Opublikowano 10 Stycznia 201115 l a wlasnie, dobrze, ze mi przypomniales o tej polosce, wpisuje Cie na liste dluznikow
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Autor a wlasnie, dobrze, ze mi przypomniales o tej polosce, wpisuje Cie na liste dluznikow to nie pamietałeś ???? :shocked: :shocked: kórwa jak zwykle sam sie wyebałem
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l http://moto.allegro.pl/porsche-997-4s-turbo-rays-volk-czarny-mat-i1389202571.html :naughty:
Opublikowano 13 Stycznia 201115 l Autor bedziesz zmienial lampki na zespolone?? pikny gryll stary , lampy są zamówione i zrobione - czarne bixenony , tylko gwerty wyjechał i przysle mi je dopiero za tydzień/dwa
Opublikowano 14 Stycznia 201115 l Autor Ach lubisz ten czorny Czarny jest :kox: :kox: :sex: :oklaski: kiedy eSa odwiedzi stare kujawsko-pomorskie rejony :?: blizej wiosny jak sie sezon ,żuzlowy zacznie :naughty: :naughty:
Opublikowano 14 Stycznia 201115 l Grill onboard :naughty: :naughty: bardzo ładnie, a z czarnymi lampami będzie
Opublikowano 14 Stycznia 201115 l Autor zostałem dzisiaj zmuszony założyć ćwiartke gwintu :kox: :kox: :kox:
Opublikowano 14 Stycznia 201115 l zostałem dzisiaj zmuszony założyć ćwiartke gwintu :kox: :kox: :kox: WYJSRAŁO SIEM?
Opublikowano 14 Stycznia 201115 l Autor cos mi zaczeło pukać w prawym tylnym kole , zdjąłem je i oczom ukazała sie obudowa amora zmasakrowana przez czas/sól/wode/ptasie gówna/bóg raczy wiedzieć co jeszcze. później wkleje fotke ale bałem sie jechać tak do Grodziska , założyłem gwincior na jedną strone z tyłu a druga ogarne w poniedziałek. Gwint od nosba był tak skrecony ,ze mi sie opona prawie cała schowała w nadkole :kox: :kox:
Opublikowano 14 Stycznia 201115 l Grill onboard :naughty: :naughty: no no Padre :naughty: czarne lampki i rury fmica w kratkach, wtedy będzie bandyta