Flyer Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 pamiętam jak Pablo 24h Le Mans naparzał :kox: ano... moze dobrze, ze nie mam PS3 i GT5, bo moglbym wpasc podobnie
moicz Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 — Dodano możliwość zapisywania i wznawiania wyścigów wytrzymałościowych. czy to już działa? jak? działa, podczas wjazdu do pit stopu wyskakuje okno na którym wybierasz rodzaj opon i ilość paliwa i jest tam opcja "zawieś" jak wybierzesz zawieś to gra się zapisuje a Ty musisz wyłączyć gre i nie możesz robić nic więcej, później jak włączysz GT5 to od razu masz wznowienie wyścigu. Niestety ja miałem niemiłą przygodę z tym zawieszaniem za szybko wjechałem do pit-stopu na 9h TSUKUBIE i podczas wznowienia wyścigu "komputer przejmujący stery podczas wjazdu" wypadł z toru i nie wjechał na zmianę tylko jeździł mi okrążenia, ja nie mogłem nic zrobić komp jeździł tak długo że zniszczył całkowicie opony i skończyło się paliwo(wtedy miałem nadzieję że wjedzie) ale nie 80km\h i robił kółka, musiałem wyjść z wyścigu dobrze że to była tylko godzina jazdy bo gdyby mi się stało tak przy 8 godzinie to bym się pociął. moja rada na TSUKUBIE wjeżdżać mega powoli do pit stopu
PABLO Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Nie fart moicz coś tam pytał się na PSN [br]Dopisany: 14 Październik 2011, 23:03_________________________________________________ Tak więc oficjalnie zakończyłem tryb A-spec Teraz niech sobie odpocznie konsola bo miała ciężki tydzień Ty pojebany jestes :kox: Cytat Moskala mnie wtedy rozjeebał pamiętam jak Pablo 24h Le Mans naparzał :kox: ano... moze dobrze, ze nie mam PS3 i GT5, bo moglbym wpasc podobnie Miło te czasy wspominam http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159253.1155 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159253.1215
Mario22 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 pamiętam jak Pablo 24h Le Mans naparzał :kox: I za to mu wielki szacun... odemnie wielki RESPECT...
insane_Infinity Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 no Ba GT5 nawet z rabatem mi załatwiał z Media Markt ahha :polew:
moicz Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 czy może ktoś z was sprawdzić ten wyścig 9h na tsukubie ? tzn. przejechać 2-3 okrążenia wjechać do pit-stopu wybrać zawieś, wyłączyć gre a pozniej wlączyc i wznowić. po tamtym problemie postanowilem znowu to odpalić i znowu to samo zobaczcie ktoś czy macie ten sam problem
Mario22 Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Panowie teraz z innej beczki... PS3 mam podłaczone do tego samego netu co kompa... i w kompie net mi śmiga OK a jak sie próbuje połączyc z netem w GT5 to mi wyskakuje błąd połączenia serwera DNS.... co to może byc... o czasem mam dni że jest ok a czasem nie działa jak np. dziś... a jak wiemy po aktualizacji trza sie codziennie zalogowac...
