Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ODDAM w dobre ręce!!!!! - Czarne 1.8T Quattro-BITCH/LED/SPORTEC/S-LINE/ITP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WOW troche sporo...

Ja mam 96 tys ale mil - i wszystko udokumentowane od nowosci w serwisie Audi ( ksiazka, czesci, servis, przedglady itp.) :wink4:

mój ma serwis w lipcu 2010 ostatni więc dramatu nie ma.

Tak przewiduję że teraz się sypnie wszystko co się może zepsuć -zrobi się i znbowu spokój na pare km.

Opublikowano

no sporo juz nalatał ten Twój AVJ. ;)

no co ty mam jakies 154tys km jak na 2002 :decayed:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 19:09_________________________________________________

WOW troche sporo...

Ja mam 96 tys ale mil - i wszystko udokumentowane od nowosci w serwisie Audi ( ksiazka, czesci, servis, przedglady itp.) :wink4:

mój ma serwis w lipcu 2010 ostatni więc dramatu nie ma.

Tak przewiduję że teraz się sypnie wszystko co się może zepsuć -zrobi się i znbowu spokój na pare km.

Bedzie dobrze :wink4::good:

Opublikowano
:good: dzięki Remik
Opublikowano

Sporo to by było 500tyś a 280 tys jak na ten rok to normalny przebieg

mniejszego przebiegu jeszcze w żadnym aucie nie miałem :decayed:
Opublikowano

Remik ja mam swoje Auto od kwietnia b.r. kupione w Anglii. przy zakupie 89.000mil.

Książka kompletna i stan w środku rewelka.

teraz na Blacie 158.000 Km oczywiście.

Opublikowano

oj tam oj tam 158 :gwizdanie: :gwizdanie: nawet się dotrzeć nie zdąrzyła

Opublikowano

Ale Licznik Bym chciał taki od Ciebie... :) i oczywiście zawartość `ECU:) :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

to sie dogadajcie, niech Nosb przerzuci softa z jednego do drugiego, albo grzanek :tongue4:

Opublikowano

Chłopie to już dawno dogadane... :good::notworthy:

Opublikowano

tylko czasu brak :wallbash: :wallbash: jak mam chwilę to jestem w Ostrowcu i jest to między 10-14 :thumbdown:

Opublikowano

Remik ja mam swoje Auto od kwietnia b.r. kupione w Anglii. przy zakupie 89.000mil.

Książka kompletna i stan w środku rewelka.

teraz na Blacie 158.000 Km oczywiście.

ja mam 96.000 mil wiec chyba tyci mniej niz Ty :tongue4:

kupilem ja troche ponad 2 lata temu i miala 81000 mil :kox: wszystko udokumentowane - Serwis Audi :wink4:

i prawda, ze angielskie audice mozna wyrwac w bdb stanie i cenie oczywiscie :wink4:

Ostatnio bylem na aukcji i RS4 w granacie z 2006r - 83000 mil poszla za 17200 funtow :gwizdanie:

Przez chwile pomyslalem biore :kox: ale codzienne koszta + bardzo wysokie ubezpieczenie ( chyba 4 x wieksze niz w PL ) ostudzily moj zapal :polew:

Ktoregos dnia moze... :kox:

Opublikowano

:)Daj Mi Swojego Skypa Remik to sie dogadamy. będziesz mi kupował Auta i pakował na Lawety

Opublikowano

Z Ruskimi tonie ma co zadzierać :) więc Ciach bajera...

Opublikowano

He he Kolega z Rosji interesi w temacie...

zdrajca Narodu- nie dość że wyemigrował jeszcze Rodakowi nie chce pomóc :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Remik to chociaż jakiś zderzak od czasu do czasu-bądż kolega

świeżości z trasy- na trasie chciała mi się kontrolka silnika zapalić ale dałem mu po piżdzie i przestała mrygać :disgust::angry:

a takie pytanko ile ma 1.8T(seria) od 0-100?

Opublikowano

Świece Na 1001 % i cewki do sprawdzenia....( przechodziłem to. ) :evil: :evil:

Opublikowano

no swieczki moznaby dla spokoj przy takim przebiegu juz wymienic, cewki tez moga byc zmeczone.

Opublikowano

moje świece przy 155.000 wymiękły...

Opublikowano

Marcinki nie wiesz co z nim zrobic :gwizdanie: na hute z nim :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...