moskal Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 prawie dobrze , postaraj sie
Kowi87 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 prawie dobrze , postaraj sie teraz będzie dobre
Kowi87 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 oka , niech strace przynajmniej normalnie mi sie strona wyświetla :polew:
Reggi Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Moskal zmień ten swój niewymiarowy podpis na cos takiego chociaż pod warunkiem ze na tablicy nie bedzie "moskal" tylko "Twój Pan" :naughty: :naughty: świr :polew:
moskal Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ale giejnia tutaj wali bo przylazłeś :decayed:
Reggi Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ale giejnia tutaj wali bo przylazłeś :decayed: :polew:
Reggi Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ragga dzwoniles?? Wtedy co podałeś mi numer to przekręciłem i bez odbioru Jutro będę ich tam szturmował cały dzień
Buba Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ja próbuje od tygodnia i dwa razy mi sie udało
Reggi Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ja próbuje od tygodnia i dwa razy mi sie udało I weź tu kurcze człowieku się ustaw na coś.. tym bardziej, że mi to na szybkości trzeba będzie ogarnąć
moskal Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2011 I weź tu kurcze człowieku się ustaw na coś.. tym bardziej, że mi to na szybkości trzeba będzie ogarnąć wkładasz gaz do ajotela ??? :naughty: :naughty:
Armi Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 I weź tu kurcze człowieku się ustaw na coś.. tym bardziej, że mi to na szybkości trzeba będzie ogarnąć wkładasz gaz do ajotela ??? :naughty: :naughty: 1.8T 180KM
Reggi Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 I weź tu kurcze człowieku się ustaw na coś.. tym bardziej, że mi to na szybkości trzeba będzie ogarnąć wkładasz gaz do ajotela ??? :naughty: :naughty: Jakiego ajotela ? Regulacje w Hondzie muszę zrobić
rafalekx Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jakiego ajotela ? Regulacje w Hondzie muszę zrobić Ty Ty... chyba Ci kolejnego klienta na obszywanie załatwiłem Ale Ty mi już flaszek wisisz Tym razem braciak (ten co mu obszywałeś) do mnie dzwonił i jakiś jego znajomy chyba chce dałem im namiary na Twoją stronkę internetową tyle OT moskal mieliśmy mini spota zrobić
Reggi Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jakiego ajotela ? Regulacje w Hondzie muszę zrobić Ty Ty... chyba Ci kolejnego klienta na obszywanie załatwiłem Ale Ty mi już flaszek wisisz Tym razem braciak (ten co mu obszywałeś) do mnie dzwonił i jakiś jego znajomy chyba chce dałem im namiary na Twoją stronkę internetową tyle OT moskal mieliśmy mini spota zrobić Czekaj Ty czekaj jak Ci butelkę postawie to przy mnie wypijesz :naughty: :kox: :good:
rafalekx Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Czekaj Ty czekaj jak Ci butelkę postawie to przy mnie wypijesz :naughty: :kox: :good: git majonez pomarańcze i ogórki
Rekomendowane odpowiedzi