chudy13101980 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Messi pluje na schody ruchome,co za bydle Panie. Wysłane z LG G Flex 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 jedziemy dalej - póki co, to jak na moje, doopy nie urywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPek Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Kurcze, jak to sie nazywa jak zespół ktory eliminuje mój zespół strzela gola a ja sie cieszę jak dziecko ??? Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Kurcze, jak to sie nazywa jak zespół ktory eliminuje mój zespół strzela gola a ja sie cieszę jak dziecko ??? Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk To jest tzw. Dziecinstwo Bte. Strasznie dziwny mecz... Barca plan minimum juz wykonała. Teraz będą szachy do 80min, a potem odstawia kilka teatrzyków i kolejny garnek do kolekcji. Ano ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 nie wiem niby murowany faworyt, ale jakoś .... czegoś zabrakło . http://ofsajd.onet.pl/newsy/mourinho-stracil-prawo-jazdy/wz03t3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Nosz kur#a wchodze i pacze na post kamyka i juz myslalem ze mu uprawnienia trenejro zabrali..ehhhh....szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 No szkoda - wtedy byłby w końcu ten KRYZYS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Stanleyowy wymarzony :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 qtfa trafią ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-sebo- Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 4:0:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Co by bylo gdyby Gruzja wykorzystala ktoras ze swoich sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 a tych sytuacji mieli milion ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Sryliard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Gruzini mieli swoje szanse, ale najlepsze było to jak mieszali naszych gdy byli przy piłce Nieźle potrafili rozgrywać i liczę, że urwą punkty Szkotom w kolejnym meczu. "Gdzie jest Robert?!" - ha ha ha ha Ogląda ktoś Copa America? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPek Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Grecy grają na czas ?? :/:/ Chciałbym dziś obejrzeć Urugwaju ale nie wiem czy wytrwam bo piwerko w akcji Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Edytowane 16 Czerwca 2015 przez FPek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Grosicki Miszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPek Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Wzór dla dzieci i młodzieży http://m.onet.pl/sport/pilka-nozna/copa-america,b14bqk Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 No to Brazylia - Kolumbia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi