stanley Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 https://www.youtube.com/watch?t=3&v=pifdmkiHiQQ ładnie
stanley Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 I już 0:2... na szczęście nie oglądam
akjam Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Ja zerkam na necie w robo Gdzie tam były ambicje na LM jak w LE dostajemy baty...
Bieniek Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 MC O ja pierd...... Bardziej cieszy Sevilla
OTom Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 MC O ja pierd...... Bardziej cieszy Sevilla a chelsea .....
stanley Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 MC O ja pierd...... dobry mecz do 60 minuty Chelsea dalej w kryzysie chyba Mou tą drużynę rozwala od śordka Zero formy, o grze defensywnej szkoda gadać
Kamyk Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 a gdzie to się podziała nasza barcelońska płaczka ?
stanley Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) a gdzie to się podziała nasza barcelońska płaczka ? Jutro takie fajne mecze, a ja będę na rodzinnej imprezie Edytowane 3 Października 2015 przez stanley
Damian Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 a gdzie to się podziała nasza barcelońska płaczka ? synek.... zluzuj gume w majtach bo jesli ktos napisze cos niekulturalnego jestes pierwszy ktory chce moralizowac i przywracac do porzadku a swoich obrazliwych tekstow w strone innych userow np mnie nie widzisz.....to znaczy ze z toba jest cos nie tak i wychodzisz na zwyklego cwaniaka. To by bylo na tyle ode mnie panie rozowyDzisiaj: Everton-Liverpool Arsenal-Utd Bilbao-Valencia Atletico-Real Psg-Marsylia Bayern-Bvb
Kamyk Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 po obejrzeniu skrótów EPL jedno można stwierdzić - Boruc to nie Neuer z kolei u Żoze bez zmian http://sport.tvp.pl/21965154/mourinho-na-pewno-nie-zrezygnuje-dlaczego-z-dwoch-powodow?source_id=21965154
akjam Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Już 3.. Lewy znowu brameczka Bayern wygrywa już 3:1 z BVB
Damian Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Ale bramka BVB ladna I znowu Lewy
Blachu Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Bayern zlał BVB Oby starczyło pary do końca...bo tu chodzi o LM...
Kamyk Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 fatalny MU :facepalm: nie dało się tego oglądać, dosłownie przez pierwszy kwadrans na taką karuzelę ich Arsenal wsadził, jak amatorów gratulować zwycięstwa i tyle - jak najszybciej zapomnieć . czyli co - Klopp w Liverpoolu? właśnie wyczytałem że odpalili Rodgersa
stanley Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 fatalny MU :facepalm: nie dało się tego oglądać, dosłownie przez pierwszy kwadrans na taką karuzelę ich Arsenal wsadził, jak amatorów gratulować zwycięstwa i tyle - jak najszybciej zapomnieć . czyli co - Klopp w Liverpoolu? właśnie wyczytałem że odpalili Rodgersa czyli mam to szczęście w nieszczęściu, że nie oglądałem Co do Rodgersa, dziwię się, że nie zwolnili go już w tamtym sezonie... A przyjdzie pewnie Klopp
Damian Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 U Kloppa beda biegac jak pojebani. A Balotelli to nadal tam jest? Blisko bylo http://m.sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/wideo/18272/mourinho-nie-zostanie-zwolniony-o-jego-losie-zadecydowalo-spotkanie-zarzadu
Rekomendowane odpowiedzi