Tobi_one Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Hej czy ktoś może podpowiedzieć która trasa będzie lepsza (mieszkam okolice Łodzi): 1 opcja: Kutno, Włocławek, Toruń, Bydgoszcz, Człuchów, Biały Bór, Bobolice, Koszalin :?: 2 opcja: trasą A2 do Poznania, Oborniki, Piła, Szczecinek, Bobolice, Koszalin :?: Pod pojęciem ,,lepsza" chodzi mi o to czy nie ma jakiś dużych przestojów, remontów, utrudnien w ruchu, na której trasie są aktywne foto i w których miejscach mniej więcej która trasa będzie poprostu dogodniejsza? Pytam tych osób które mają przyjemność jezdzić tymi trasami, lub zbliżonymi. Dziękuje za pomoc
MICKY74 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Z tego, co wiem Biały Bór, Bobolice to "osławione" miejsca z przenośnych studiów foto Ja jechałbym przez Poznań ...
david_n Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Z tego, co wiem Biały Bór, Bobolice to "osławione" miejsca z przenośnych studiów foto Ja jechałbym przez Poznań ... Zgadza sie, mam nawet pamiatke z Bialego Boru
zdzis Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Ta w tamtym roku w Bobolicach cały dzień łącznie spędziłem, korki po 20 km w jedną i spowrotem :/ Ja inną trasą jeżdżę, no też zależy skąd. polecam autostradką do Konina (W odpowiednim miejscu wyskoczyć żeby miasto minąć), Inowrocław, Bydgoszcz, Człuchów, (przeklęte) Bobolice i Koszalin. Najczęściej tam jeżdżę i w miarę szybko się myka, najlepiej we wczesnych godzinach to szybko dojedziesz. No i uważaj na fotpstryki w koszach (częsty widok). Antena na dach i pytaj... W sezonie cię poinformują bo ruch jest.
Gość DiM Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 trasa nr 2 jechałem w nocy i jedno jest pewne. Napewno nie zaśnięsz !
Kazik123 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 w środę od Człuchowa do Koszalina oprócz stacjonarnych, naliczyłem 5 koszy+misiaki służbowym i jedni na hulajnogach osobiście od Poznania do Piły i tam odbijam na Wałcz
lapek85 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Tobi_one pozwól, że Ci poradze ze swojego doświadczenia: 1 opcja: Kutno, Włocławek, Toruń, Bydgoszcz, Człuchów, Biały Bór, Bobolice, Koszalin Miastko, Polanów, Koszalin, Mielno 2 opcja: trasą A2 do Poznania, Oborniki, Piła, Szczecinek, Bobolice, Koszalin, Biały Bór, Miastko, Polanów, Koszalin, Mielno omijaj szeroki łukiem odcinek Bobolice, Koszalin ponieważ: 1. sznur poznaniaków tamtędy jeździ, część z nich na żółtych papierach 2. remont drogi na odcinki ponad 10km, manowo-mostowo,korki po parę km, czasem nawet kilkanaście, wahadła 3. śmietniki, dużo ich wybierając opcje przez Miastko-Polanów jedziesz drogami pustymi, praktycznie ruch zerowy, trochę zakrętów, jeden śmietnik na odcinku 65km, nawierzchnia na 4- (1-6pkt) a i uważej w Białym Borze, na ten rok mają ustlony wpływ do budżetu z mandatów(fotoradarów) na 5 000 000 zł :gwizdanie:
Tobi_one Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Opublikowano 24 Lipca 2010 dzięki serdeczne wszystkim za podpowiedzi niestety nie mam cb, ale jakoś w nocy mam nadzieje, że da się radę :gwizdanie:
lapek85 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Biały Bór i Boblice pracują na 2 zmiany , więc sie nie ździw jak zobaczysz wieczorem foto
Trzcina 80 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 mandat sie zapłaci ciekawe jak z pogodą bedzie za tydzień ;(
Tobi_one Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Opublikowano 24 Lipca 2010 Biały Bór i Boblice pracują na 2 zmiany , więc sie nie ździw jak zobaczysz wieczorem foto ok dzięki za cenną wskazówke tak patrze to troche koło robi się jadąc przez to Miastko i póżniej Polonów a nie lepiej z Bobolic na Polanów jeśli już?[br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 21:25_________________________________________________ mandat sie zapłaci ciekawe jak z pogodą bedzie za tydzień ;( no ja mam nadzieję, że od tego pon, wtorku będzie już lepsza... oby
lapek85 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 też mozna jechać z bobolic na polanów, zapomniałem o tej trasie jadąc tamtędy, będziesz przejeżdzał przez żydowo, znajduje się tam pierwsza w Polsce Elektrownia szczytowo-pompowa warto to zobaczyć, a jak bedziesz jechał z dziewczyną to zajedź tam o zachodzi słońca, super widok, polecam
Tobi_one Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Opublikowano 24 Lipca 2010 też mozna jechać z bobolic na polanów, zapomniałem o tej trasie jadąc tamtędy, będziesz przejeżdzał przez żydowo, znajduje się tam pierwsza w Polsce Elektrownia szczytowo-pompowa warto to zobaczyć, a jak bedziesz jechał z dziewczyną to zajedź tam o zachodzi słońca, super widok, polecam dzięki za info chętnie, ale jak coś to będziemy tam nad ranem ;] ok to już mniej więcej wycyrklowałem sobie trasę ruszamy jutro nocą
vdm Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Z tego, co wiem Biały Bór, Bobolice to "osławione" miejsca z przenośnych studiów foto Ja jechałbym przez Poznań ... Zgadza sie, mam nawet pamiatke z Bialego Boru ja mam dwie o 8:18 i 8:20
RS Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgadza sie, mam nawet pamiatke z Bialego Boru ja mam dwie o 8:18 i 8:20 ...ale daja czadu!
lapek85 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100724/ZACHODNIOPOMORSKIE/541210136
Dev Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 olac Mielno, totalny spęd wszystkich najgorszych szumowin z terenu Polski :thumbdown: :thumbdown: zreszta ta mieścina chyli sie juz ku upadkowi, coraz mniej ludzi tam jezdzi, szkoda marnowac sobie urlop
wuju Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 olac Mielno, totalny spęd wszystkich najgorszych szumowin z terenu Polski :thumbdown: :thumbdown: zreszta ta mieścina chyli sie juz ku upadkowi, coraz mniej ludzi tam jezdzi, szkoda marnowac sobie urlop tak jak mówisz już tam raczej nie pojadę.. straszna wieś w tym roku byłem 2 tygodnie temu, i teraz czekam kiedy przyjdą zdjęcia :gwizdanie: nie chciało mi się nad ranem zwalniać i dostałem przynajmniej 1 strzała w dupe
nike21 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 a ja Ci polecę jeszcze inna trasę... z Łodzi A2 do Poznania - Oborniki - Czarnków - Trzcianka - Wałcz - Czaplinek - Połczyn Zdrój - Tychowo - Koszalin - Mielno. Droga dobra, trasa o dość małym natężeniu ruchu (w wakacje różnie bywa).
Dev Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 ale wybrales, niezla trasa po dziurach, proponuje: Poznan-Bialy Bor-Koszalin-Mielno. Musisz uwazac na radary pomiedzy B.Borem a Koszalinem, najebane jest tego co wiocha.
Rekomendowane odpowiedzi