tom.b Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 hej! dzis wieczorem zauwazylem przy szybkim odejsciu ze swiatel chmure dymuu(mam tiptronika i ruszalem recznymi biegami).czy to jest normalne(mam 120tys) bo jezdzac calkiem normalnie nic nie zauwazylem.spalanie tez jest dobre ok.4.2 l/80km(pisze tak bo mam komputer w milach).i co z tym fantem?
wszymon Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 nic, tak to jest z dieslami a w lusterku w świetle reflektorów zawsze wygląda ta dymówa na większą niż jest rzeczywistości
Norbi TDI Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Podłącz auto pod VAGa zobacz może jakieś błędy są a jeśli jest Ok. to polecam pogonić laleczke po trasie na wysokich obrotach powinno ustąpić
pre_pl Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 jak nie kopci Ci cały czas, a tylko przy ostrym depnięciu przez sekundę, dwie - to jest git. No i oczywiście z tego depnięcia ma coś wynikać A nie, Ty mu buta, a auto nie jedzie.
spanky Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 diesel musi dymic ... taka jego natura ....
audia4s4 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 jak nie kopci Ci cały czas, a tylko przy ostrym depnięciu przez sekundę, dwie - to jest git. No i oczywiście z tego depnięcia ma coś wynikać A nie, Ty mu buta, a auto nie jedzie. Nie ma czasu przepalić
Gość nuti Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Wg mnie dobry objaw jak dymi jak mu dasz pendzel, gorzej gdyby nie dymił. Taki urok
tom.b Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2007 tak dymi tylko przy dobrym depnieciu.oczywiscie odlot jest zaje..sty.dzieki za zainteresowanie!
lexpar Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Rogal tez mówi, że musi dymić i jest to dobry objaw. Ale oczywiście dymi jak tylko dajesz w buta i to krótko. A kto jak kto, Rogal to fachowiec [br]Dopisany: 29 Sierpień 2007, 08:13 _________________________________________________ Rogal tez mówi, że musi dymić i jest to dobry objaw. Ale oczywiście dymi jak tylko dajesz w buta i to krótko. A kto jak kto, Rogal to fachowiec
Rekomendowane odpowiedzi