Opublikowano 7 Sierpnia 201016 l dziś WOLF na rowerze na rondzie :wink4: :wink4: :polew: to oba auta padły
Opublikowano 9 Sierpnia 201016 l teraz w piątek ok 17:30 trasa między Olkuszem i Krakowem Czarne B6 Avant ramki klubowe tablice SBE.....nie znam :gwizdanie:
Opublikowano 9 Sierpnia 201016 l Wczoraj, ok 11-13, A4 - K-ce -> Wroc, niebieski sedan b6 o numerach SLU... na klubowych ramkach - pozdrawiam:)
Opublikowano 9 Sierpnia 201016 l Bulik na Gadu-Gadu, Keżor na Naszej-Klasie ,Kędzior na Fotce.pl .... :polew:
Opublikowano 9 Sierpnia 201016 l Bulik na Gadu-Gadu, Keżor na Naszej-Klasie ,Kędzior na Fotce.pl .... :polew: i psikus , bo nie mam NK
Opublikowano 10 Sierpnia 201016 l a ja z czystym sumieniem mogę napisać....... Grisza na trasie Katowice - Tychy ok godziny 21
Opublikowano 10 Sierpnia 201016 l a ja z czystym sumieniem mogę napisać....... Grisza na trasie Katowice - Tychy ok godziny 21 błyszczysz chłopaku
Opublikowano 10 Sierpnia 201016 l a ja z czystym sumieniem mogę napisać....... Grisza na trasie Katowice - Tychy ok godziny 21 błyszczysz chłopaku Czester zobaczy ten spam to nas za***ie ....ale na śląskich już tak jest, że spam jest wszędzie
Opublikowano 12 Sierpnia 201016 l Pucek dzisiaj rano w Rybniku - pchał swoją padlinę, bo coś mu się w niej zjeba*ło albo brakło podtlenku lpg
Opublikowano 12 Sierpnia 201016 l SZO 18 HP cały dzień pod Altusem w Katowicach granatowe b5 kombi z naklejką na klapie bez ramek :mysli: na spocie nie widziałem jeszcze nigdy
Opublikowano 12 Sierpnia 201016 l kanar w bytomiu Kanar w kochłowicach :shocked: qwa ja to chyba ślepy byłem żeby 2 esy jednego dnia przeoczyć ale byłem przejęty trasą na Ostrów więc to pewnie dlatego
Opublikowano 15 Sierpnia 201015 l Dzisiaj ok 18 na a4 z kierunku Wroc, przed samymi Katowicami - ciemy avant b6, z czarnymi relingami, ST ... , naklejka klubowa pod tablicą - pozdrawiam szybkiego klubowicza:)
Opublikowano 15 Sierpnia 201015 l Pucek dzisiaj rano w Rybniku - pchał swoją padlinę, bo coś mu się w niej zjeba*ło albo brakło podtlenku lpg szkoda że przed namiotami tego nie wyczaiłem podpadłeś
Opublikowano 16 Sierpnia 201015 l Pucek dzisiaj rano w Rybniku - pchał swoją padlinę, bo coś mu się w niej zjeba*ło albo brakło podtlenku lpg szkoda że przed namiotami tego nie wyczaiłem podpadłeś