Gość NUTI Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Heyo jako zapalony grzybiarz wybrałem się dzisiaj do lasu, i nazbierałem podgrzybków i czerwonych kozaczków pełen kosz ( wielkości ok 15 l ) jak u was koledzy sprawa wygląda
Gość spedyt Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 W moich okolicach sprzedają grzyby cały czas przy drodzę Nawet mamy w okolicy Oficjalne Swięto Grzyba w miejscowości Węgliniec http://www.swietogrzybow.pl/
zegarmistrz Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Ja dzisiaj też byłem.. i bryndza.. ale terz pada deszcz.. więc w poniedziałek przed pracą pojade, to na pewno będzie więcej niż dzisiaj..
Gość rob Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 U mnie tylko na ścianie w łazience. ... i nie są to koźlaki
Flyer Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 U mnie tylko na ścianie w łazience. Huba?
letallec Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 W moich rejonach ich nie ma, co mnie nie cieszy, bo bardzo lubie zbierac grzyby. Moze jakas akcja "Grzybobranie z A4" Gdzie te lasy sa dokladnie?
Gard Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 z relacji znajomego wiem, że u nas jeszcze nie ma ... co najwyżej papierzaki :>
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 ja też lubię grzybki zbierać. Mam działkę w lesie k/Bełchatowa i osatatnio kokosów nie ma, ale narzekać też nie wypada;)
Mad_MAX Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Jestem zapalonym grzybiarzem od zawsze i milo widziec ze ktos tez to lubi. Moze jakis wspolny wypadzik A4 klubu ?? A co do tematu to z tego co ja bylem to okolice Rabki/Nowy Targ , dokladnie Sieniawa i Piekelnik , bardzo duzo grzybow , z tym ze przede wszystkim podgrzybki , troche prawdziwkow, rzadko kozaki i kurki. Okolice Jaroslawia z tego co mi znajomy lesniczy mowil ktory tam mieszka wp***u grzybow , a po tych ulewach bedziesz jeszcze wiecej Dlatego w tym miesiacu sie tam wybieram na polowanie Co roku tam jezdze i jest MASAKRYCZNIE DUZO grzybow
marinero Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 W moich okolicach sprzedają grzyby cały czas przy drodzę Spedyt mamy nadzieje ze nie mowisz o grzybach co po rosyjsku gadaja - all inclusiv !!
adadur Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Faktycznie w tym roku z grzybami jakoś kiepsko. Ale wczoraj widziałem jak dziadek wiaderko sprzedawał by mieć na piwko wiec może się powoli coś zmieni - niby 2-a połowa września ma być cieplejsza to by może i grzybki sie pokazały.
letallec Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 Beda, beda dzisiaj w tvn24 tylko ten temat obrabiali. W tym roku bylo kiepsko do tej pory, to musza w koncu wysypac.
Mad_MAX Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Beda, beda dzisiaj w tvn24 tylko ten temat obrabiali. W tym roku bylo kiepsko do tej pory, to musza w koncu wysypac. Potwierdzam Bo dotychczasowych tygodniach ulew w calej polsce, chlodnych dniach i nocach , a teraz ladniejszszej pogodzie , moze byc MNOSTWO grzybkow , a to mnie bardzo cieszy
Gość NUTI Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 No u mnie jest wysyp, teraz to są grzybobrania.
pet3r Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 babcia z dziadkiem byli wczoraj na grzybach - nie wiem dokładnie ile tego było ale ledwo sie w kuchni zmieściły na prawde, jest ogrom grzybów w lasach!
Mad_MAX Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Kurde az mnie dreszczyk przechodzi , wspaniale A tak wogole to zagladnijcie tutaj www.grzyby.pl <--- mapa z grzybami itp , wiele info, dobra stronka dla grzybiarzy.
Piotrek98igo Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 u mnie po tym deszczu to tyle grzybow sie pokazalo 3l zebralem
Gość NUTI Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Nie no dzisiaj poszfendałem sie ok 1,5 godz i tyle si nazbierało
Norbi TDI Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Ja bardzo lubie grzyby zbierac ale najbardziej to jak NUTI nazbiera a my je na spocie zjemy
Rekomendowane odpowiedzi