Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] dymienie przy szybkim ruszaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej! dzis wieczorem zauwazylem przy szybkim odejsciu ze swiatel chmure dymuu(mam tiptronika i ruszalem recznymi biegami).czy to jest normalne(mam 120tys) bo jezdzac calkiem normalnie nic nie zauwazylem.spalanie tez jest dobre ok.4.2 l/80km(pisze tak bo mam komputer w milach).i co z tym fantem? :mysli:

Opublikowano

Podłącz auto pod VAGa zobacz może jakieś błędy są ;) a jeśli jest Ok. to polecam pogonić laleczke po trasie na wysokich obrotach :naughty: powinno ustąpić ;)

Opublikowano

jak nie kopci Ci cały czas, a tylko przy ostrym depnięciu przez sekundę, dwie - to jest git.

No i oczywiście z tego depnięcia ma coś wynikać :P A nie, Ty mu buta, a auto nie jedzie.

Opublikowano

diesel musi dymic ... taka jego natura .... :naughty:

Opublikowano

jak nie kopci Ci cały czas, a tylko przy ostrym depnięciu przez sekundę, dwie - to jest git.

No i oczywiście z tego depnięcia ma coś wynikać :P A nie, Ty mu buta, a auto nie jedzie.

Nie ma czasu przepalić :D
Opublikowano

Wg mnie dobry objaw jak dymi jak mu dasz pendzel, gorzej gdyby nie dymił. Taki urok :naughty:

Opublikowano

Rogal tez mówi, że musi dymić i jest to dobry objaw.

Ale oczywiście dymi jak tylko dajesz w buta i to krótko.

A kto jak kto, Rogal to fachowiec [br]Dopisany: 29 Sierpień 2007, 08:13 _________________________________________________

Rogal tez mówi, że musi dymić i jest to dobry objaw.

Ale oczywiście dymi jak tylko dajesz w buta i to krótko.

A kto jak kto, Rogal to fachowiec