moskal Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 Kurde, jednak co Avusy, to Avusy, na żadnych innych felach eSa nie wygląda tak dobrze :kox: jutro koncze przekładke gwintu , w weekend robie środek , mam nadzieje ze bedzie git pogoda i auto bedzie sie nadawac do obejrzenia, to można wpadać i oglądać? :decayed: mozna wpadać , po weekendzie nie bede miał sie czego wstydzić :kox: :kox:
pitman Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 moskal grubo jak już ją ogarniesz to wrzuć jakieś foty
moskal Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 moskal grubo jak już ją ogarniesz to wrzuć jakieś foty bedzie zrobiony środek , bedą foty
Milczar Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Składaj go do kupy to podjedziemy na jakieś foty w plener
moskal Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 Składaj go do kupy to podjedziemy na jakieś foty w plener masz dobry aparat ??? :naughty: :naughty:
Milczar Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Zależy co masz na myśli pisząc "dobry" ;P ale mam
moskal Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 Zależy co masz na myśli pisząc "dobry" ;P ale mam taki zeby mozna było coś ogarnąć
Milczar Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Damy radę A jak by się jeszcze znalazło miejsce z dostępem do 230V to już by w ogóle była malina ale i bez tego będzie
moskal Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 Damy radę A jak by się jeszcze znalazło miejsce z dostępem do 230V to już by w ogóle była malina ale i bez tego będzie po kiego ch...a ??????? :naughty: :naughty:
Milczar Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Co by się podpiąć z lampami Ale i bez tego dam radę bo mam jeszcze systemowe na baterie. Tylko wiesz, fura ma sie błyszczeć jak psu jajka na wiosnę
moskal Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 nizej nie bedzie , tre o nadkola przy skrecie
rafalekx Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 nizej nie bedzie , tre o nadkola przy skrecie Idealny allroad na budowę
moskal Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 Ziąą kiedy będziesz w Grodzisku? w piątek po południu kórwa , jak stoi na równym to lewy przód jest nizej niz prawy
dziadek Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 kórwa , jak stoi na równym to lewy przód jest nizej niz prawy :mysli pewnie jakiś zlep dlatego
moskal Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 tyl opusc bo za wysoko stoi. nie chce mi sie zwalać kół , zrobie to przy zmianie na letnie [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 14:01_________________________________________________ pewnie jakiś zlep dlatego mozliwe , jak miałem ADR-a to prawe koło wystawało na zewnątrz bardziej niz lewe :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
moskal Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 Moskal a na lato masz jaki wzor ? jeszcze nie mam docelowych , lezą te z parówy
moskal Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 nie widzą mi sie [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 14:13_________________________________________________chciałbym te MOMO co Ragga kiedyś wrzucał , rano napisałem maila do kolesia czy je sprzedał , moze je łykne
Rekomendowane odpowiedzi