Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wybaczcie bo zgrzeszyłem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

furka ładna .... szkoda ze nie w kombi i w dizlu [3.0d]

oby sie dobrze sprawował .... :thumbup:

p.s ja coraz czesciej mysle nad BMW ... [330d touring] -taki maly rodzinny zapierdalacz :naughty:

Opublikowano

moje zdanie jest takie, że jeżeli kombi to tylko Avant. E39 touring wyglądają jak typowy rodzinny samochód wycieczkowy :)

Opublikowano

Przecież to nie wina BMW,że dresiarze upodobali sobie tą markę. Dla mnie akurat ten model jest jednym z najładniejszych, i najbardziej mi się podoba. I jeśli u mnie miałoby być BMW to tylko ten model. Jednym słowem autko malina.

Poza tym nie przeziebisz lokcia a bedzie dobrze :th:

Opublikowano
po długich poszukiwaniach A6 w germanii niewidać były szansy na zakup fajnego egzemplarza

to trzeba było do Hiszpani przyjechać to bym ci znalazł :naughty:

nie wiem ile dałeś za tą Beje ale tu taka stoi 6.500 euro (tak samo wyposażona).jak dla mnie to tanio. za te sianko, mówie o danym przykładzie czyli 6.5 klocka tutaj A6 nie kupie za chiny nawet najbiedniejsza wersje.

np A6 1.8T 150 KM, 1999 rok-9000 euro.

Opublikowano

Fajna i ładnie dopasiona miałem 325i kiedyś, wspominam bardzo dobrze ładnie ósemki kręciła :evil: tylko to spalanie 16litrów :no: ładne felunie z rantem zakładaj :th:

Opublikowano

Fajny kaseciak w srodku,specjalnie nie otworzyles tej klapki?A tak na serio to jezdzilem 530D w kombi i bardziej pod wzgledem prowadzenie podobalo mie sie A4 :audi::tongue4:

Opublikowano

małe OT:

Ciekawe jak by było na formum BMW gdyby ktoś :audi: kupił

ludzi nie ma co porównywać :polew:

Opublikowano

Ja cie rozgrzeszam, ale pod warunkiem że zrobisz dziare na lewym ramieniu logo klubu A4

Opublikowano

furka ładna .... szkoda ze nie w kombi i w dizlu [3.0d]

oby sie dobrze sprawował .... :thumbup:

p.s ja coraz czesciej mysle nad BMW ... [330d touring] -taki maly rodzinny zapierdalacz :naughty:

Latałem ostatnio 530 diesel 02 rok w automacie wiec moge sobie tylko wyobrazic co ten silnik czyni w E46 :th:

Opublikowano

Mnie się ta bejca podoba :th:

rok temu w niemcowni miałem okazję taką ( rok młodszą) śmigać po helmutowych autobankach

wrażenia: właściwości jezdne na 6-kę :thumbup:, komfort też

później jak wracałem swoją :audi: to przy 190km/h marzyłem aby znów siedzieć w bejcy... :shocked:

Opublikowano

ja tez w niemczech podobną śmigałem i było ok a u nas zimą straciłem do niej zapał (fajnie się jeździ bokiem ale co za dużo to nie zdrowo)

Opublikowano

hehe E39 nie jest zla

podziwiam za wybór slabego silnika :mysli:, w tym modelu min w 528/530d bym mierzyl + xenon

ale Twoja ladnie wyglada i ten przebieg :th:

milej jazdy userze bratpit :D

Opublikowano

właśnie, wszystko byłoby pięknie, gdyby nie to RWD... szkoda, że trafienie x w BMW to prawie jak znalezienie Urquattro bo gdyby xów w Beemkach było tyle co quattro w Audi, pewnie miałbym ostry dylemat przy wyborze auta :) jestem jednak zakochany w napędzie na 4 łapki a tylnonapędówki jeszcze nigdy nie prowadziłem (oprócz quada ale to inna bajka :) ), jednak nie można ciągle jeździć tym samym autem - kiedyś pewnie spróbuję RWD ;)

Opublikowano

Rozgrzeszenie??

Aco tu rozgrzeszac - spelniasz wszystkie wymagania - masz badz jestes fanem marki Audi i kochasz motoryzacje!! jak kolega ktorys wczesniej napisal forum to ludzie - mam nadzieje ze w koncu uda nam sie ostrowska ekipa wybrac na zimowy zlot to wtedy wszyscy potestujemy twojego rodzynka!! :th: no i dla mnie bomba pomysl z podkladkami - to sie zdziwia coponiektorzy dla ktorych auto to nie tylko fotel i kierwonik!! :polew:

Opublikowano

no i dla mnie bomba pomysl z podkladkami

gorzej jak jakiemuś dresiarzowi bez karku, to nie spodoba, a dziwnym trafem będzie miał przy sobie bejsbola :evil:

Opublikowano

no i dla mnie bomba pomysl z podkladkami

gorzej jak jakiemuś dresiarzowi bez karku, to nie spodoba, a dziwnym trafem będzie miał przy sobie bejsbola :evil:

Czyzby kolega ROB sugerowal ze autami marki B...W poruszaja sie takie osobistosci?? ;)

Opublikowano

Bratpit tylko tak nie rób

:naughty:
Opublikowano

Bratpit tylko tak nie rób

:naughty:

heh widziałem juz to kiedyś :polew: ale myśle że niebęde reprezentował tego poziomu :D

Opublikowano

Nie dziwie się tobie że kupiłeś te auto - bo dobrą Audiczkę czy A6 czy A4 to cieżko znaleść a tu napatoczyła się bardzo ładna furmanka świetnie zadbana i z full wypasem

Naciesz się nią do zimy - na zimę do garażu :kox: - a po zimie opchnij i szukaj OOOO

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...