Tobi_one Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 milan i roma w plecy ale ze barca przegrala teraz wszystko jest możliwe w sporcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnythebest Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 w reprezentacji brakuje środkowego pomocnika z prawdziwego zdarzenia,co by kreował gre,wypracowywał sytuacje dla napastników.brak też walecznika jakim był (może nie idealnym) Krzynówek. jak te braki zapełnimy to może Smuda ulepi coś z tego ustrojstwa Wracając do reprezentacji, to Krzynówek był raczej skrzydłowym niżeli środkowym pomocnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 w reprezentacji brakuje środkowego pomocnika z prawdziwego zdarzenia,co by kreował gre,wypracowywał sytuacje dla napastników.brak też walecznika jakim był (może nie idealnym) Krzynówek. jak te braki zapełnimy to może Smuda ulepi coś z tego ustrojstwa Wracając do reprezentacji, to Krzynówek był raczej skrzydłowym niżeli środkowym pomocnikiem ło tam takie terefere Ryjówka jaki był taki był ale walczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 no Barca dala d*py ... zlekcewazyl sobie Guardiola przeciwnika i wpuscil....KEITE na cale 90 min , nie moge tego dluzej ogladac... :wallbash: , gra mi na nerwy Pep ostatnio , zaden transfer jego nie byl trafiony, czekam na Ville i Mascherano ale poprzednie transfery to dno. Ibra oddany za 20mln mniej , Chygrynsky za 10 mniej , za Caceresa dali 16 wypozyczaja go co sezon i sprzedadza go za 4...,eh Hleb to samo ... , ale kur... Keita gra bo jakby , leci to przodu a potem zawraca i podaje do tylu , na cholere taki zawodnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Najważniejsze że Real się powoli rozkręca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Keita gra bo jakby , leci to przodu a potem zawraca i podaje do tylu , na cholere taki zawodnik. no niestety, ale nie da się ciągle grać do przodu a Real przyjmuje strategie wygrywania meczy bez względu na styl ale kto wie może to wkońcu przyniesie jakieś trofeum :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnythebest Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 a Real przyjmuje strategie wygrywania meczy bez względu na styl ale kto wie może to wkońcu przyniesie jakieś trofeum :gwizdanie Na pierwszym miejscu stawia się wygrana a później rozmawia się o stylu, bo co z tego że drużyna gra piękny futbol jak przegrywa Aczkolwiek mając jednych z najlepszych piłkarzy na świecie w klubie to powinni grać piękny futbol Chyba, że co za dużo (gwiazd) to nie zdrowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Przyjdzie i czas na piękną grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 nie liczcie na piekna gre Realu pod wodza Mourinho-on preferuje futbol defensywny-tak jak Capello ktorego zwolniono pomimo ze wygral Lige a mieliscie Pellegriniego za ktorego Real rzadko strzelal ponizej 3 goli w meczu i tez wylecial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 widze że większość kibicuje Realowi ja w Realu kibicuje tylko Mourinho...dlatego że jest legendą Interu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnythebest Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 widze że większość kibicuje Realowi ja w Realu kibicuje tylko Mourinho...dlatego że jest legendą Interu Ja tam za nikim nie jestem, mi o obojętne kto wygrywa, czy to Barca czy Real, lubie oglądać dobre widowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 widze że większość kibicuje Realowi ja w Realu kibicuje tylko Mourinho...dlatego że jest legendą Interu Raczej Barcelonie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 widze że większość kibicuje Realowi ja w Realu kibicuje tylko Mourinho...dlatego że jest legendą Interu Raczej Barcelonie :gwizdanie: w Barcelonie podobały mi sie czasy Ronaldo (mój idol z młodości,śledze jego kariere do dziś),Kluivert,Rivaldo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Mnie w Realu podoba się polityka transferowa iście Królewska Co do sentymentów to właśnie Milan z wielkim trio Holenderskim na czele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 a ja tęsknię za Man Utd z lat 90tych ( Schmeichel, Keane, Cantona...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Zaden zespoł Mourinho nie gral ladnie... moj znajomy wielki kibic Chelsea , twierdzi ze dobrze ze Mou odszedl bo Chelsea gra super odkad go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Mou psuje piłkę, jak ma mocnego przeciwnika to stawia autobus w polu karnym. Ja wspominam Barcelone 2003 do 2006 no i ta sprzed roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Zaden zespoł Mourinho nie gral ladnie... Mou psuje piłkę Ale pitolicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Zaden zespoł Mourinho nie gral ladnie... Mou psuje piłkę Ale pitolicie myślę, że to jeden z lepszych trenerów ostatnich lat :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Co z tego że lepszy? Ale na h*jowy styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi