moskal Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 Moskal to mam juz robic :?: rób 2 szt XL :naughty: :naughty:
chudineze Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 hehehe kupił autko z Zamościa tzn było bo koleś się pozbył no i było opisywane w dziale zakup kontrolowany :gwizdanie: Zegary już zrobione bo źle wskazywały?
chudineze Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 dawno już to było nie chce mi się szukać :gwizdanie:
CoLo Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 PatLove w końcu sprzedał autko. Graty niech Ci długooo służy
GRazny Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 PatLove w końcu sprzedał autko. hehehe kupił autko z Zamościa tzn było bo koleś się pozbył no i było opisywane w dziale zakup kontrolowany :gwizdanie: Zegary już zrobione bo źle wskazywały? znaczy... pchnęli Moskala ?
chudineze Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 PatLove w końcu sprzedał autko. hehehe kupił autko z Zamościa tzn było bo koleś się pozbył no i było opisywane w dziale zakup kontrolowany :gwizdanie: Zegary już zrobione bo źle wskazywały? znaczy... pchnęli Moskala ? Zrobili z niego parówę :polew:
Reggi Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Fajna...wpadaj na obszywanko w drodze powrotnej :naughty:
moskal Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 hehehe kupił autko z Zamościa tzn było bo koleś się pozbył no i było opisywane w dziale zakup kontrolowany :gwizdanie: Zegary już zrobione bo źle wskazywały? z tego co mówił i pisał mi Pat to jego kumpel wyjeżdzał za granice i sprzedał mu to auto , teraz wziąłem je ja , a co było z zegarami ???? [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 11:27_________________________________________________Ktoś tam sie dopytywał o plany : 1. ściema 2. sprężyny -40mm 3. lampy zespolone 4. obszycie kiery/mieszka/gałki/podłokietnika/ręcznego czrną perforą z czarna nicią
mrogal Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 hehehe kupił autko z Zamościa tzn było bo koleś się pozbył no i było opisywane w dziale zakup kontrolowany :gwizdanie: Zegary już zrobione bo źle wskazywały? z tego co mówił i pisał mi Pat to jego kumpel wyjeżdzał za granice i sprzedał mu to auto , teraz wziąłem je ja , a co było z zegarami ???? [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 11:27_________________________________________________Ktoś tam sie dopytywał o plany : 1. ściema 2. sprężyny -40mm 3. lampy zespolone 4. obszycie kiery/mieszka/gałki/podłokietnika/ręcznego czrną perforą z czarna nicią nie lepiej z niebieska nicia? jak tam moje zabawki ?
moskal Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 hehehe kupił autko z Zamościa tzn było bo koleś się pozbył no i było opisywane w dziale zakup kontrolowany :gwizdanie: Zegary już zrobione bo źle wskazywały? z tego co mówił i pisał mi Pat to jego kumpel wyjeżdzał za granice i sprzedał mu to auto , teraz wziąłem je ja , a co było z zegarami ???? [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 11:27_________________________________________________Ktoś tam sie dopytywał o plany : 1. ściema 2. sprężyny -40mm 3. lampy zespolone 4. obszycie kiery/mieszka/gałki/podłokietnika/ręcznego czrną perforą z czarna nicią nie lepiej z niebieska nicia? jak tam moje zabawki ? za dużo niebieskiego bedzie chyba Twoje gadżety najpierw wejdą do viagry , te z viagry wyśle Raggamańcowi do obszycia , wróca od niego to te z czerwona leca do ciebie oczywiście moze zdarzyć sie tak ze jak bede jechał po odbiór auta to od razu zajade do raggamańca na obszywanko
ykk Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 hehehe kupił autko z Zamościa tzn było bo koleś się pozbył no i było opisywane w dziale zakup kontrolowany :gwizdanie: Zegary już zrobione bo źle wskazywały? z tego co mówił i pisał mi Pat to jego kumpel wyjeżdzał za granice i sprzedał mu to auto , teraz wziąłem je ja , a co było z zegarami ???? [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 11:27_________________________________________________Ktoś tam sie dopytywał o plany : 1. ściema 2. sprężyny -40mm 3. lampy zespolone 4. obszycie kiery/mieszka/gałki/podłokietnika/ręcznego czrną perforą z czarna nicią Wyjebaj chromy
Cristoforo Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 moskal teraz przy tej mocy to częściej makijaz zmywaj bo zacieki od łzawienia mogą Ciebie rozmazać fajna parówa II
chudineze Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 hehehe kupił autko z Zamościa tzn było bo koleś się pozbył no i było opisywane w dziale zakup kontrolowany :gwizdanie: Zegary już zrobione bo źle wskazywały? z tego co mówił i pisał mi Pat to jego kumpel wyjeżdzał za granice i sprzedał mu to auto , teraz wziąłem je ja , a co było z zegarami ???? To ja już nie wiem w których to już rękach było bo ten co sprzedawał koleś z Zamościa to nigdzie nie wyjeżdżał A z zegarami coś zawyżało ale nie zdążyliśmy tego uskutecznić bo ją sprzedał.
Reggi Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Twoje gadżety najpierw wejdą do viagry , te z viagry wyśle Raggamańcowi do obszycia , wróca od niego to te z czerwona leca do ciebie oczywiście moze zdarzyć sie tak ze jak bede jechał po odbiór auta to od razu zajade do raggamańca na obszywanko Lepiej podmień kiery i wyślij mi do obszycia swoją ..a jak wpadniesz to ogarnie się pozostałe drobne gadżety na szybko No chyba, że bardzo stęskniłeś się za mną a i Dawid..nie ściemniaj szyb bardzo mocno bo do tego auta to wogóle nie pasuje i wygląda wsiowo [br]Dopisany: Wrzesień 16, 2010, 11:41:54 _________________________________________________A i relinga w poler
moskal Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 hehehe kupił autko z Zamościa tzn było bo koleś się pozbył no i było opisywane w dziale zakup kontrolowany :gwizdanie: Zegary już zrobione bo źle wskazywały? z tego co mówił i pisał mi Pat to jego kumpel wyjeżdzał za granice i sprzedał mu to auto , teraz wziąłem je ja , a co było z zegarami ???? [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 11:27_________________________________________________Ktoś tam sie dopytywał o plany : 1. ściema 2. sprężyny -40mm 3. lampy zespolone 4. obszycie kiery/mieszka/gałki/podłokietnika/ręcznego czrną perforą z czarna nicią Wyjebaj chromy jakie chromy ???? tylnego znaczka kazałem nie przyklejac po malowaniu bo na jego miejsce bedzie czarny "dope" To ja już nie wiem w których to już rękach było bo ten co sprzedawał koleś z Zamościa to nigdzie nie wyjeżdżał A z zegarami coś zawyżało ale nie zdążyliśmy tego uskutecznić bo ją sprzedał. jak bede miał papiery w rekach i książke pojazdu to wybadam , ale wczoraj przeglądałem i nic tam nie było specjalnego , A z zegarami coś zawyżało ale nie zdążyliśmy tego uskutecznić bo ją sprzedał. ale konkretniej ???? No chyba, że bardzo stęskniłeś się za mną A i relinga w poler mam możliwość maźniecia lusterek i relingów w satyne tylko nie wiem czy chce [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 11:48_________________________________________________no i chodzi mi po głowie zrezanie bixenonu , soczewki teoretycznie juz mam , mam tez na oku lampy zespolone pod ori xenon i samopoziom tylko bebechy przerzucic z moich i wszystko
ykk Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 moskal taki z przodu masz jeden element. Przyjrzyj sie dokladnie..
Reggi Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Ok Wygrzebie gdzieś jakąś perforę z odrzutu z pyty byka Ej ...ale Ty nie masz chromowych ramek wokół szyb..coś mi się pojbało To w takim razie nie maluj nic Jebnij lustra węgiel
moskal Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 moskal taki z przodu masz jeden element. Przyjrzyj sie dokladnie.. ramka ??? na bank pójdzie w czerń Ramki wokół szyb masz chromowe.. ale to jest czarny/ciemny chrom , ładnie wygląda
Kolkov Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Ramki wokół szyb masz chromowe.. ale to jest czarny/ciemny chrom , ładnie wygląda szadoł laaajn
Rekomendowane odpowiedzi