Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dyskusje i porównanie osiągów aut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może być 150 km/h, to i tak najczęściej wykorzystywany przedział :) . Wtedy możemy porównywać przedział 50-150

Opublikowano

Może być 150 km/h, to i tak najczęściej wykorzystywany przedział :) . Wtedy możemy porównywać przedział 50-150

z którego biegu??

Opublikowano

z którego biegu??

jeśli dobrze pamiętam to założenie było, 50-150/100-200 pełnym dnem, bez ustalania konkretnych biegów.

od 50-200 Dieslem Ciezko bedzie :decayed:

bez przesady, przecież co drugi diesel lata po 200 spalając przy tym 5/100 :wink4:

Opublikowano

tyle ze w dieslu nie masz obrotow przy tej predkosci 2 za krotka 3 za nisko

Opublikowano

czy ktoś mógłby wyliczyć czasy z tego filmiku ?

mieli byśmy jakieś porównanie z mocnym dieslem

Opublikowano

Kenoix

wychodzi około 13-14sek ale filmik słabej jakości i nie idzie go dokładnie podzielić

Opublikowano

jak próbowałem stoperem mierzyć (wiem, bardziej niedokładnie się już nie da)to mi 70-200 wychodzi w granicach 15s

Opublikowano

ja mam program to dzielenia filmów z dokładnością do 0,01sek ale niestety obraz się rozmywa i nic nie widać

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kuredu jestes z Lublina? bo woj masz wpisane wielkopolskie.... :) jak jestes w lbl to mozemy cos nagrac , chlopaki chyba spotuja w niedziele

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jaki to jest zapierdalacz :kox:

Opublikowano

pociąłem

0-100 - 6.1 sek

0-200 - 18.3 sek czyli 100-200 12.2sek

jakie masz opony malik ??

coraz bardziej mnie te DSG zaskakuje :gwizdanie:

Opublikowano

ważne że auto ma kopa :good: i daje Ci pewnie mega frajdę

elastyczność 50-100 rewelka

Opublikowano
  • Autor

dla mnie........ , to musisz nagrac ten co mial byc ponizej 5 sek ,bo na tym jakos tego nie widze

dla ciebie cokolwiek bym nie nagrał to pewnie byś nie zobaczył

ciezko zobaczyć rzeczy które nie występują w przyrodzie :wink4:, do tego trzeba miec bujna wyobraźnie i ty widać ja masz :) co nie zmienia faktu ze auto jak juz ruszy to konkretnie za***rdala

Opublikowano

Luzik, sam przyznałem, że te 5s raczej jest nierealne. Nie ma co sobie dopierdzielać dalej :wink4:

Zostawiam was w tej waszej piaskownicy :hi:

Opublikowano

dla mnie........ , to musisz nagrac ten co mial byc ponizej 5 sek ,bo na tym jakos tego nie widze

dla ciebie cokolwiek bym nie nagrał to pewnie byś nie zobaczył

ciezko zobaczyć rzeczy które nie występują w przyrodzie :wink4:, do tego trzeba miec bujna wyobraźnie i ty widać ja masz :) co nie zmienia faktu ze auto jak juz ruszy to konkretnie zasuwa

turdzi a Ty nie cwaniakuj bo nie wrzucilem jeszcze filmikow sti i B8:decayed: :cool1:

Opublikowano
  • Autor

nie mam jak bo za ten 0-200 to w NO moe go pierdla isc :rolleyes::decayed:

Opublikowano

no risk... no fun :decayed:

Opublikowano

od kiedy wsadzają za kratki za filmy kręcone na autobahnie w DE ????????? w PL większość jest takich filmików

Opublikowano
  • Autor

od kiedy wsadzają za kratki za filmy kręcone na autobahnie w DE ????????? w PL większość jest takich filmików

nie mam takiej drogi pod Oslo zeby mozna sie bylo rozpedzic do 200 , albo inaczj droga jest ale konsekwencje sa na prawde takie a tu z policja na drodze to nie przelwki , masz pierdel gwarnatowany kare taka ze auto za to kupisz i tracisz prawko na 3 lata i jak dobrze porzadzisz to i dozywotnio.Do tego samochodzy maja bardzo nieoznakowane i jezdza doslownie wszystkim , od passko volvo po jakies nissany terano skody i stare toyoty.Nie dziekuje.Nakrece moze cos jak bede w PL.

Opublikowano

zapraszamy do PL ale u nas też są nieoznakowane auta :thumbdown: może w DE coś nakręcisz ?