Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Złamana noga? Dobrze słyszałem?

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Złamana noga? Dobrze słyszałem?

Niestety.

Piszczel chyba.

Opublikowano

3 miesiące?

Opublikowano

Ciekawe wyniki niektórych spotkań a niektóre wg oczekiwań :wink4:

Teraz na spokojnie obejrzę magazyn skrótów :good:

Opublikowano

Po jaką cholerę są sędziowie za bramkami? Nie mogę ciągle tego pojąć. Gol Kompanyego po faulu, brak karnego dla MU.... Co oni tam robią i po co stoją?

Opublikowano (edytowane)

Real dostał gratis karnego za to ze Srna odbił piłkę plecami. Porażka w skrócie. Real i tak by wygrał, ale arbiter nie powinien pajacować, a już w ogóle nie ci za bramką. mecz raczej średni, ważne że sporo bramek.

A United grubo. Oglądałem jedynie końcówkę. A złamana noga to tragedia czas dojścia do formy...:-(

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez A4_Raf
Opublikowano

Podają, ze Shaw do marca aż pauza :/

Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Widziałem. Można się z lekka wqr...

Opublikowano

Po jaką cholerę są sędziowie za bramkami? Nie mogę ciągle tego pojąć. Gol Kompanyego po faulu, brak karnego dla MU.... Co oni tam robią i po co stoją?

Nie wiesz po co? Dla $$$$$...

Podają, ze Shaw do marca aż pauza :/

No wyglądało to bardzo, bardzo źle! Szkoda chłopa!

Opublikowano

Hahhahaha .........

Opublikowano

Ile taki sędzia za przestanie meczu za bramka kasuje w LM ? Orientuje sie ktoś ? Bo na pewno nie jest to 150pln :]

Opublikowano

zazwyczaj go nie czytam, ale tutaj mądrze napisał

Przez lata klub z Old Trafford był bastionem rozsądku i umiaru, który uosabiał Alex Ferguson. Z graczy dobrych tworzył zespoły bardzo dobre lub wielkie dając kibicowi poczucie, że pracowitość, pokora, solidność to wartości w piłce nadrzędne. Dziś United dał się wpędzić w opętańczą spiralę zakupów: byle szybciej, byle drożej, byle jak. Z chaosu wyłoniło się ostatnio prestiżowe zwycięstwo nad Liverpoolem, zastrzyk optymizmu, który zgasł jak płomyk przy pierwszej podróży na kontynent.

pełen tekst: http://darekwolowski.blox.pl/2015/09/Manchestery.html#blog

No i Rafał też przygląda się sprawie
http://rafalstec.blox.pl/2015/09/Dlaczego-Anglicy-obrywaja-w-Lidze-Mistrzow.html
Opublikowano

Brzmi jak Real kilka lat temu. Ale tam były naprawdę nazwiska i zero tytułów. Potem wielkie gwiazdy inne pokroju Ronaldo, Kros, Modric, Isco , James, no i Bale może nie wszystko faktycznie wygląda różowo, ale jest LM, i fajna gra piłkarzy.

Wracając do Manchesteru, nie jest fanem :-P ale van G. Tam nie pasuje próbuje coś zrobić w tej drużynie, ale jak dla mnie potrzeba tam czegoś.... Kogoś innego :-) i też kogoś kto zauważy gdzie.są faktycznie braki. Świetny Falcao no talent nad talenty i niestety niewykorzystany potencjał potem Di Maria...

Może w tym sezonie coś się obudzi? W Anglii lubię Jose, ale on niestety prowadzi Chelsea. Możecie się nie zgodzić, ale jak za rok nie przyjdzie do Realu, a pewnie nie to.go wam życzę

On jest gwarancja jakości.

Opublikowano

Brzmi jak Real kilka lat temu. Ale tam były naprawdę nazwiska i zero tytułów. Potem wielkie gwiazdy inne pokroju Ronaldo, Kros, Modric, Isco , James, no i Bale może nie wszystko faktycznie wygląda różowo, ale jest LM, i fajna gra piłkarzy.

Wracając do Manchesteru, nie jest fanem :-P ale van G. Tam nie pasuje próbuje coś zrobić w tej drużynie, ale jak dla mnie potrzeba tam czegoś.... Kogoś innego :-) i też kogoś kto zauważy gdzie.są faktycznie braki. Świetny Falcao no talent nad talenty i niestety niewykorzystany potencjał potem Di Maria...

Może w tym sezonie coś się obudzi? W Anglii lubię Jose, ale on niestety prowadzi Chelsea. Możecie się nie zgodzić, ale jak za rok nie przyjdzie do Realu, a pewnie nie to.go wam życzę

On jest gwarancja jakości.

Falcao jest cieniem Falcao tego przed kontuzją ( w Chelsea też nic nie gra)

Sądzę, że Di Maria w innym klubie EPL też by za wiele nie grał.

WIdać, że facetowi nie odpowiada brytyjski klimat itp :wink:

Opublikowano

Legia na -

Lech póki co u siebie też remis więc można powiedzieć też na -

:facepalm:

Opublikowano (edytowane)

No Wihu czujny jesteś :D
20 min po zawieszeniu artykułu na stronie. .... Niezły czas reakcji !

Edytowane przez Kamyk
Opublikowano

tylko kase dziady chcą.Ciekawe ile.Ci co mają pełny pakiet powinni mieć to za free moim zdaniem :)

Opublikowano

Pewnie z 15zl wiecej bedzie tylko ciekawe kur.a za co

Opublikowano

Przyznam że Mike Dean się dziś pokazał z fatalnej strony

Musiał miał jakiś słabszy dzień - to na serio jeden z najlepszych gwizdków w Anglii.

Szkoda

A Costa tylko potwierdził, że jest boiskowym chamidłem

Co w sumie nie jest dla mnie żadną nowością