GreGoriO Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Gibraltar już zapowiedział że po Euro zatrudnia trenera Islandii[emoji11] Nie będą już chłopcami do bicia. [emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Hajto - ekspert angielskiej piłki [emoji1]Aż się boję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Hajto - ekspert angielskiej piłki [emoji1]Aż się bojęMamy nowego obrońcę w MU : Smajling [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Hajto - ekspert angielskiej piłki [emoji1]Aż się bojęMamy nowego obrońcę w MU : Smajling [emoji6]Nojaciemniepierdolem...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Pik Pik Pik Pik Angole... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Anglia nie istnieje w tym meczu Naciapane z GT-N7105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Właśnie włączyłem telewizor i chyba mi się zepsuł... Pokazuje mi ze Roneya leje jakiś malarz pokojowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 No i mogło być po meczu... Islandia! Szacunku! Czy młodzian ich uratuje? Zmiana za Rooneya, Rashford... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogi Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Napisze tak: HAHAHAHAHAHAHA i dobrze im, nie chca byc Europejczykami to wypad z mistrzostw Europy robcie sobie mistrzostwa wyspy heheh . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Brexit! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Islandia zasłużenie gra dalej ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Jaka ta Anglia daremna, a środku pomocy nie wspomnę razem z mega słaby kapitanem. Aż serce się kraje jak oni grają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Jaki doping! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Właśnie włączyłem telewizor i chyba mi się zepsuł... Pokazuje mi ze Roneya leje jakiś malarz pokojowy Już nie te czasy. Islandia świetnie od kilku lat szkoli młodzież. Powoli efekty są widoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Czy tam w ogóle jest liga? Czas skończyć z EPL? To jest niewyobrażalne https://mobile.twitter.com/GaryLineker/status/747532693001371650?p=v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Wczoraj czytałem wywiad z ich piłkarzem który mówił ze dla wielu Premier League to szczyt marzeń Tak Stanley! To podstawa! Mam nadzieje ze z orlików tez się coś fajnego wykluje A takie coś znajdzie swoje miejsce w wiezieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 https://mobile.twitter.com/KubaRadomski/status/747535717383962625?ref_src=twsrc%5Etfw https://mobile.twitter.com/dszper/status/747537212149993472?p=v Coś jak Leicester :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 http://giphy.com/gifs/3o6gE9zMEMKjxHJXOg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Popłakałem się ze śmiechu No genialne [emoji2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi