Nosb Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Australopitek... Ja wyrazam swoje zdanie a ten od razu chce dac po pysku Choy nie kolega
moskal Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 Ja wyrazam swoje zdanie a ten od razu chce dac po pysku mozesz wyrażać swoje zdanie pod warunkiem ,ze jest takie samo jak moje :kox: :kox: :polew: :polew:
aju Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 mozesz wyrażać swoje zdanie pod warunkiem ,ze jest takie samo jak moje zawsze wiedziałem że jest demokracja w tym kraju moskal mam fmic + wszytkie "gumki" samco czarne do 2,7bit ale robione pod a6 nie wiem czy to wszytko spasuje jak cos to na pw
Nosb Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Bez poprawek sie pewnie nie obejdzie. Moj FMIC tez pewnie bedzie do sprzedania bo obawiam sie ze moze do b6 nie wlesc i bede strugal cos innego.
moskal Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 Bez poprawek sie pewnie nie obejdzie. Moj FMIC tez pewnie bedzie do sprzedania bo obawiam sie ze moze do b6 nie wlesc i bede strugal cos innego. wstępnie zaklepuje moskal mam fmic + wszytkie "gumki" samco czarne do 2,7bit ale robione pod a6 nie wiem czy to wszytko spasuje jak cos to na pw aju , wątpie zeby podeszło
aju Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Moskal to TY jestes z grodziska m. :> a ja tam byłem przedwczoraj, i tydzień temu i dwa
moskal Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 Moskal to TY jestes z grodziska m. :> a ja tam byłem przedwczoraj, i tydzień temu i dwa jak bedziesz w któryś weekend zapraszam serdecznie
aju Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 ja raczej jestem tylko w tygodniu w firmie RABEN
KarolDrg25 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 super furka kolego no i ten motorek powodzenia w dalszych planach mam nadzieję że moja powoli nabierze takiego wyglądu
Reggi Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Ale te kratki ojciec toscie spierdolili Wujek Daniel mial takie ladne poprzednik je robił , fajne sa , co ty od nich chcesz ???? Ja to bym je poprawił Pytal sie ciebie o cos ktos kiedys cos ?
moskal Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 Przyjechał dzisiaj "Dzik Świetokrzyski" , przywiózł pompe ABS , gwint H&R i softa. Podpieliśmy na sucho pompe , błąd z fisa zniknął więc jest dobrze , wymienie ja przy okazji wymiany zbiornika spryskiwaczy bo trzeba zwalac nadkole , nie chce mi sie dwa razy tego robić Gwint czeka do wiosny , na zime niepotrzebny Soft wlutowany , pompuje 1bar , ładnie za***rdala , czuć różnice :kox: Teraz musze podjechać na hamownie zobaczyć jak sie krzywa układa
Krycha Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Czyli jednak odpalił Astre Moskal ile tam u Was w okolicy za hamowanie trza zapłacić?
moskal Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 Moskal ile tam u Was w okolicy za hamowanie trza zapłacić? Stary nie pamietam , podrzuce ci na PW namiar na hamownie 4x4 , robiłem tam parówe , chłopaki ogarniete
CoLo Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 no to git jak odczucia po sofcie, lepiej niż u mnie czy podobnie ? może lecisz na DYNODAY do ECU-Performance ?? Ja swoje wczoraj oddałem, już olej nie powinien lecieć więc można będzie cisnąć jak odbiorę
Buba Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 poczekaj cie na dynoday w ecu bo wtedy jest mega promocja ja bylem ostatnio i moskal byl 90 za oske a 120 za Q chcieli ja juz sie nie moge doczekac może lecisz na DYNODAY do ECU-Performance ?? a juz cos wiadomo kiedy bedzie??
CoLo Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 poczekaj cie na dynoday w ecu bo wtedy jest mega promocja ja bylem ostatnio i moskal byl 90 za oske a 120 za Q chcieli ja juz sie nie moge doczekac może lecisz na DYNODAY do ECU-Performance ?? a juz cos wiadomo kiedy bedzie?? 27.11 ośka: 110 z AFR 90 bez AFRu 4x4: 150 z AFR 130 bez
moskal Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 Szwajcarskie softy najlepsze :> ten jest ok , bo trzyma 1bar , mi to odpowiada bo szkoda turbin może lecisz na DYNODAY do ECU-Performance ?? jak jest 27.11 to raczej bede
Rekomendowane odpowiedzi