Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL A4] Spalanie, osiągi, ile km na baku ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyszło mi przeszło 1000km na baczku :mrgreen:

cały czas z klimą, ja + pasażer + pełny bagażnik na kołach 205/55R16

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 622 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ale niektórzy i tak mówią ze wola klekot o od pomruku V6-czy oni sa normalni ? :mrgreen:

NIE :twisted:

Są zakochani w TDI ... ot co :razz: :mrgreen:

Opublikowano

Ostatnie doswiadczenie co do spalania:

opony 225/50/16 automat(4biegi) caly czas klima, 4 osoby i pelny bagaznik. Trasa: Skwierzyna - Białystok- Bielsko Biała - Skwierzyna. Na trasie predkosc ok 140 jazda raczej dynamiczna. Autostrada z Katowic do Wroclawia caly czas 180-190. Rekord predkosci 200km/h.Minimalna gorka.Na prostej 196. Spalanie średnie 6,7L. Tankonawe na Shellu.Do setki 12,6.Ostatni sezon na tych oponach.Przechodze na 205/55.No to tyle

Opublikowano

Dziś tankowałem samochód a gdy ostatnio tankowałem skasowałem licznik i miałem przejechane 667 km a weszło mi 46 litry paliwa

Opublikowano
Dziś tankowałem samochód a gdy ostatnio tankowałem skasowałem licznik i miałem przejechane 667 km a weszło mi 46 litry paliwa

Czy chcesz powiedzieć , że na 16 litrach zrobiłeś 667 km ??

Opublikowano

Czy chcesz powiedzieć , że na 16 litrach zrobiłeś 667 km ??

Raczej na 46 :wink:

P.S. Wynik byłby godny podziwu...

Opublikowano

Dokładnie tak na 46 litrach Hugo się pomylił

Opublikowano
  • Autor

Ja ostatnio testowo po rzekomej naprawie zalalem 11,5 L, wyjezdzilem na tym 132 KM, wychodzi mi 8,7 jesli dobrze licze ?? :mrgreen: Czyli juz jest lepiej .... Jazda mieszana - nie po miescie , a wczesniej bylo 10 .

Opublikowano

Witam, ja robię, może inaczej robilem na 65Litrach 1150km w jeżdzie mieszanej, oczywiście przy normalnej jeździe od 0...150km/h :roll:

Opublikowano

Ja dzisiaj na palnym baku przejechalem ok 630 km przy predkosciach 140-160 km/h z wlaczona klima :mrgreen:

Opublikowano

Moja landrynka przejechała 726 km po niemieckiej autostradzie spaliła mi 60 litrow paliwa a jechałem srednio 160-180 km/h i to z klimą

Opublikowano

wracajac z polski do angli zatankowalem w kolbaskowie auto do fulla, probujac odpowietrzyc co nieco uklad, weszlo moze 64 litry maks.Dojechalem na tym do londynu a rezerwa zapalila mi sie toz przed londynem.Wynik 790mil, jadac nonstop 120 km/h i do tego auto w sumie puste bo tylko ja sam.Po przeliczeniu wychodzi 1260 km na prawie

calym baku

fakt ze jechalem wolno ale wziolem poprawke na to ze do promu mam troche i do tego droge musialem przebyc sam( 4 razy zaliczonke spanko haha)

pozdro

Opublikowano
  • Autor
fakt ze jechalem wolno ale wziolem poprawke na to ze do promu mam troche i do tego droge musialem przebyc sam( 4 razy zaliczonke spanko haha)

pozdro

Heh, moj brat razem z promem jechal 11 h z londynu do wroclawia :mrgreen:

Opublikowano

no :roll:

prom i wyjazd z promu minimum 2,5 czyli zostalo Twojemu bratu 8,5 godziny?

wiec powiedz mi jak to jest mozliwe?

ja z trojmiasta do londynu mam okolo 1000 mil czyli 1600km wiec Twoj brat tez musi miec podobnie

Czy mam Ci dalej liczyc? czy sobie sam policzysz w domowym zaciszu

pozro i pozdrow brata

Opublikowano
moj brat razem z promem jechal 11 h z londynu do wroclawia
uwielbiam takie opowiesci, tylko czekam az ktos mi powie ze dojedzie szybciej niz doleci samolotem:):):):):) sorry za OT
Opublikowano
  • Autor
uwielbiam takie opowiesci, tylko czekam az ktos mi powie ze dojedzie szybciej niz doleci samolotem:):):):):) sorry za OT

Hehe, to raczej nie mozliwe :razz: Ale naprawde, tylko ze jazda caly czas , ewentualnie zjazd aby zatankowac i wypic redbulla - vectra 2.0 SRi 150 km :wink:

Fakt pomylilem sie co do promu, nie liczac promu - sam jazda, do promu, i od promu do wroclawia - bez zadnych wiekszych odpoczynkow ( max 15 min )

Opublikowano

ja zrobilem ostatnio 890km na baku w tym wiekszosc po miescie i nie mial czesto lekko :wink:

Opublikowano
ja zrobilem ostatnio 890km na baku w tym wiekszosc po miescie i nie mial czesto lekko :wink:

to wyjezdiles paliwko do konca ... czy zrobiles 890 do pokazania sie rezerwy .... :?:

Opublikowano

do pokazania rezerwy :wink:

Opublikowano

kolejny pomiar .....

miasto - czesto właczona klima (jazda dosc dynamiczna) - 6.83 l/100 km ...

jak dla mnie REWELACJA :!: