colinas Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 A skąd koledzy zdobywacie podgrzewane szyby ? Też bym chciał mieć podgrzewaną przednią szybę ( bo już kiedyś miałem i wiem jakie to fajne ) no ale gdzie ją kupić - oczywiście nie mam na myśli ASO ale czy może jakiś Jaan robi coś takiego, ktoś wie ?
_Bartek_ Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Wiem, że Patrox kiedyś szukał takiej szyby i wyrwał za 700zł ponoć. Napisz mu PW, może ma telefon. Ja miałem taką szybę jak kupiłem auto. Szkopik może miał wybitą i mu taką założyli.
wrclaguna Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 trzeba szukac ...szukac ...szukac ... bardzo ciezka sprawa po wszystkich szybiarzach w Polsce Wystepuje tylko w orginale brak zamiennikow
adamooo Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 ja szukałem baaaaaaaardzo długo..i się nie zdziw jak będziesz dzwonił i będziesz słyszał..PANIE ALE NIE MA TAKIEJ SZYBY I NIE BYŁO
wrclaguna Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 chyba ze ktos z ( szybiarzy ) ma a nie wie co ma
adamooo Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 po montażu od razu trzeba ubezpieczyć szyby
_Bartek_ Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 wrclaguna, powiedz mi lepiej skąd wziąłeś swoje piny? I czy nakrętki to są zwykłe nakrętki na śrubę M6? Taki rozmiar podał mi gostek w ASO.
wrclaguna Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 piny kupowalem wieksza ilosc , rozne wielkosci ( chwile temu :gwizdanie: ) ALLEGRO nick radiofabric lub mozesz w ASO nakretki M6
_Bartek_ Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Ja pier... W ASO Wrocław za dwa kabelki (4 piny) zawołali 62zł. Kradziejstwo w biały dzień :> [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2010, 08:27_________________________________________________Kupiłem na szrocie używane wtyczki i powyciągałem piny
wrclaguna Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 tak to jest z tymi pinami troszke kosztuja w ASO kiedys kupilem cala wewnetrzna wiazke za grosze i caly czas korzystam
_Bartek_ Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Został mi już ostatni pin, którego poszukuję. Ten najmniejszy od climatronica Podpowiedziałbyś mi jeszcze, który to plus, a który minus w module?
wrclaguna Opublikowano 5 Września 2010 Autor Opublikowano 5 Września 2010 wtyka od szyby braz to masa a czerwony zasilanie i tak do modulu
_Bartek_ Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 W module który to +????? Nie widziałem na obudowie takiego oznaczenia. Tylko to mi zostało i ściągam aku...[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2010, 13:50_________________________________________________Podłączone Czekam do zimy czy działa
_Bartek_ Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Chyba żeby schłodzić czujnik temp. i zobaczyć czy faktycznie kontrolka na climatronicu będzie migała hmm
Irek41 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 pytanie czy mazna podlaczys ja bezposrednio do sterownika tylnej szyby? [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 20:06:16_________________________________________________szybke taka mozna kupis jest droga ale jest,
wrclaguna Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 nie mozna podlaczyc do sterownika tylnej szyby a kupic mozna tylko w orginale cena w ASO 3000 PLN :gwizdanie:
Irek41 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 mowisz o cenie za szybe? pracuje w szybiarni wiec nic mnie nie kosztuje
wrclaguna Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 Tak taka jest cena szyby przedniej podgrzewanej ze specjalna folia . I zaznaczam to nie jest taka jak w Fordzie bo wiekszosc tak kojarzy .
Irek41 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Tak folia w srodku jest termiczna w lokko fioletowym kolorze...szybka to nie proplem ,problemem jest sterownik...
Rekomendowane odpowiedzi