Dev Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Moskal, wiem co czujesz, współczuję ;( ;( ;( ;( ;( ;( ja jedna właśnie sprzedałem, jeszcze mnie serce boli druga "gnije" pod domem, ponad miesiąc nie jeżdzona.... i tez sie zastanawiam czy sprzedac czy nie, ale za duzo kasy w nią w pakowałem aby miał sie cieszyc nią ktos inny :wallbash: :wallbash: teraz jezdze gnojojadem z kratą bo mało pali i mogę wrzucić graty na pakę, ehhhhhhh....
slepy Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Moskal, wiem co czujesz, współczuję ;( ;( ;( ;( ;( ;( ja jedna właśnie sprzedałem, jeszcze mnie serce boli druga "gnije" pod domem, ponad miesiąc nie jeżdzona.... i tez sie zastanawiam czy sprzedac czy nie, ale za duzo kasy w nią w pakowałem aby miał sie cieszyc nią ktos inny :wallbash: :wallbash: teraz jezdze gnojojadem z kratą bo mało pali i mogę wrzucić graty na pakę, ehhhhhhh.... karwa widzę że wszyscy tak teraz, moja minusowych temperatur od wiosny nie widziała jeszcze
Patrykbor Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Patryk, knuj - chciałeś taką ty masz kase to se kup ,ja za parę miechów znajdę kasę to odkupie
moskal Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 ok , żartowałem - chciałem tylko rozeznać rynek czy w razie czego bedą chętni :kox: :kox: Wszystkim zainteresowanym dziekuje za nadesłane PW
Buba Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 ok , żartowałem - chciałem tylko rozeznać rynek czy w razie czego bedą chętni :kox: :kox: Wszystkim zainteresowanym dziekuje za nadesłane PW tak czułem
vdm Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 moskal dawaj w piz...u te opony, bo jeszcze sprzedaż Ese i będe musiał nowych szukać a tak na marginesie, to i mi tętno wzrosło na samą myśl posiadania takiej ładniutkiej Esy
Dev Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 ok , żartowałem - chciałem tylko rozeznać rynek czy w razie czego bedą chętni :kox: :kox: Wszystkim zainteresowanym dziekuje za nadesłane PW Menda....
dziadek Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 ok , żartowałem - chciałem tylko rozeznać rynek czy w razie czego bedą chętni :kox: :kox: Wszystkim zainteresowanym dziekuje za nadesłane PW Znowu? To się staje już nudne
Reggi Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Prędzej dałby se uj***ć lewe jajo niż pozbył się tego niebieskiego trupa po dachu
musti Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 ok , żartowałem - chciałem tylko rozeznać rynek czy w razie czego bedą chętni :kox: :kox: Wszystkim zainteresowanym dziekuje za nadesłane PW ale robi wszystkich w uja :polew:
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 ok , żartowałem - chciałem tylko rozeznać rynek czy w razie czego bedą chętni :kox: :kox: Wszystkim zainteresowanym dziekuje za nadesłane PW Ja pier**lę..... a ja już pół rodziny obdzwoniłem, żeby polikwidowali lokaty i pozabijali świnki-skarbonki..... :blink: :blink: I co ja im teraz powiem? ;( ;( ;( ;( ;( :decayed: :decayed: :decayed:
musti Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 ok , żartowałem - chciałem tylko rozeznać rynek czy w razie czego bedą chętni :kox: :kox: Wszystkim zainteresowanym dziekuje za nadesłane PW Ja pieprzę..... a ja już pół rodziny obdzwoniłem, żeby polikwidowali lokaty i pozabijali świnki-skarbonki..... :blink: :blink: I co ja im teraz powiem? ;( ;( ;( ;( ;( :decayed: :decayed: :decayed: za pózno :naughty:
moskal Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 Ja pieprzę..... a ja już pół rodziny obdzwoniłem, żeby polikwidowali lokaty i pozabijali świnki-skarbonki..... :blink: :blink: nie swiruj ,chciałes sedana :naughty:
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Ja pieprzę..... a ja już pół rodziny obdzwoniłem, żeby polikwidowali lokaty i pozabijali świnki-skarbonki..... :blink: :blink: nie swiruj ,chciałes sedana :naughty: Ehhh.... przejrzałeś mnie :naughty: :naughty: :decayed: :decayed: :decayed:
Gość Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 śniło mi się dzisiaj że Moskal chciał sprzedaś Esę zanim spadnie śnieg bo później będzie widać że cztery ślady na drodze zostawia ...
A-rek Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Moskal a jak to się wkońcu skończyo z tym lakierem na aucie :?: jest już wszystko ok :?:
moskal Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 Moskal a jak to się wkońcu skończyo z tym lakierem na aucie :?: jest już wszystko ok :?: skonczyło sie ale nie jest całkiem ok
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Moskal a jak to się wkońcu skończyo z tym lakierem na aucie :?: jest już wszystko ok :?: skonczyło sie ale nie jest całkiem ok Reklama sponsora zatuszuje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi