Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Moskal teraz Twoja kolej. No chyba że już masz ?

nie mam, nawet nie mam za bardzo czasu na granie :thumbdown:

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ktoś juz zrobił jakie wytrzymałościowe?

bo jak widzę w pierwszym wyścigu 60 okrążeń to do weekendu musze z tym poczekać :decayed:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 22:03_________________________________________________

moicz do roboty :kox:

wytrzymałościowe mam wszystkie do 30 lvl czyli 60 okrążeń na grand valley (2 razy, samochód minolta czas około 1h50min) , laguna seca /(raz około 2h) 4 godzinny wyścig roadsterów na tsukubie (raz) INDY 500 (200 okrążen na superspeedway 3 albo 4 razy 2h15min) kolejny jaki moge jechac to 172 okrążenia na suzuce w przeliczeniu na czas to jakies 5 h

a co do vettela to narazie nie mam na to ochoty, męczy mnie to :confused4:

obecnie to zaglądam codziennie garazu i sprawdzam czy są jakieś sezonowe :decayed: tak wogóle to pochwalcie się co macie ciekawego w garażu ?? ja z tych ciekawych albo droższych mam stare ferrari 330 (20.000.000 Cr) starego forda mark IV (20.000.000 Cr) 2 jaguary (jeden chrome line(z facebook'a), drugi race car(20.000.000 Cr wygrany w INDY 500) ) poza tym mam lamborghini miura (15.000.000 Cr) alfaromeo stare sportowe nie pamiętam jak się nazywało ale tez kosztuje jak lambo 15.000.000 Cr mozna je zdobyc robiąc wałek urodzinowy

a tak poza tym męcze batmana, dead nation i jutro powinien być terminator

Mi została klasa wytrzymałościowa do przejścia, te wyścigi do 4h to jeszcze bym mógł przejść ale nie wyobrażam sobie 24h Le Mans czy 24h Nurburgring jeśli faktycznie trzeba cały czas siedzieć przy konsoli i nie można tego skrócić, jak to mój sąsiad powiedział który też ma PS3 (prędzej by mu się konsola spaliła, chyba że da otwarte okno przy minusowej temperaturze :polew:)

A samochodów mam w chu^^ i trochę nie jestem w stanie ich policzyć :decayed:

Opublikowano

julo ten terminator to masakrycznie prosty jest heh (platynka nr 14 wpadła :decayed:)

a PABLO samochodów nie musisz liczyć,w garażu w prawym górnym rogu Ci pisze ile ich masz tak samo w profilu kierowcy.

ja mam około 280 a gdzie tam do 1000 :gwizdanie:

a wiecie że narazie jest jedna osoba która ma platynę w GT5 :naughty: podobno nazywa się BJTango jak będę na PSN to sprawdzę gościa

(NO LIFE'a)

Opublikowano

a wiecie że narazie jest jedna osoba która ma platynę w GT5 :naughty: podobno nazywa się BJTango jak będę na PSN to sprawdzę gościa

(NO LIFE'a)

eee tam pewnie jakiś małolat, wraca ze szkoły, zero obowiązków, siada i gra a potem spać :decayed:

od wczoraj nowe zawody otwarte w sezonowych, można kaskę i doświadczene podreperować :wink4:

karwa musiałem kupić tego szmelcwagena z 1942 za 625 tys, żeby pierwszy wyścig zrobić :wallbash:

moicz za ile tego termnatora kupiłeś?

bo w UK nówki są po 40-45 pln :decayed:

Opublikowano

sezonowe zeszłej nocy robiłem a "szmelcwagena" miałem za free :gwizdanie:

terminator 46 używka+przesyłka pare złoty (ale igła) pewnie za pare dni będzie na gametrade tylko kumpel go przejdzie hehe :decayed:

Opublikowano

sezonowe zeszłej nocy robiłem a "szmelcwagena" miałem za free :gwizdanie:

a gdzie go dawali???

a to spoko cena, terminatora moge zatem nówke łyknąć :wink4:

Opublikowano

a zrobiłem wałek urodzinowy :decayed: tworzysz konto pocztowe później nowego uzytkownika i rejstrujesz sie w PSN ustawiając date urodzin na aktualną tylko rocznik 42 po udanym zalozeniu konta wlaczasz gre i dostajesz prezent urodzinowy dodajesz siebie do znajomych na tym nowym koncie i przesylasz sobie furkę jako prezent pozniej kasujesz te nowe save'y i uzytkownika odpalasz na starym koncie i jest prezencik ja w ten sposob zastąpiłem sobie grind w postaci jezdzenia na grind w postaciu tworzeniu kont i mam m.in. te stare drogie wyscigówki ferrari, ford, chaparal i miura (jakby co to jest 67 rocznik) te samochody w sumie kosztuja jakies 100mln. noi jeszcze szmelcwagen :decayed:

Opublikowano

Moicz, ładny wałek.

Ja żałuje że kupiłem to GT5.

Ta gra pożarła mi cały weekend. :kox:

Pierwsza licencja zrobiona, 7 złotek i 3 srebra (jeszcze musze poszlifować)

Póki co poziom 7 na A-spec, a na B-spec 5. Wyścigi wszystkie póki co na złoto.

Opublikowano

kolejny jaki moge jechac to 172 okrążenia na suzuce w przeliczeniu na czas to jakies 5 h

I to trzeba faktycznie te 5h przy tym siedzieć, te prawdziwe ludzkie 5h :?: :blink:

Opublikowano

kolejny jaki moge jechac to 172 okrążenia na suzuce w przeliczeniu na czas to jakies 5 h

I to trzeba faktycznie te 5h przy tym siedzieć, te prawdziwe ludzkie 5h :?: :blink:

nie jechałem tego bo mi się nie chce ale na pewno trzeba jechać cały wyścig :wallbash:

Opublikowano

Kolega (z PSN) właśnie skończył wyścig wytrzymałościowy 24H tylko że B-spec. na złoto z przewagą 150 okrążeń hehe

Opublikowano

nie jechałem tego bo mi się nie chce ale na pewno trzeba jechać cały wyścig :wallbash:

Ale pauze można włączyć :?: :blink:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew::kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

:no: do tego trzeba się przygotować logistycznie: nocnik i jedzenie musi być pod ręką :decayed:

Opublikowano

Jedynie pauze można wcisnąć ale to wiadomo wydłuża wyścig.

Nocnik albo pampers i jazda.

Opublikowano

To ja już nie chce tej gry :disgust:

Opublikowano

Sluchajcie... przeciez to jest gra stworzona przez japonczykow, oni sa specyficzni i sa w stanie grac po klka dob bez snu :polew:

Opublikowano

Sluchajcie... przeciez to jest gra stworzona przez japonczykow, oni sa specyficzni i sa w stanie grac po klka dob bez snu :polew:

Jak w Southparku, mama przynosi basen, walisz klocka i jazda dalej :decayed:

Opublikowano

To ja już nie chce tej gry :disgust:

@Jarko ale to gdzieś dalej pewnie są te wytrzymałościowe, to dla hardkorów jest co chcą platyny robić. Ja gram na lajcie 3 dzień i są normalne wyścigi po 5-6 okrążeń. Warto kupić, gra wymiata, szkoda żeby miec ps3 i nie wypróbować tej gry.

Może Shifty, Coliny i inne Hot persuity są dobre ale GT5 to jest gra tak rozbudowana i do tego jak encyklopedia motoryzacyjna, a samo łażenie po menu sprawa przyjemność. A jak sie nie chce grać to sie puszcza B-speca i też jest frajda. Ja nie zgasiłem od 3 dni konsoli, nie licząc nocy. Ja mam chwile to pykam, a tak jest włączona bo szkoda mi gasić. :wink4: Ostatnia taka jazda pamiętam jak Uncharted 2 wyszło. [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 20:32_________________________________________________Ale jaja !

Miałem 9 poziom i wziąłem udział w zawodach specjalnych, właściwie to nie miałem wogóle jeszcze takich samochodów żeby tam w którymś wystartować ale kolega z PSN mi pożyczył Lexusa i po wygranej awansowałem na 17 poziom i 2 000 000 w kieszeni. Odlot.

A wracając do wytrzymałościowych wyścigów to z tym pampersem to przesada jest.

Lepiej wziąść 2 dni wolnego i kumpla na zmiennego kierowcę :D jakieś browary i jazda :evil:

Opublikowano

na razie zrobiłem jeden endurance 60 okrążeń :decayed:

trochę nudne, kasy i doświadczenia nie ma takiej jak na sezonowych, więc szału nie ma

jedyne co to tor można obcykać nieźle :)

aaaa z ciekawostek, trzeba tankować i zmieniac opony :good: