Opublikowano 11 Października 201015 l Autor wrzuc karteczkę z informacją " Panie mój..wrzuć mi węgiel i CD " :wink4: zlece kurierowi zeby ci to powiedział prosto w oczy , a co tam
Opublikowano 11 Października 201015 l Tobie to max 1.6 i to jeszcze przytkany do 3 tys. obrotów Hu"a wiesz a sam 1.5 jeździsz
Opublikowano 11 Października 201015 l wrzuc karteczkę z informacją " Panie mój..wrzuć mi węgiel i CD " :wink4: zlece kurierowi zeby ci to powiedział prosto w oczy , a co tam :polew: :polew: :polew: :polew: Tobie to max 1.6 i to jeszcze przytkany do 3 tys. obrotów Hu"a wiesz a sam 1.5 jeździsz Odezwał się kolekcjoner niewypałów
Opublikowano 11 Października 201015 l hamujcie bajere Panowie... to watek o Moskalu i jego dziwce [daje przyjemnosc i kosztuje w ch*j]
Opublikowano 11 Października 201015 l No to Moskal, teraz to Piękny Banan na twarzy musisz miec Okna w domu musiałem pozamykać bo po całym Grodzisku się niesie skowyt radości wujka
Opublikowano 12 Października 201015 l troszke poczytalem .....troszke poogladalem i zajebioza ten kolorek ESY
Opublikowano 12 Października 201015 l troszke poczytalem .....troszke poogladalem i zajebioza ten kolorek ESY na żywo robi robote ten kolorek nie ma co na drodze sie wyróżnia
Opublikowano 12 Października 201015 l troszke poczytalem .....troszke poogladalem i zajebioza ten kolorek ESY na żywo robi robote ten kolorek nie ma co na drodze sie wyróżnia dokladnie ps: Moskal paczuszka dzis dotarla
Opublikowano 13 Października 201015 l Autor na żywo robi robote ten kolorek nie ma co na drodze sie wyróżnia kolorek jest świetny ale nie jestem do końca zadowolony z malowania Auto na początku listopada wraca na lubelszczyzne do poprawek ps: Moskal paczuszka dzis dotarla no to teraz działaj BTW wczoraj musiałem obwozić po kolei chłopakow z roboty po ul. wirażowej , kazdy wysiadał z bananem na twarzy :> :kox: :kox: stracilem wiekszą ćwiartke baku
Opublikowano 13 Października 201015 l Auto na początku listopada wraca na lubelszczyzne do poprawek Weź dechę
Opublikowano 13 Października 201015 l Autor Auto na początku listopada wraca na lubelszczyzne do poprawek Weź dechę
Opublikowano 13 Października 201015 l Autor Taboreciki już w aucie? nie , te w esce maja inne mocowanie i bede musiał przelożyć z parówy to mocowanie do szyny która biegnie pośrodku fotela. jest zaślepione miejsce do przykrecenia tego elementu
Opublikowano 13 Października 201015 l Rezaj nie marudź A tak co do mojego PW na które nie odpisałeś Jak tam z robotą u Was teraz zimą będzie? wsio stoi?
Opublikowano 13 Października 201015 l Autor A tak co do mojego PW na które nie odpisałeś Jak tam z robotą u Was teraz zimą będzie? wsio stoi? ogólnie chójnia
Opublikowano 13 Października 201015 l Zbieraj na gwint :] Wkurwila mnie moja suka kraje ja no Please, no ;(