali? no i Jonjo kutfa, uwielbiam gościa to jest dopiero popierdoleniec a nie jeździec bez głowy
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 o meczu MU się nie będę wypowiadał, bo po co szczególnie o 2 połowie cud że TV przeżył a ciekaw jestem, bo nie widziałem II połowy, co Poole zrobili Fabiańskiemu? wyrzucili go z bramki czy jak? co tam się stało, że mu tak bęcków nawstawiali? no i Jonjo kutfa, uwielbiam gościa to jest dopiero popierdoleniec a nie jeździec bez głowy Fabian dostał podanie od obrońcy i zamiast piłkę po prostu wy*pier**lić, to chciał ją gdzieś dogrywać do obrońcy i trafił Lallanę w głowę czy ramię i piłka wpadła do bramy. Poza tym bronił dobrze
Damian Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Barcelona z zakazem na dwa okna transferowe....no to zostalo liczyc ze Vermalen i Douglas sie zgraja
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 o meczu MU się nie będę wypowiadał, bo po co szczególnie o 2 połowie cud że TV przeżył a ciekaw jestem, bo nie widziałem II połowy, co Poole zrobili Fabiańskiemu? wyrzucili go z bramki czy jak? co tam się stało, że mu tak bęcków nawstawiali? no i Jonjo kutfa, uwielbiam gościa to jest dopiero popierdoleniec a nie jeździec bez głowy Fabian dostał podanie od obrońcy i zamiast piłkę po prostu wy*pier**lić, to chciał ją gdzieś dogrywać do obrońcy i trafił Lallanę w głowę czy ramię i piłka wpadła do bramy. Poza tym bronił dobrze No miał kilka interwencji godnych bramkarza. Liverpool był wczoraj o dużo lepszy od Swansea i Fabiański nie miał szans.
Kamyk Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Vermaelen to typowy przykład szklanego obrońcy w wielu klubach są tacy, oj w wielu
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 o meczu MU się nie będę wypowiadał, bo po co szczególnie o 2 połowie I połowę mieli ok ( pomijając skuteczność i słanianie się na nogach Falcao)
Kamyk Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 z tego co widziałem na skrótach to wojtek szczęsny miał dzisiaj swój dzień błysnął jak zespół R, jeśli jeszcze ktoś pamięta pokemony :-) a z kolei linia defensywy w Chelsea, czyli Terry Cahill Ivanisevic i Azpilicueta, do tego Courtois na bramie .... no pięknie o której wrócisz synku? mamo wpadnę przed szóstą no jaja jakieś o meczu MU - no niestety, znowu wypada milczeć
Biszczan Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Do pełni szczęścia zabrakło jedynie porażki MU. Spurs pięknie pojechali z Chelsea podobnie jak Święci z Arsenalem
stanley Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ivanisevic myślałem, że ten tenisista zakończył już sportową karierę Wczorajszy mecz, to póki co mecz sezonu Ale znając życie Tottki za chwilę zaliczą jakąś wpadkę jedną, drugą i czar pryśnie
Kamyk Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 loj qtfa ale doyebalem :polew: wiecznie się mylę ivanovic, rzecz jasna .....
Damian Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Szczesny ma w tym roku wiecej asyst niz Fabregas
Rekomendowane odpowiedzi