sfinks Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Po prostu ludzie z klubu wiedzą co dobre i FINKA
pet3r Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Po prostu ludzie z klubu wiedzą co dobre i FINKA nigdy w odwrotnej kolejnosci... nie moge czytac tematu tego i o tekstach ze zlotu - bo mi zal dupe sciska, ze mnie tam nie bylo! ehh szkoda wielka, moze uda sie cos wykombinowac na kolejny...
Motor Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Co wstałem to potykałem się o puste butle po Fince i około 3:00 patrzyłem na ostani kieliszek tego trunku by pójść wytrzeźwieć i następnego dnia pojechać w kolumnie do Olsztyna
malik Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Po prostu ludzie z klubu wiedzą co dobre i FINKA My w skandynawii lubimy proste rozwiazania.... jak pijemy to fiii...
Gość gugas Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Dorzuciłem fotki ze zlotu, ale fotografem profi to ja nie jestem http://www.wsinf.edu.pl/~gugas/zlot/
sfinks Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 GUGA foty super i to że nasze dwie czerwone niunie się pięknie razem prezentowały pozdrowienia dla ciebie i twojej żonki [br]Dopisany: 28 Sierpień 2007, 01:25 _________________________________________________podkreślam że twoja ze zderzakiem Ski wygląda Super
pre_pl Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 http://www.wsinf.edu.pl/~gugas/zlot/IMG_3677.html :th: padłem
Gość Murzyn Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 http://www.wsinf.edu.pl/~gugas/zlot/IMG_3677.html :th: padłem pozory myla wcale nie przegladalismy forum :gwizdanie: tylko ogladalismy filmik spod Jasnej Gory :th:
Lukas Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No foty sa ok jeszcze cos ich malo zastanawia mnie kiedy bedzie film czy tak jak ostatnio bede musial czekac do nastepnego zlotu
Gość MorgothV8 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Włąsnie film (albo filmy), wrzućcie na jakiegoś rapid-share'a (nawet nie obrobiona wersję na razie)
adadur Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Wrzuciłem cz. 1 swoich fotek ze zlotu: http://picasaweb.google.pl/adadur/ZlotAudiA4Dzie1DoKolacji
Gość Murzyn Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 z fotek gugasa - hhacek cos ty mi robil Ty perwersyjny prosiaczku??
Kaśka Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Adadur tylko rok nie ten, ale poza tym foteczki o.k. :>
Gość gugas Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Adadur tylko rok nie ten, ale poza tym foteczki o.k. :> Anetka rządzi [br]Dopisany: 28 Sierpień 2007, 10:57 _________________________________________________ pozory myla wcale nie przegladalismy forum :gwizdanie: tylko ogladalismy filmik spod Jasnej Gory :th: Uczyliśmy się jak nakręcić na rondzie pięć A4 tak , żeby wyglądało na przejazd 50-ciu A co do samego filmiku z Czewy , RESPECT
tomaszu Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Uczyliśmy się jak nakręcić na rondzie pięć A4 tak , żeby wyglądało na przejazd 50-ciu A co do samego filmiku z Czewy , RESPECT
Gość son_czwa Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Uczyliśmy się jak nakręcić na rondzie pięć A4 tak , żeby wyglądało na przejazd 50-ciu A co do samego filmiku z Czewy , RESPECT Trzeba sobie jakoś radzić... A co do filmu z Letniego Zlotu, to nie mówię na 100%, że się podejmę, ale jak znajdę czas pod koniec września-początek października to może coś z tego wyjdzie! :th:
adadur Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Adadur tylko rok nie ten, ale poza tym foteczki o.k. :> No lipa z tym datownikiem zasra... [br]Dopisany: 28 Sierpień 2007, 11:25 _________________________________________________ Uczyliśmy się jak nakręcić na rondzie pięć A4 tak , żeby wyglądało na przejazd 50-ciu A co do samego filmiku z Czewy , RESPECT Trzeba sobie jakoś radzić... A co do filmu z Letniego Zlotu, to nie mówię na 100%, że się podejmę, ale jak znajdę czas pod koniec września-początek października to może coś z tego wyjdzie! :th: Generalnie przydał by sie ktoś kto by zebrał oryginalne fotki i owy filmik by powrastała jakaś sensowna pamiątkowa płytka.
malik Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Adadur tylko rok nie ten, ale poza tym foteczki o.k. :> No lipa z tym datownikiem zasra... Proponuje wogóle wylaczyc i nie uzywac opcji datownika. Nie dosc ze data szpeci fotki to jeszcze mozna sie walnac w ustawieniach i cala przydatnosc tej opcji bierze w leb. Poza tym kazda fotka jako plik cyfrowy i tak przechowuje informacje nie tylko o dacie, ale rowniez o modelu aparatu, ISO, ekspozycji, ogniskowej, przeslonie, itd.
Rekomendowane odpowiedzi