stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ok,ale kolejnego majstra będzie mieć Chelsea, a nie Utd czy City. Lm z Porto i Interem, odbudowa Realu. Każdy się od kogoś uczy, natomiast nie wszyscy to wykorzystują. kolejnego, czyli tego w tym roku mają na to ok 90% szans chyba, że dopadnie ich jakiś kryzys.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 neutralna uwaga - ciężko lubić angielskich kibiców, bo to trzoda jest i basta nikt mi nie powie że jest inaczej, te ich przyśpiewki i zachowania ..... o pomstę do nieba, nie inaczej ale jednego im zazdroszczę jak tam jest ogłoszona minuta ciszy - to jest to minuta (pełna!) skupienia i ciszy żadnych komórek, selfie, zdjęć, śmiechów, klaskania, wygłupów, gwizdów, czegokolwiek jest minuta totalnej ciszy i skupienia i przyznam, że mi to naprawdę imponuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 W Newcastle gra ciekawy napadzior: Ayoze swego czasu miałem go w składzie w Fantasy Premier League Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ok,ale kolejnego majstra będzie mieć Chelsea, a nie Utd czy City. Lm z Porto i Interem, odbudowa Realu. Każdy się od kogoś uczy, natomiast nie wszyscy to wykorzystują. kolejnego, czyli tego w tym roku mają na to ok 90% szans chyba, że dopadnie ich jakiś kryzys.... no kaman pięć kolejek do końca jeden mecz zaległy mnóstwo punktów przewagi nie wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ok,ale kolejnego majstra będzie mieć Chelsea, a nie Utd czy City. Lm z Porto i Interem, odbudowa Realu. Każdy się od kogoś uczy, natomiast nie wszyscy to wykorzystują. kolejnego, czyli tego w tym roku mają na to ok 90% szans chyba, że dopadnie ich jakiś kryzys.... no kaman pięć kolejek do końca jeden mecz zaległy mnóstwo punktów przewagi nie wierzę rok temu nic nie zapowiadało, że the Reds tak pechowo przegrają majstra.... no i Sterling na 1:0... swoją drogą ciekawe czy zostanie na Anfield.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pool nie trzyma ciśnienia nie mają klasowych graczy wytrawnych - takich co wiedzą jak to zrobić masz rację co do poślizgnięcia Gerrarda, wszyscy to pamiętamy ale wątpię by Chelsea sobie na to pozwoliła choć to tylko football, bloody hell ..... poczekamy, zobaczymy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 poczekamy, zobaczymy :-) może tym razem w Chelsea ktoś się potknie ( 3 razy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) dziadek Drogba ? chyba tylko on - choć i w to wątpię a z innej beczki, odnośnie Newcastle nie wiem, nic wielkiego, w sumie solidna fajna ekipa środka tabeli, ale bez fajerwerków ale lubię ich chyba za sezon 2010 i najbardziej zwariowany mecz wszechczasów jaki widziałem pamiętacie ich comeback w meczu z Arsenalem ? 8 goli - wszystkie do jednej siatki to było coś nieprawdopodobnego za to można kochać ten sport https://www.youtube.com/watch?v=d35TNwlhmcc a wiem - może lubię ich za Joya Burtona (choć teraz QPR) prze uj, co za zadziora jak Keane kiedyś jest zabijaka, nie ma co Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Mam nadzieje ze ta frajernia z L'poolu dostanie wp***dol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 oj od razu tam frajernia trochę litości :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Strachu i szacunku dla Liverpoolu nigdy nie mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 dziadek Drogba ? chyba tylko on - choć i w to wątpię a z innej beczki, odnośnie Newcastle nie wiem, nic wielkiego, w sumie solidna fajna ekipa środka tabeli, ale bez fajerwerków ale lubię ich chyba za sezon 2010 i najbardziej zwariowany mecz wszechczasów jaki widziałem pamiętacie ich comeback w meczu z Arsenalem ? 8 goli - wszystkie do jednej siatki to było coś nieprawdopodobnego za to można kochać ten sport https://www.youtube.com/watch?v=d35TNwlhmcc a wiem - może lubię ich za Joya Burtona (choć teraz QPR) prze uj, co za zadziora jak Keane kiedyś jest zabijaka, nie ma co pamiętam ten mecz i miny Szczęsnego po straconych bramkach.... A Burton mnie wkurzył 2 lata temu podczas ostatniego meczu z CIty, dostał czerwoną kartkę, jego drużyna musiała grać w 10ciu i w końcówce meczu Aguero wepchnął piłkę do bramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 ten słynny 3-2? w 93 minucie ? co tytuł zdobyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 ten słynny 3-2? w 93 minucie ? co tytuł zdobyli? tak Emre Can - reprezentant niemieckiej młodzieżówki zawsze wzbudza to u mnie uśmiech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 racja - ale dzięki multi kulti zaczęli w końcu grać ładny dla oka futbol gdzie by była reprezentacja Niemiec bez Ozila, Khediry, Boatenga czy też Klose i Poldiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 W d*pie III rzeszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 To że reprezentacja Niemiec gra od jakiegoś czasu ładnie dla oka, oraz na najwyższym poziomie to raczej nie zasługa multi kulti, a gruntownej przebudowy systemu szkolenia młodzieży na początku tego wieku... Proces ten jest stale rozwijany. Polecam przeczytać ten artykuł w którym jest szerzej przedstawione to: http://sport.newsweek.pl/reprezentacja-niemiec-reforma-pilki-szkolenie-mlodziezy-newsweek-pl,artykuly,343835,1.html IMO co z tego że któryś z rodziców jest obcokrajowcem, skoro dany piłkarz urodził się w Niemczech, całe życie tam żyje, tam zostaje wyszkolony oraz dzięki temu krajowi osiąga to co osiągnął... Jestem przekonany, że gdyby Poldi czy Klose nie wyjechali z Polski to zostaliby zwykłymi, przeciętnymi kopaczami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 tak, wiem o tym (systemie szkolenia) już chyba w 2008 roku jak rozmawiałem z Niemcami to im mówiłem że czeka ich świetlana przyszłość w futbolu oni nie wiedzieli o czym mówię, a ja sypałem danymi tak samo zresztą z Belgią - ich sukcesy wzięły się z analizy po klęsce w ME w 2000 roku nie pamiętam teraz nazwiska, ale jakiś facet wydał broszurę analizująca dlaczego tak źle poszło i co trzeba zmienić stała się biblią - a dziś Belgia jest 3 wg FIFA (co jest wg mnie lekko naciągane, ale wyniki robią wrażenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ciekawe kiedy w Polsce coś się zmieni w tej kwestii (szkolenia młodzieży)... Coś na wzór naszego zachodniego sąsiada... A może istnieje coś takiego tylko ja o tym nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi