Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoko w weekend luz :D i można grać :kox:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja od 22:00 w Sobotę mam urlop także jak nie wybiję nigdzie na miasto to możemy pośmigać :naughty:[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 22:37_________________________________________________A gdzie reszta naszego składu z forum, tyle osób jest przecież :gwizdanie:

Zobaczcie jak dawniej się cisnęło :D

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=183789.0

Opublikowano
Pogramy w sieci z elitą z którą cisnę

a jaki pokój jak coś jeśli można wiedzieć??

Opublikowano

Pablo tworzy Pokój ..i obowiązkowo MIC do gry aby się porozumiewać ..wystarczy kamerka EYE-Toy :D i heja

Opublikowano
Pogramy w sieci z elitą z którą cisnę

a jaki pokój jak coś jeśli można wiedzieć??

Hmm nie ma nazwy konkretnej pokoju, tylko musisz mieć w znajomych np. mnie nick PABLO-V12 i dajesz w świecie GT5 na społeczeństwo, następnie szukasz mój nick w profilach i jak klikniesz to będzie żółte kółeczko, wtedy pokaże Ci się lista graczy w pokoju i się dołączasz :wink4:[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 22:57_________________________________________________

Pablo tworzy Pokój ..i obowiązkowo MIC do gry aby się porozumiewać ..wystarczy kamerka EYE-Toy :D i heja

Najlepiej dołączyć się do kogoś kto ma wykupione nowe tory m.in SPA, za***isty tor :kox: :kox: :kox:

A co do kamerki to zdaje egzamin, rozkminiłem jak się usuwa eho i wszyscy mnie doskonale słyszą a dałem za nią 40zł :D

Insane wykupiłeś ten dodatek :mysli:

Ja muszę kupić to doładowanie coś jak karta bo tak też można wykupić, nie chce konta zakładać.

Norbas jak coś to napisz dokładnie swojego nicka z PSN w tym temacie co wyżej podałem gdzie mamy pokój i Cię dopiszę do listy :wink4:

Opublikowano

hajsu nie mam wypstrykałem się BF3 i MW3 ..więc wiesz moja luba krzywo będzie patrzeć i jazda w domu...a nie chce mieć podbitego oka :polew: :polew:

Opublikowano

hajsu nie mam wypstrykałem się BF3 i MW3 ..więc wiesz moja luba krzywo będzie patrzeć i jazda w domu...a nie chce mieć podbitego oka :polew: :polew:

:polew:

To tylko 14zł :polew:[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 23:02_________________________________________________Tu macie zdjęcia i opis nowych torów.

http://eu.gran-turismo.com/pl/products/gt5/dlc/tracks/

3,99 juro :decayed:

Aha i przygotuj się na instalację 10 GB aktualizacji :polew::decayed:

Opublikowano
..i obowiązkowo MIC do gry aby się porozumiewać ..wystarczy kamerka EYE-Toy i heja

3 dni temu w końcu utworzyłem konto na PSN i nie mogę się otrząsnąć :naughty:: co dopiero jakbym miał kamerke to bym chyba w ogole z domu nie wyszedł :decayed:

Norbas jak coś to napisz dokładnie swojego nicka z PSN w tym temacie co wyżej podałem gdzie mamy pokój i Cię dopiszę do listy

dobra zaraz napisze id

Opublikowano

Ja od 22:00 w Sobotę mam urlop także jak nie wybiję nigdzie na miasto to możemy pośmigać :naughty:[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 22:37_________________________________________________A gdzie reszta naszego składu z forum, tyle osób jest przecież :gwizdanie:

Zobaczcie jak dawniej się cisnęło :D

Ja za słaby jestem do Was Fachowców... :gwizdanie:

Opublikowano

A gdzie reszta naszego składu z forum, tyle osób jest przecież :gwizdanie:

kupili zestaw X360+FM4 :polew: :polew: :tongue4:

Opublikowano
:polew: :polew: tia i muszą płacić na Usługę LIVE , jak chcą pograć online!!ahhaha
Opublikowano

:polew: :polew: tia i muszą płacić na Usługę LIVE , jak chcą pograć online!!ahhaha

Taaa , ale przynajmniej wiedza ze nikt im nie wykradnie nr. kont , haseł etc :naughty: :naughty: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

oj tam oj tam :kox:

Opublikowano

oj tam oj tam :kox:

:kox: :kox: :kox: :kox:

peace :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Se pogadali :kox:

Robimy listę na dzisiaj w drugim temacie, dopisywać się :kox:[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 11:49_________________________________________________Brawo, najpierw sam twórca GT Kaz wygrywa w NG 24h a teraz wychowanek serii GT :oklaski: :oklaski: :oklaski:

http://www.gtplanet.net/gt-academy-winner-jordan-tresson-team-win-blancpain-gt4-championship/

Opublikowano

Taaa , ale przynajmniej wiedza ze nikt im nie wykradnie nr. kont , haseł etc :naughty: :naughty: :polew: :polew: :polew:

aaa.. To jeszcze się nie dowiedzieliście, że na na Xbox Live był udany atak ? :kox: :kox:

Tylko strategią Microsoft było nie nagłaśnianie sprawy i nie przyznawanie się do niczego :polew: :polew:

Jak się ktoś skapnął to mu Microsoft oddawał MSpointsy, pieniądze etc.. Ale sprawy nie nagłośnili tak jak zrobiło to SONY przyznając się do błedu.. Przestańcie tak ślepo gapić się w Gatesa :) Nawet nie mieli jaj, żeby się przyznać :gwizdanie:

Opublikowano

Se pogadali :kox:

Robimy listę na dzisiaj w drugim temacie, dopisywać się :kox:[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 11:49_________________________________________________Brawo, najpierw sam twórca GT Kaz wygrywa w NG 24h a teraz wychowanek serii GT :oklaski: :oklaski: :oklaski:

http://www.gtplanet.net/gt-academy-winner-jordan-tresson-team-win-blancpain-gt4-championship/

gdzie ten watek do umawiania się na granie z chęcią z wami polatam :)

Opublikowano

aaa.. To jeszcze się nie dowiedzieliście, że na na Xbox Live był udany atak ? :kox: :kox:

Tylko strategią Microsoft było nie nagłaśnianie sprawy i nie przyznawanie się do niczego :polew: :polew:

Jak się ktoś skapnął to mu Microsoft oddawał MSpointsy, pieniądze etc.. Ale sprawy nie nagłośnili tak jak zrobiło to SONY przyznając się do błedu.. Przestańcie tak ślepo gapić się w Gatesa :) Nawet nie mieli jaj, żeby się przyznać :gwizdanie:

no byl atak, ale przynajmniej nie bylo jakiejs chorej (dlugiej) przerwy w dzialaniu live'a + dotknal jakis znikomy procent osob.

Opublikowano

gdzie ten watek do umawiania się na granie z chęcią z wami polatam :)

Na drugiej stronie był działu Multimedia :wink4:

• 1 miesiąc temu...