bchr Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Witam, po dwóch miesiącach od kupna swojej upragnionej Audiczki, chciałbym ją wam przedstawić. Na początek wielkie podziękowania dla dwóch bardzo mi pomocnych klubowiczów z Krakowa, bez których nie poznał bym tak dokładnie swojego samochodu. Mowa jest o Cuberze który załatwił mi przegląd w ASO po znajomości, oraz dla Mad Maxa który woził mnie po Krakowie i doradzał na miejscu jako ekspert . Było tam jeszcze dwóch klubowiczów, którzy także pomogli swoją wiedzą, nie pamiętam nicków, ale oni wiedzą o co chodzi. Pozdrawiam chłopaki i życzę innym kupującym takiego szczęścia jakie mnie spotkało. A teraz do rzeczy , przedstawiam "surowe" zdjęcia, bardzo proszę o garść postów nawet krytycznych, co zmienić żeby ją upiększyć. Proszę podawać konkrety i porady.
Gość spedyt Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Ładny sedan Troszkę większe felgi i zawieszenie 30mm w dół :th:
cayenne Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Tak jak spedyt napisał + ciemne szybki :th: Ewentualnie możesz pomalować na kolor autka dolną część zderzaków i progi Aha i ściągnąłbym emblematy z tylnej klapy. Ewentualnie jeśli już chcesz je mieć to naklej je w dobrym miejscu.
inco Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 A wiec tak: dokladki do malowania, koniecznie felgi minimum 17'', do tego obnizony zawias i bedzie gites :th: jeszcze jakbys radio ori skombinowal bylo by miodzio. ogolnie autko bardzo ladnie sie prezentuje, tylko do tapicerki trzeba sie przyzwyczaic, silnik fajnie zrobiony z tych 75 konikow i teraz ladnie ciagnie... p.s: nie zatrzaskuj wiecej kluczykow w aucie ;]
ykk Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Bardzo ladny. Tylko to drewno jest paskudne.
audia4s4 Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Ładna,ładana zmien radio na ori i felge ładną No bchr wreszcie kupiłes :th:
krissss8 Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 bardzo fajny sedanik...gratuluje i pozdrawiam
tomek25 Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Ladna audiola na poczatek felgi wieksze pozniej jak kasiora pozwala. Tak pozatym nic bym nie zmienial chyba ze zamierzasz dluzej sobie zostawic.
Pelex Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Audiola ładna chociaż mi się osobiście ten granatowy środek nie widzi zwłaszcza w srebrnym autku, porażające jest też to że w z 1999 można spotkać klekoty które mają moc dobrą dla Fiata Pandy
tomek25 Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Audiola ładna chociaż mi się osobiście ten granatowy środek nie widzi zwłaszcza w srebrnym autku, porażające jest też to że w z 1999 można spotkać klekoty które mają moc dobrą dla Fiata Pandy Tak to juz jest z tymi kucami.Moze zapomnieli TURBINKI wstawic . Przynajmniej co do motorkow jest w czym wybierac
Cuber Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 No wreszcie pokazałeś swoje cudo, mam nadzieję ze wymieniłes te wachacze które stukały.... :gwizdanie: Co do autka to : felgi zmień obowiązkowo a te zostaw sobie na zime, zawieszenie pasowało by obniżyć, radio strasznie razi wiec też wymień. Ps. mysle że flaszke wypijemy za Twój zakup.
Gość NUTI Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Ładny sedanik podoba mi sie , tylko felunek założysz większy i super
Gość rob Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Ładny sedan Troszkę większe felgi i zawieszenie 30mm w dół :th: popieram na całej linii :th:
Mad_MAX Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Hehe co ja mam dodac , wszystko powiedziane A co do flachy, to jak najbardziej jestem za
bchr Opublikowano 3 Września 2007 Autor Opublikowano 3 Września 2007 Jak sie pojawię na jakimś spocie i bedziecie bo Kraków niedaleko, to stawiam flache jak nic. A tak poza tym, to podpowie, gdzie mogę dostać Zegary z FISem, bo to też do zmiany by poszło, no i czy można zmienić kolor tapicerki ?
Tony Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 czy można zmienić kolor tapicerki ? Daj sobie spokój. Bardzo fajnie wygląda granatowe wykończenie w Audi - odskocznia od tej szarugi jaka panuje w 95% pozostałych Mi się bardzo podoba - drewienko też Co do samego wozu - jest śliczny. Mój ideał jeśli chodzi o B5 (srebrny sedan po II lifcie... Cudo)
Piotrek98igo Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 super sreberko ,tak jak koledzy pisza felga wieksza i bedzie
Norbi TDI Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Jak sie pojawię na jakimś spocie i bedziecie bo Kraków niedaleko, to stawiam flache jak nic. A tak poza tym, to podpowie, gdzie mogę dostać Zegary z FISem, bo to też do zmiany by poszło, no i czy można zmienić kolor tapicerki ? Zapamiętaj bracie nowy że kolega twój klubowy do pomocy jest gotowy i użyje mocnej głowy żeby klekot był bombowy Bardzo ładna ale felunia do wymiany
Rekomendowane odpowiedzi