PABLO Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 czy może ktoś z was sprawdzić ten wyścig 9h na tsukubie ? tzn. przejechać 2-3 okrążenia wjechać do pit-stopu wybrać zawieś, wyłączyć gre a pozniej wlączyc i wznowić. po tamtym problemie postanowilem znowu to odpalić i znowu to samo zobaczcie ktoś czy macie ten sam problem Przemo nie kombyyynuj tylko odpalaj i jedź cały 9h wyścig, co to dla Ciebie [br]Dopisany: 15 Październik 2011, 22:26_________________________________________________ Panowie teraz z innej beczki... PS3 mam podłaczone do tego samego netu co kompa... i w kompie net mi śmiga OK a jak sie próbuje połączyc z netem w GT5 to mi wyskakuje błąd połączenia serwera DNS.... co to może byc... o czasem mam dni że jest ok a czasem nie działa jak np. dziś... a jak wiemy po aktualizacji trza sie codziennie zalogowac... Nie mam pojęcia co tam masz, nie miałem nigdy takiego problemu
Mario22 Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Pablo.... Przemo tak nie zrobi...on jest normalny... :decayed:
T-żółw Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 — Dodano możliwość zapisywania i wznawiania wyścigów wytrzymałościowych. czy to już działa? jak? działa, podczas wjazdu do pit stopu wyskakuje okno na którym wybierasz rodzaj opon i ilość paliwa i jest tam opcja "zawieś" jak wybierzesz zawieś to gra się zapisuje a Ty musisz wyłączyć gre i nie możesz robić nic więcej, później jak włączysz GT5 to od razu masz wznowienie wyścigu. Dzięki moicz, sprawdziłem teraz i faktycznie działa Oczywiście zanim zadałem pytanie sprawdzałem wszystko i np po wjeździe do pit stop nic się nie działo dlatego zadałem pytanie czy może ktoś z was sprawdzić ten wyścig 9h na tsukubie ? tzn. przejechać 2-3 okrążenia wjechać do pit-stopu wybrać zawieś, wyłączyć gre a pozniej wlączyc i wznowić. na Tsukubie 4 godzinnej jest OK a na 9 godz mam za niski level tzn 32 a potrzebny min 33 [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 01:52_________________________________________________ jak sie próbuje połączyc z netem w GT5 to mi wyskakuje błąd połączenia serwera DNS Tez mam tak czasami Może za wolny net mam 1Mb ale jak miałem przez 3 miesiące 10 Mb to nie było takich akcji ale może to tylko przypadek i zalezy od czegoś innego? Nie znam się na tym, zapytaj dostawce internetu dlaczego tak sie dzieje.
Janekx Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 No niestety też mam ten problem z błędem połączenia DNS podczas gdy internet normalnie szybko śmiga
insane_Infinity Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Pablo.... Przemo tak nie zrobi...on jest normalny... :decayed: :polew:
moicz Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Pablo.... Przemo tak nie zrobi...on jest normalny... :decayed: sprawdzę jeszcze raz to zapisywanie w trakcie wyścigu, jeśli sytuacja się powtórzy to będę musiał być nienormalny i jechać korzystając z pauzy [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 20:28_________________________________________________DLC jest do kupienia cały pakiet 46zł, osobne pakiety: samochody 29zł,trasy 14zł, farbki 7zł, stroje i kaski 7zł,
Reniu Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,10494749,Uwaga_na_dodatek_do_Gran_Turismo_5_.html
Janekx Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 no to się niektórzy zdziwią
PABLO Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,10494749,Uwaga_na_dodatek_do_Gran_Turismo_5_.html [br]Dopisany: 19 Październik 2011, 18:33_________________________________________________Za chwile pierwszy raz przetestuję tor SPA w Belgii :kox: [br]Dopisany: 19 Październik 2011, 19:28_________________________________________________Teraz 2h czesałem na nowych torach SPA i gokartowym z chłopakami w sieci Nie trzeba ściągać dodatku, jeśli ktoś kto założył pokój (host) ma ściągnięte te tory to możemy u niego grać pomimo że nie mamy zakupionego dodatku. Tor w Belgii wymiata, strasznie szybki (7km okrążenie) i ta pierwsza szykana miażdży albo ostatnia przed metą :kox: Jeszcze nie dawno podczas ostatniego SPA GP w F1 myślałem, "kuźwa ale by było za***iście mieć ten tor w GT5"
moicz Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Panowie jeszcze kilka samochodów i będe miał 1000 chwalę się tym dlatego że kupuję wszystkie standardowe jakie się pojawiają na giełdzie. żaden standardowy mi się nie powtarza :naughty: aha i do soboty A-spec i B-spec wskoczy na 40lvl :gwizdanie:
insane_Infinity Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 dobra po długim czasie GT5 Instaluję
PABLO Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Panowie jeszcze kilka samochodów i będe miał 1000 chwalę się tym dlatego że kupuję wszystkie standardowe jakie się pojawiają na giełdzie. żaden standardowy mi się nie powtarza :naughty: aha i do soboty A-spec i B-spec wskoczy na 40lvl :gwizdanie: No to graty Widzę że celujesz w platynkę [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 21:55_________________________________________________ dobra po długim czasie GT5 Instaluję Instaluj instaluj Pogramy w sieci z elitą z którą cisnę
Rekomendowane odpowiedzi