endriuu Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Nowa A3 ma sie pojawić dopiero w 2009r. Tak będzie wyglądać. Trzeba przyznać, że łagodnością linii to ona nie grzeszy. Podoba mi sie tyłeczek tej niuni... Czy Wam również -drodzy forumowicze- podoba się owa niunia? Informacja prasowa: Audi dopiero w 2009 roku zamierza wprowadzić do sprzedaży następną generacje A3. Najnowsze Audi ma mieć agresywne linie i jednocześnie być eleganckie. Zmiany zajdą z przodu i z tyłu auta. Zmieni się cały pas przedni, dostanie nowe światła i agresywnie wymodelowaną maskę. Z tyłu auto ma dostać nowe lampy na wzór konceptu ShootingBrake, które teraz można zobaczyć w "tetetce". Z boku samochód będzie miał przetłoczenia wzorowane na A5. A3 będzie występować w wersji 3- i 5-drzwiowej. Coupe i Cabrio ma się pojawić ok. 2 lata po hatchbacku. Nie będzie wersji kombi, ale na nowej platformie A3 ma zostać zbudowany Q3. Prawdopodobnie S3 otrzyma teraz silnik 3.2 V6 o mocy 265 KM (195 kW) zamiast już wysilonej jednostki 2.0. Silnik ma być umieszczony podłużnie więc będzie możliwość dokupienia "prawdziwego" napędu quattro. W ofercie będzie dostępna 6-biegowa skrzynia manualna, tiptronic, S-Tronic i DSG. Platforma ta jest "modularna" więc w przyszłości posłuży także do zbudowania nowej A4.
Gość MorgothV8 Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Nie bardzo mi się podoba, taka podobna do innych aut (tył jak jakaś honda), teraz wszystkie auta są na jedno kopyto.... Kiedyś (np. początek 90s czy koniec 80s) od razu było wiadomo jaka marka. A teraz patrzysz i się zastanawiasz czy to Honda czy Audi czy może jeszcze co innego...
Flyer Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Wstepnie sie podoba, ladna linia, tyl bardziej udany w stosunku do obecnego.
Gość Murzyn Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Jak dla mnie to zdecydowanie na + umieszczenie silnika, brak kombi (przeciez obecne A3 kombi to kompletna porazka) Ogolnie sliczne, ale przetloczenie z boku za bardzo przypomina mi BMW 1
pet3r Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 ladne to ale Morgoth ma racje - nie ma zbyt wyraźnych cech charakterystycznych (oprócz grilla oczywiście ). mi najbardziej podoba się to, że będzie w niej normalne quattro
Piotrek98igo Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 tyl kicha dla mnie,a tak to super
EndriuGiz Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 troche ten typ jakis taki mi niepasuje ale ogolnie spoko
TomekH87 Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Jak dla mnie To niezle sie zapowiada. a Co do Sportbacka to nie zgadzam sie z Murzynem Sportback jest piekny i jezdzilem nim nieraz wiec jestem zdecydowanie na plus
adadur Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Również uważam że sportback jest piękny. A prezentowane A3 nieczego sobie - ale to jeszcze pewnie 2 latka do premiery więc się pozmienia.
schiller Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 ale to jeszcze pewnie 2 latka do premiery więc się pozmienia. oby...
ykk Opublikowano 1 Grudnia 2007 Opublikowano 1 Grudnia 2007 http://motoryzacja.interia.pl/samochody/premiery/news/male-audi-bez-dachu,1019771 Tylko nie wiem, czy to jest jeszcze 8P czy juz to nowe.. W kazdym razie atakuje nowe segmenty rynkowe..
arkolek Opublikowano 1 Grudnia 2007 Opublikowano 1 Grudnia 2007 http://auto.gazeta.pl/auto/1,48316,4722690.html
Gość krzychuzzz Opublikowano 1 Grudnia 2007 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Tutaj filmik promo A3 cabrio: http://pl.youtube.com/watch?v=mqHQa7UbmP4
Gość rob Opublikowano 1 Grudnia 2007 Opublikowano 1 Grudnia 2007 http://www.followme.pl/Forum/viewtopic.php?t=478
Azunia Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 NO NAWET MI SIĘ PODOBA, Z TYCH MODELI A3 KTÓRE WIDZIAŁAM TO TEN JEST CHYBA NAJŁADNIEJSZY. WIĘC JAK DLA MNIE MOŻE BYĆ... CIEKAWE TYLKO JAK WYGLĄDA NA ŻYWO [koleżanko proszę nie używać CAPSA na forum] - schiller
Gość rob Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 rob a co to A3 allroad..? dałem inne zdjęcie
adadur Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 jak widzę autko przyjmuje różne wizerunki i pewnie ostatecznie jeszcze się zmieni
Rekomendowane odpowiedzi