Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Czerwona Włoszka Turbo Quattro :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chińskie to chyba lepiej 5000k, 4300k mogą wyjść żółte jak u Dawid(s)a.

Jak byś brał żarniki Philips czy Osram to można brać 4300k.

Opublikowano

ale co ma na to wpływ ? same żarniki czy przetwornice??

Opublikowano

żarniki :wink4:

Opublikowano

żarniki :wink4:

to pomysle co zrobic, jeszcze mam troche czasu:))

Opublikowano

ja miałem 4300, 6000 a teraz mam 8000 :decayed: a co..... się żyje :naughty: ale na zimę wracam do 6k

Opublikowano

też chyba wrzuce 6000 K do nowych lampek ;)[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2010, 18:48_________________________________________________1001731d.jpg

Uploaded with ImageShack.us

1001732i.jpg

Uploaded with ImageShack.us

fotki z portu w Gdynii z ostatniego wakacyjnego wypadu :)

Opublikowano

Szukaj 5k super barwa, chociaż i tak w nocy w deszcz jest po hooju widocznosć :gwizdanie: 6k i 8k są już za ciemne w deszczową noc :thumbdown: teraz złożyłem 4,3k i mozna w końcu sie mijać pewnie w deszczu :gwizdanie: takze polecam 4,3 albo 5k

Opublikowano

Ja jestem specyficznym przypadkiem , mam nadwrażliwość gałki ocznej i szczególnie w nocy musze mieć dobre oświetlenie :P miałem u siebie Hidy 8000k potem 6000K , a potem 4300K, a teraz 5000k i polecam Ci 5000K z reka na sercu , swieca idealnie :good:

jako ciekawostka Hidy w mojej A3 swieca lepiej na soczewce z lamp FK niz z oryginalnych Xenonow :P

dsc01401j.jpg 5000k

Opublikowano

02092010016kopia1.jpg

VT w wykonaniu Keżora, co myslicie o docelowo takim wyglądzie? plus lusterka czarne. Wszystkie czarne elementy pomalowane na czarną perłe z brokatem

Opublikowano

Inne felgi ja tu widze :wink4:

Opublikowano

jakie ??

Nie wiem, ale nie S-line w czerni, no chyba że być go jakos inaczej pomalował :gwizdanie:

Opublikowano

ogolnie umyslalem sobie ze to co bedzie czarne ma byc z brokatem i w perle:)

Opublikowano

dsc0424.jpg

Ja bym bardziej taką widział w czerni i tarcze za nią wieksze :good:

Opublikowano

dsc0424.jpg

jakos mi sie nie widzi ale to oczywiscie rzecz gustu. Co to za listwy progowe w kolorze? S4?

Opublikowano

dsc0424.jpg

jakos mi sie nie widzi ale to oczywiscie rzecz gustu. Co to za listwy progowe w kolorze? S4?

S4
Opublikowano

02092010016kopia1.jpg

VT w wykonaniu Keżora, co myslicie o docelowo takim wyglądzie? plus lusterka czarne. Wszystkie czarne elementy pomalowane na czarną perłe z brokatem

nie widzi mi sie ;( ale VT pro :kox:
Opublikowano

Widze że trochę ją doprowadziłeś do stanu, teraz wyglada fajnie i ta fela :wink4: Mam w sumie bliźniaczkę tylko ze sport pakietem. :good:

Opublikowano

Widze że trochę ją doprowadziłeś do stanu, teraz wyglada fajnie i ta fela :wink4: Mam w sumie bliźniaczkę tylko ze sport pakietem. :good:

też mam sport pakiet :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Ja jestem specyficznym przypadkiem , mam nadwrażliwość gałki ocznej i szczególnie w nocy musze mieć dobre oświetlenie :P miałem u siebie Hidy 8000k potem 6000K , a potem 4300K, a teraz 5000k i polecam Ci 5000K z reka na sercu , swieca idealnie :good:

jako ciekawostka Hidy w mojej A3 swieca lepiej na soczewce z lamp FK niz z oryginalnych Xenonow :P

dsc01401j.jpg 5000k

Talib ja Ci polecam 5000K. Kupiłem zestaw Xenartza pod Canbus-a i efekt jest piorunujący. Na lampie ORI.

A tak świecą moje HID-y.

xenonc.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...