David Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 no wkoncu pokazane nowe wozidlo podobno jedyna wersja 2.5 tdi warta uwagi wiedzialem juz o tym zakupie w polowie czerwca :gwizdanie: wyposazenie ale fele to bys wlozyl 18 chociaz widzialem wasze drogi w Gdansku i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 PU7 to:PU7 = Light / rain sensor pewnie stad ten blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Taa, szukajka na AKP ma masę błędów... Powinno być PU7: Innenspiegel, automatisch abblended, mit Lichtsensor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No i zapomnailem o malutkim modzie: Zamontowalem diody w lampce podsufitkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ładna, ale felga przymała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Nawet jak bede zmienial rozmiar felgi to max 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 dobra 17 też jest ładna ale ta wygląda bidnie, przynajmniej na zdjęciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Slabe foto, bo tel: To jest lusterko bez czujnika deszczu... Poza tym jak ma być w kodach skoro w B6 seryjnie czujnika deszczu nie było? Wymieniałem ostatnio przednią szybę i najpierw porównywałem ceny,to każdy się pytał czy mam czujnik deszczu... po co? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Bo szyba w B6 i B7 jest taka sama, a B7 mialo juz czujni deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 .... pytalem bo mam lusterko fotochrom 4F0857511E i moze wyrezamy czujnik deszczu w B6 myslalem ze u Trzenia byl taki mod i stad to zamieszanie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zamieszanie to bylo,bo zle odczytal kody :naughty: Mieliscie tu wychwalac autko,a nie o czujnikach :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Mieliscie tu wychwalac autko,a nie o czujnikach :decayed Śliczne :jerk: , a tak na serio to bym tylko felge zmienił , reszta mi się podoba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 to co Tomeks zakreslil to najwyzej czujnik zmierzchu... czujnik zmierzchu to masz w lusterku, a nie w tym miejscu - rzuc okiem, po prawej stronie. po prawej stronie na lusterku to masz czujnik od fotochromatycznego lustra. jest czujnik przedni i tylni i dzieki porownaniu sciemnia lustro w razie potrzeby. czujnik zmierzchu to osobny czujnik i na pewno nie znajduje sie w tamtym miejscu o ktorym mowisz. a do tego ejst jeszcze czujnik naslonecznienia, to ten guzik wystajcy z deski, ale on tez nie odpowiada za wlaczanie swiatel ;] ale zeby nie ranić Bieńka to... auto cud mniód i malina ;] a że spawy puszczaja to sie nie rpzejmuj ... sie poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 auto cud mniód i malina przecież jeszcze nie widziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 oj, ale jak sie ostatnio spotkalismy to o niczym innym nie opowiadales tylko o nowym aucie Bieńka... "Bienka auto ma to a tamto", "tez taki wypas bym chcial" i tak przez 15 minut... to prawie jakbym widzial... :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 oj, ale jak sie ostatnio spotkalismy to o niczym innym nie opowiadales tylko o nowym aucie Bieńka... "Bienka auto ma to a tamto", "tez taki wypas bym chcial" i tak przez 15 minut... to prawie jakbym widzial... :gwizdanie: :gwizdanie: Ooo proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 pojebało was,przecież ja tego gada nienawidzę,po co miałbym gadać o tym jego parchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 pojebało was,przecież ja tego gada nienawidzę,po co miałbym gadać o tym jego parchu a za co tak nienawidzisz ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Bo jestem bardziej przystojny :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi