Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Gliwice, Katowice, Rybnik i okolice] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem pewien ale chyba OKO na trasie S1 koło zjazdu na Fashion House, stał na poboczu i coś dłubał skulony w aucie :decayed:

Bulczas a Ty jak na dobrego kumpla przystało odwróciłeś się i dodałeś gazu żeby go niepotrzebnie nie stresować że widzisz go jak mu sie furka zdupiła :good:

:decayed:

Siedział w aucie i pewnie coś kręcił :tongue4: Poza tym jechałem w przeciwnym kierunku :decayed:
  • Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 281,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie jestem pewien ale chyba OKO na trasie S1 koło zjazdu na Fashion House, stał na poboczu i coś dłubał skulony w aucie :decayed:

Bulczas a Ty jak na dobrego kumpla przystało odwróciłeś się i dodałeś gazu żeby go niepotrzebnie nie stresować że widzisz go jak mu sie furka zdupiła :good:

Siedział w aucie i pewnie coś kręcił :tongue4: Poza tym jechałem w przeciwnym kierunku :decayed:

:rant: nie zadzwoniłeś, nie zatrzymałeś się, nie pomogłeś a jak by mnie ssaki leśne gwałciły to co? :thumbdown:

a teraz pełna powaga - nie byłem to ja :no:

Opublikowano

:rant: nie zadzwoniłeś, nie zatrzymałeś się, nie pomogłeś a jak by mnie ssaki leśne gwałciły to co? :thumbdown:

a teraz pełna powaga - nie byłem to ja :no:

No zbyt szybko jechałem żeby widzieć kto dokładnie siedzi :decayed: Widziałem tylko srebrne kombi poliftowe :decayed:
Opublikowano

wczoraj w Gotartowicach na wahadle granatowe b5 w sedanie z tablicą SR na glebie z klubową ramką :D

Opublikowano

wczoraj w Gotartowicach na wahadle granatowe b5 w sedanie z tablicą SR na glebie z klubową ramką :D

Pucek :naughty:

Opublikowano

znam go :decayed:

Opublikowano

jak gleba i szpetne czarne ańfachowe stalowe 15' to też go znam

Opublikowano

jak gleba i szpetne czarne ańfachowe stalowe 15' to też go znam

a ja go znałem :decayed:

Opublikowano

Ssijcie dziady :decayed:

Tak, to byłem ja :tongue4:

Opublikowano

Już kilka razy Cię na tej trasie widziałem :P

Opublikowano

Już kilka razy Cię na tej trasie widziałem :P

Mieszkam w tej dziurze i codziennie a nawet parę razy dziennie jeżdżę w tych okolicach :wink4:

Opublikowano

Ja do Rybnika do szkoły dziennie jeżdżę :P Trasą Pszczyna - Żory - Rybnik dziennie przynajmniej 2 razy :P

Opublikowano

Arturo dziś o 23:15 pod płotem na ulicy Becikowej w Jastrzębiu

Opublikowano

Talib widziany godzinę temu jak rwie laski pod gimnazjum :decayed::good:

widziałeś mnie przez płota :decayed: :decayed:

mam tam zajęcia z uczelni czasami :polew: :polew:

Opublikowano

Chwilę po 18 Oko - u Oka pod domem :kox:

Opublikowano

Dziś na światłach w Żorach koło Auchan srebrne B6 na ramkach i naklejka klubowa na klapie(avant) tablice SWD, mrugałem ale bez reakcji, kto to?

Opublikowano

Dziś na światłach w Żorach koło Auchan srebrne B6 na ramkach i naklejka klubowa na klapie(avant) tablice SWD, mrugałem ale bez reakcji, kto to?

Pretor :)

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

komu mrugnąłem awaryjnymi w sobotę rano w SO na Braci Mieroszewskich? Zielony avant b5 na blachach SM, pozdro dla kierownika:hi: