moicz Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 nowe sezonowe rewelka polecam tor le mans w niecałe 4minuty można zarobić 504.000 Cr :naughty: na chwilę obecną to najlepszy sposób na nabijanie kaski i doświadczenia
PABLO Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 nowe sezonowe rewelka polecam tor le mans w niecałe 4minuty można zarobić 504.000 Cr :naughty: na chwilę obecną to najlepszy sposób na nabijanie kaski i doświadczenia No a za wszystko raptem grubo ponad 1 mln kasiory
moicz Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 pól dnia jeździłem na tym le mans kupiłem 2 peugoty te po 4mln, bmw za 5mln i pare samochodzików premium, jutro jak bedzie czas to powtorka :>
PABLO Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 pól dnia jeździłem na tym le mans kupiłem 2 peugoty te po 4mln, bmw za 5mln i pare samochodzików premium, jutro jak bedzie czas to powtorka :> Można to powtarzać wielokrotnie Przecież wcześniej jak się wygrywało to już następnym razem nie było takiej kasy, chyba że z punktami doświadczenia mi się myli, nie wiem dawno tego nie sprawdzałem
T-żółw Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 no własnie można kilkukrotnie wygrać i dostać kasę za 1 miejsce w sezonowych karwa ja mam kasy prawie 20 mln to nie m sensu nabijać no dobra rozpocząłem zdobywanie trofea z 1000 aut w garażu wiec kasa się przyda
PABLO Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 no własnie można kilkukrotnie wygrać i dostać kasę za 1 miejsce w sezonowych karwa ja mam kasy prawie 20 mln to nie m sensu nabijać no dobra rozpocząłem zdobywanie trofea z 1000 aut w garażu wiec kasa się przyda Graty za trofeum :good: To jedziesz teraz z koxem w trofeach 4 razy wygrałem teraz Le Mans i jest okrągłe 20 baniek, więcej się nie da
moicz Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 le mans jest zajjebioza hehhe kasa pięknie leci
PABLO Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 le mans jest zajjebioza hehhe kasa pięknie leci Dobry patent by kupić najdroższe auta po 13, 15 czy 20mln [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 19:27_________________________________________________Kolejne nowe sezonowe tym razem seria GT, zaraz lookne Polyphony rozpieszcza
moicz Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 na tym le mans chce dobić do 40 lvl z 36 na 37 to jakieś 6-7h grania (3.600.000pkt dośw.) więc duzo bardziej się oplaca niz inne wyscigi
wrclaguna Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Pablo nie wiedzialem nawet ze pare kawalkow moich Chemikow jest na GT5
PABLO Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 na tym le mans chce dobić do 40 lvl z 36 na 37 to jakieś 6-7h grania (3.600.000pkt dośw.) więc duzo bardziej się oplaca niz inne wyscigi Nadrabiaj stracony czas bo mi to dłuuugi czas zajęło [br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 19:34_________________________________________________ Pablo nie wiedzialem nawet ze pare kawalkow moich Chemikow jest na GT5 Hehe no widzisz powrócili po kilkunastu latach do GT5 [Gran Turismo 5] Gran Turismo 5 con i Chemical Brothers[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 19:39_________________________________________________Kilka sekund brakło a byście zobaczyli tam moją mordę [br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 22:56_________________________________________________
Flyer Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 dobra gra, przyjebal przy 620kmh w dupe komus i nawet go nie zarzucilo
PABLO Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 dobra gra, przyjebal przy 620kmh w dupe komus i nawet go nie zarzucilo To jest taki zapierdalacz specjalnie zrobiony który łamie wszystkie prawa fizyki A swoją drogą zrobiony po to by kupować kierownicę bo na padzie nie da się ukończyć Vettela na złoto a tylko to mi brakuje do platyny. Chociaż przed chwilą zrobiłem Vettela na Suzuce na złoto na złoto :lol1: Nie pytajcie się jak
moskal Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Nie pytajcie się jak jak to jak ???? krzyzakiem
PABLO Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Nie pytajcie się jak jak to jak ???? krzyzakiem Oczywiście Zrobiłem zdjęcie i zaraz wrzucę foto [br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 15:23_________________________________________________ Przed kilku minut, po prawej stronie godzina i data
insane_Infinity Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 a idz pan w piz*u..... :polew: Hardkorze!!!
moicz Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 jak mogłeś to zrobić na krzyzaku Ty czubie graty wielkie :notworthy:
T-żółw Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 jak mogłeś to zrobić na krzyzaku Ty czubie co się loguje to Pablo GT5 katuje gratuluję złota
PABLO Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Dobra wystarczy bo jeszcze komuś żyła na czole wyskoczy Taki mały żarcik to był choć złoto mam na Suzuce Sprawa wygląda tak że dostałem info od znajomego że można pewien myk zrobić, po aktualizacji 1.10 są kolejne tzw. bugi a poniższy pokaże wam z YT, od razu mówię że na Monzie i Nurburgring GP/F też można wyjechać ale od razu wraca na tor także tam trzeba normalnie pojechać. Ale cieszę się bo Suzuka normalnie jest najtrudniejsza a jest już z głowy Na Monzie brakuje mi ponad sekunde i jestem w stanie to zrobić tak samo jak GP/F ale wymaga to czasu bo jak na razie mi się nie chce tego przechodzić chociaż po tym złocie na Suzuce może zacznę nad tym siedzieć Ja co prawda złoto zrobiłem w 1:45s a ten niżej trochę szybciej bo w 1:20 ale udało mi się za 1 razem Jak już wjedziecie to nie patrzcie na trasę tylko na mapę :decayed: co się loguje to Pablo GT5 katuje Dobry rym Gram z chłopakami z http://gt5.net.pl/ poziom wysoki taki mają do którego mi trochę brakuje ale prawie wszyscy tam śmigają na kierach Logitecha to trzeba się męczyć na padzie. Jak by nie było to jeszcze 2 złota i platyna Aha, bym zapomniał.. Przed premierą Forzy 4, Polyphony zaserwuje nam największą w historii aktualizację, wszystkie tory z poprzednich części których teraz brakuje, wszystkie auta podobno mają być w Premium i jeszcze kilka rzeczy, ciekawy jestem czy wszystko okaże się prawdą
Rekomendowane odpowiedzi