barrowiec1 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 jak zamkniecie samochód z pilota a kto jest w środku, czy może on otworzyć sobie drzwi od środka? i czy przycisk otwierania w klamce 'odryglowuje' wszystkie drzwi? czy w ogóle działa? zamknąłem swoją szanowną idąc do sklepu i się nie odzywa teraz
GreGoriO Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Nie da się otworzyć z wewnątrz. Albo pilotem, albo wkładając kluczyk do stacyjki
machu85 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Nie wiem czy ktos juz poruszal ten temat, ale interesuje mnie kwestia wylaczenia kontroli spalonych zarowek, przynajmniej postojowek, posiadam modul High w wersji E, jesli da rade to ktorym oprogramowaniem? Posted by TapaTalk2
barrowiec1 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 jedynie podmiana modułu na wersje low
wladi Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 jedynie podmiana modułu na wersje lowTo wtedy wogóle nie edzie miał żadnych powiadomień na fisie:decayed:
barrowiec1 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 co ja pieprze przecież nic mu nie będzie działało nie można podmienić
Fr0styyy. Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Skoro bolą cię tylko postoje to obstawiam, że masz jakieś gówniane LEDy...
machu85 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Raczej miałem.. działały 2 tyg (z CAN oczywiscie) potem zaczęły pokazywać błąd na FIS, macie jakieś sprawdzone żarówki, które dają radę w barwie xenonu? Posted by TapaTalk2
wladi Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Raczej miałem.. działały 2 tyg (z CAN oczywiscie) potem zaczęły pokazywać błąd na FIS, macie jakieś sprawdzone żarówki, które dają radę w barwie xenonu?Posted by TapaTalk2 Napisz do Tomnik On sam robi ledy i naprawdę ogarnia temat dobrze:wink:
biggman Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 albo kup sobie ledy osram ledriving w B6 nie wywalają błędu i się nie przepalaja
Pawel429 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam, posiadam audi b7 i chodzi mi o włącznik świateł z pozycja AUTO i czujnikami zmierzchu które w dzień się automatycznie nie załączają i chciał bym się dowiedzieć czy można zrobić żeby się włączały automatycznie halogeny a wieczorem światła mijania?
GreGoriO Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 zacznij od przestudiowania wątku i sprawdzenia jaki masz moduł MCE.
Pawel429 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 a jak można sprawdzić jaki mam moduł MCE?
wladi Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 a jak można sprawdzić jaki mam moduł MCE?Najlepiej podpiąć vaga, chyba że chce Ci się półkę spod kiery zwalać to tam sobie zerkniesz na moduł jest opisany:wink:
mlodziak22 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Panowie mam problem ze stopem, prawy znalazłem , środkowy też , ale nie wiem gdzie jest lewy. rozdzielenie stopów mam w bagażniku tylko który kabel jest od lewego??? jeden z tych czterech które idą od przódu auta??? wszystkie 7 kabli są złączone razem i dwa z nich to prawy i środkowy .
domin79 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 nie pozostaje nic innego jak metoda prób i bledów , ja tak musiałem robic niestety:wink:
GreGoriO Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 żeby ci ułatwić podpowiem... podłącz jedną końcówkę miernika/wskaźnika do masy drugą zawiń na szpilkę(weź kawałek przewodu i owiń o szpilkę) i wbijaj w izolację, nie będziesz musiał rozcinać a później taśmować przewodów
Rekomendowane odpowiedzi