Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Gliwice, Katowice, Rybnik i okolice] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj 14.40 widziany Artur na rondzie w SJZ jadący w kierunku SWD.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 281,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
OKO koło południa na Podwarpiu :whistling:

Taaa to być moja osoba. Ja Cie nie widzieć tylko słyszeć tit tit.:decayed::decayed:

Pozdro.

No nie wiem jak jedziesz przez skrzyżowanie nie patrząc czy nic nie jedzie z lewej ani prawej strony :decayed::grin:

było zielone, nie patrze tylko jade a co se bede żałował :polew:

Opublikowano

Kedziora fura widziana kolo timkena na pogoni 10 min temu. Jechalem Scanią czerwoną :)

Opublikowano
Kedziora fura widziana kolo timkena na pogoni 10 min temu. Jechalem Scanią czerwoną :)

a no wlasnie a ja mowie kto to tital, siedzialem z tylu wiec niewidzialem kto prowadzi :wink:

Opublikowano

Też widziałem Kędziora na skrzyżowaniu przy dawnej TP jechałem busem :decayed: Jeszcze widziałem Arturo jak wjeżdżał do szpitala w Wodzisławiu i SebolA4 w Zabrzu tam gdzie miśki trzymały tira :grin:

Opublikowano

Dziś o 14.30 w Sosnowcu koło TIMKENA czarna b-piątka w avancie na blachach SMY.....pomrugane

Opublikowano

w rybniku na parkingu pod UM Rybnik ?? czarna b7 kombi , końcówka tablicy 38VX przyciemniane szybki ramki z klubu.

Opublikowano
w rybniku na parkingu pod UM Rybnik ?? czarna b7 kombi , końcówka tablicy 38VX przyciemniane szybki ramki z klubu.

To ja sie tam pętałem :wink: pozdro

Opublikowano

Andrzej ja myślałem że Ty masz Avanta :shock3: a Ty kombi jeździsz :doh:

Opublikowano
Andrzej ja myślałem że Ty masz Avanta :shock3: a Ty kombi jeździsz :doh:

:think2::polew::polew:

Opublikowano

Chłopaki a kto jeździ czarną B6 w avancie na blachach SO 9xxxx widziałem ją dzisiaj z 5 razy ...

Opublikowano
Też widziałem Kędziora na skrzyżowaniu przy dawnej TP jechałem busem :decayed: Jeszcze widziałem Arturo jak wjeżdżał do szpitala w Wodzisławiu i SebolA4 w Zabrzu tam gdzie miśki trzymały tira :grin:

kuźwa ruszy się człowiek z domu i zaraz namierzony :decayed:

---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ----------

Dzisiaj 14.40 widziany Artur na rondzie w SJZ jadący w kierunku SWD.

ano pomykałem do pracy na chwilę ,trza było tyrknąć to by my dymka na jakim parkingu puścili :wink::decayed:

Opublikowano

dziś ok 17.30 w Katowicach - Burowcu widziana niebiesko granatowa B5 Avancik... SK... na ramkach klubowych ale na spociku nie widywany :wink:

Opublikowano

Mario z rana o 5 na Tesco w knurowie

Opublikowano
Mario z rana o 5 na Tesco w knurowie

:decayed:

---------- Post dopisany 18-04-2012 at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany 17-04-2012 at 15:48 ----------

Tolek ... dzisiaj 18/04/2012 na Rybnickiej kierunek z Gliwic na Rybnik :wink:

Opublikowano

Tychy ok 18 czarne b6 sedan blachy ST na felgach MAM na katowickiej na dojeździe do browaru, już któryś raz widzę to auto,

ja na moto śmigałem :wink:

Opublikowano

Niedziela 22.04 ok 14 na DK 81 a potem S1 odjechal w strone Brennej B7 1.9 TDI na tablicach SWd, co za gość ?

Opublikowano
Niedziela 22.04 ok 14 na DK 81 a potem S1 odjechal w strone Brennej B7 1.9 TDI na tablicach SWd, co za gość ?

też go widziałem :naughty:

Opublikowano

Byłeś wczoraj w okolicach Wisły? mijałem czarnego Zta na wysokości fotoradaru w Pawłowicach

Opublikowano

Byłeś wczoraj w okolicach Wisły? mijałem czarnego Zta na wysokości fotoradaru w Pawłowicach

jeździłem cały dzień byłem min w Wiśle a w Pawłowicach ok 13:30

---------- Post dopisany 26-04-2012 at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany 23-04-2012 at 16:45 ----------

wczoraj na Burschego w Tychach czarne B6 sedan blachy SK i ładna kierownicza :naughty: mam wrażenie, że już się kiedyś widzieliśmy w Kato :wink:

---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ----------

wczoraj na Burschego w Tychach czarne B6 sedan blachy SK i ładna kierownicza :naughty: mam wrażenie, że już się kiedyś widzieliśmy w Kato :wink: