yasuji Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 witam posiadam audi z roku 1995 1.8 ponad trzy latka temu sprowadzony jetem jego drugim właścicielem , wyposażenie :: -climatronik -el.lusterka -el.szyby -abs -2xair bac -18 felgi opony235/45 kierownica s 4 -amorki sprerzyny koni -rozpurki tyl przud koni -przydymione szybki -
Kowi87 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Jakieś plany zrób cosz tym wydechem, bo troche wydaja sie duze te kominy :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 bardzo ładna,tylko..... 1.daj z przodu normalne poliftowe lampy 2.lampy tył równiez od polifta 3.daj ją jeszcze niżej ziemii 4.inny wydech :gwizdanie: 5.lotka z klapy out 6.zapodaj fotki wnetrza 7.napisz co planujesz zmodzić
binio-stg Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Ładne autko, spojler zostaw, dobrze wygląda, jedynie wydech trochę przesadzony, no i ta naklejka V6
312MC Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Lampy przednie, suszarka do gaci z tylnej klapy, znaczek V6 i dwa kominy wystające z pod zderzaka OUT...i bedzie miodzio. Kolorek jak mój także mi sie podoba
MercDG Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Ładne autko fajna felga, a z reszta to tak jak koledzy napisali i będzie
Ans Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Lampki z tylu moznaby zmienić takto śliczne autko Te lampy z przodu to sonary chyba? Jaki mają klosz szklany czy plastikowy? Ja wrzuciłbym ori polifty zrobione na czarno jak u Nosba
MaxsteRR Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Nie jest źle Tak jak już wyżej pisali lampy i końcówki do wymiany A jeśli nie chcesz zmieniać przednich lamp to chociaż żarówki w przednich kierunkach zmień z pomarańczowych na chromowane
yasuji Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 dzieki za komentarz: plany to wymiana lamp przednie tylne zderzaki po lifcie .. zastanawiam sie nad obiciem tapicerki skorą fotki srodka w przyszłym tygodniu..no i flelgi na chrom ps znaczka juz niema ;; pozdrawiam
Luka3s Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Niezła, powiem że robi wrażenie, lampy przód.. mogłyby być na zmiane chociaż nie są aż tak tragiczne, no ale tył by wypadało zmienić no i wydech rzuca sie w oko zdecydowanie za duży. Ale ogółem to piękna jest. Serio
yasuji Opublikowano 16 Października 2010 Autor Opublikowano 16 Października 2010 hej ,, lampy z przodu zostawiam ,bo mi sie podobaja >> z tylu diod wstawilem ,bo tez mi sie podobaja ... a rurki troche sa mniejsze, ok czterech lat temu to byla bryka ,,, a teraz za grosze mozna kupic piekne audi a 4 b5 i kazdy sie wozi : od prawie czterech lat jestem uzytkownikiem i super samo.. pozdrawiam wszystkich posiadajacych audi a4 B5
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 hej ,, lampy z przodu zostawiam ,bo mi sie podobaja >> szkoda a polifty Ci się nie podobają
Armi Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 hej ,, lampy z przodu zostawiam ,bo mi sie podobaja >> bez komentarza
Rekomendowane odpowiedzi