spetsnaz Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 "większość ma proste rury i czyste d*py..."
Gość MorgothV8 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 "większość ma proste rury i czyste d*py..." Ostre, nie słyszałem tego, czyj to text?
ono Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Murzyn jak jeszcze raz dotkniesz nasze kobiety będziesz 9 ofiarą szkwału na mazurach ....... hyhyhy - podobno by ono
krzyniek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 text na CB uważajcie na srebrną skodę oktawię.... by kierowca tira. (czyżby czytał nasze forum wcześniej i znał zdanie klubowiczów/forumowiczów na temat skody???)
Norbi Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ja pier, czytam te Wasze,nasze teksty i sie z taboretu spier... kupuje fotel bujany
Azunia Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 popieram Norbiego bo na tym obrotowym krzesle juz mi sie w glowie kreci :polew: niemoge z was czytajac te teksty zaraz sie spier***e z krzesla!!!
alvaro Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Brynia ,, Przejazd przez Olsztyn, żona Przemasa za kierownicą, a ,, zwłoki Pre pl" na siedzeniu obok- wtedy padłam a "zwłoki" adadura za "zwłokami" pre_pl ( w tym samym aucie) żonę i dziecko Adama wiozłem ja !
Hugo Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Brynia ,, Przejazd przez Olsztyn, żona Przemasa za kierownicą, a ,, zwłoki Pre pl" na siedzeniu obok- wtedy padłam a "zwłoki" adadura za "zwłokami" pre_pl ( w tym samym aucie) żonę i dziecko Adama wiozłem ja ! "Wesoły Autobus"
alvaro Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Hugo "Wesoły Autobus" no bez kitu Admin z Modem dwa gagatki...
pre_pl Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 mi nic nie było, ja normalnie wstaję o 5:30, to co się dziwicie
Gość rob Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 czytam, że zlot kox i teksty kox
alvaro Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 rob inaczej być nie mogło, tak jak mówiłem już gdzieś o fotkach Malika to jużnie KOX to KOKOS !!
Lukas Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Pani A. zajmuje sie lizakiem a Klaudia : " ty to jeszcze lizesz ja juz dawno bym pogryzła" (biedny Adaś )
Gość gugas Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Rozmowa o wózkach dziecięcych - A Ty jesteś już zaszczepiona - by Dzo-Dzo do mojej żony W drodze powrotnej na CB - Co zrobiliście ze smyczą klubową bo mi tak dynda koło pedałów, aaa poczekajcie zaczepiłem o tą wajchę koło kierownicy, sami wiecie jaką wajchę - by Dzo-Dzo :>
Motor Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Tego nie da sę opisac, ani streścić w kilku zdaniach ale dyskusja o ( sorry za słowo ) ,,ruchaniu" pomiędzy Motorem a Cuberową - przejdzie do historii A miałem nadzieje ,że nikt tego nie słyszał
Hugo Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Tego nie da sę opisac, ani streścić w kilku zdaniach ale dyskusja o ( sorry za słowo ) ,,ruchaniu" pomiędzy Motorem a Cuberową - przejdzie do historii A miałem nadzieje ,że nikt tego nie słyszał No chyba cała Nowa Kaletka słyszała , bo Cuberowie tak się wydzierali jak dawali wykład o "ruchaniu"
Motor Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Tego nie da sę opisac, ani streścić w kilku zdaniach ale dyskusja o ( sorry za słowo ) ,,ruchaniu" pomiędzy Motorem a Cuberową - przejdzie do historii A miałem nadzieje ,że nikt tego nie słyszał No chyba cała Nowa Kaletka słyszała , bo Cuberowie tak się wydzierali jak dawali wykład o "ruchaniu" To Zboczuchy z Grodu Kraka :polew:
Kaśka Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 A mnie ominęła ta rozmowa i chętnie dowiedziałabym sie o co chodziło.
Kaśka Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 o ruchanie To już zajarzyłam, ale interesują mnie szczegóły. :>
Rekomendowane odpowiedzi