wustyle Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Kruwa! Ja to jednak pzida jestem Przyszly ramki od Jara Podczas montazu z przodu (zderzak jest lekko przeciez wygiety) wylamalem plastikowe zawiasiki, przy probie zatrzasniecia ramki juz z tablica Co zrobilem zle? Na moje oko, to ramki tej konstrukcji na przod sie nie nadaja Nie wiem teraz co zrobic Wezme ze soba ocalala ramke na spota Pomozecie?
herman82 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Miałem to samo, wkurwilem sie na maxa z przodu pękł mi jeden zawias to wrzuciłem ramke na tył bo tam jest płasko a z przodu delikatnie jakoś zamontowałem ale też z przygodami- pękł mi ten dzyndzel co podtrzymuje tablice, będę na spocie to zobaczysz jak to wyszlo... Zastanawiam sie kiedy z myjni wyjade bez ramki...tablice delikatnie wziąłem na razie na mały wkręt- nie wygląda to rewelacyjnie...
herman82 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 spróbuj na tył bo co innego Ci zostaje, chyba że wyrzucisz i zamówisz nowe :gwizdanie: co oczywiście nie daje gwarancji ze nie pęknie nowa... Zacząłem coś kombinować że może skleić albo cóś ale to nie ma sensu bo ona sie troche wygina na zderzaku i lipa
wustyle Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 no nic bede musial kupic zwykla, czarna ramke na przod moze wytne plastki z klubowej i nakleje na te zwykla cos pokombinuje i dzieki Hermi za odp myslalem, ze tylko ja mam niefarta w zyciu
moskal Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 no nic bede musial kupic zwykla, czarna ramke na przod moze wytne plastki z klubowej i nakleje na te zwykla cos pokombinuje i dzieki Hermi za odp myslalem, ze tylko ja mam niefarta w zyciu spróbuj ja skleić pistoletem na goracy klej , daje rade
wustyle Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 w sumie to tez pomysl musze kupic takie ustrojstwo
spanky Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 w sumie to tez pomysl musze kupic takie ustrojstwo tanie chyba wyjdzie kupic nowa ramke ...
moskal Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 w sumie to tez pomysl musze kupic takie ustrojstwo mam jeden na zbyciu moge ci odpalić bo sie wala po kątach , firma "no name" ale swoje zadanie spełnia
wustyle Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 w sumie to tez pomysl musze kupic takie ustrojstwo mam jeden na zbyciu moge ci odpalić bo sie wala po kątach , firma "no name" ale swoje zadanie spełnia poprosze
moskal Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 w sumie to tez pomysl musze kupic takie ustrojstwo mam jeden na zbyciu moge ci odpalić bo sie wala po kątach , firma "no name" ale swoje zadanie spełnia poprosze ale dopiero po weekendzie moge ci podrzucić
wustyle Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 luz na razie sie nie spieszy kilka dni wiecej polezy tablica za szyba przednia
bossawka Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Jednak muszę jechać w delegacje i jutro nie podjade Może następnym razem uda mi się
wustyle Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 tez bym se skoczyl w delegacje na kilka dni;)
moskal Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 tez bym se skoczyl w delegacje na kilka dni;) od 8 lat pracuje w delegacji
lis Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Podjedzie jutro ktoś z vagiem?? si to i ja się piszę
Rekomendowane odpowiedzi