Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobry wszystkim z obozu pracy :hi:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: u nas opady śnieżku minimalne były także lajcik...

Czas się za chwile zbierać na uczelnie... audiczka zostaje w garażu, MPK czeka...

Opublikowano

w obozie pracujesz :wink4::decayed:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 10:30_________________________________________________

:hi: u nas opady śnieżku minimalne były także lajcik...

Czas się za chwile zbierać na uczelnie... audiczka zostaje w garażu, MPK czeka...

u nas znaczy gdzie? przeciez w poznaniu znow nasypalo :mysli:

Opublikowano

Dzien doberek wszystkim dziewczetom i chlopcom,

Wprawdzie dzis zonka pisala, ze musiala odgarnac 40cm sniegu przed brama od garazu, ale ja jakos nie widze tego.

U mnie plus 17 i slonko. :gwizdanie:

Musashi, piszesz, ze mrozik odpuscil. Znaczy z -20 na -10, co??

A tak w ogole, to czy Wy wszyscy nie macie co robic? Juz wiem, ze Rako na bezrobociu, to chlopak tu siedzi, ale reszta? Jak jestm w domu, to tyle zajec domowych zonka wynalezie, ze nawet umyc auta to nie bardzo mam kiedy jechac.

Pozdro z ..... Hiszpanii

Opublikowano

A to ciekawe że Poznań zasypało :blink: Ja mieszkam za torami na franowie i tu spadły między 2-5cm śnieżku

Opublikowano

teraz już wiem dlaczego kupiłem dizla :decayed: żeby nie korzystać z MPK :naughty

A to ciekawe że Poznań zasypało :blink: Ja mieszkam za torami na franowie i tu spadły między 2-5cm śnieżku

spadło kilka cm choć na ulicach wydaje się że więcej... :mysli:

A tak w ogole, to czy Wy wszyscy nie macie co robic? Juz wiem, ze Rako na bezrobociu, to chlopak tu siedzi, ale reszta?

zawsze się znajdzie czas na forum :tongue4:

Jak jestm w domu, to tyle zajec domowych zonka wynalezie, ze nawet umyc auta to nie bardzo mam kiedy jechac.

mam rozumieć że siedzisz w bucie na wysokim obcasie i ledwo Cie widać? :cool1::decayed:

w obozie pracujesz :wink4::decayed:

zwał jak zwał :decayed:

Opublikowano

Cytat: Madbar Dzisiaj o 10:54

Jak jestm w domu, to tyle zajec domowych zonka wynalezie, ze nawet umyc auta to nie bardzo mam kiedy jechac.

mam rozumieć że siedzisz w bucie na wysokim obcasie i ledwo Cie widać? cool1 decayed

:punk:

Opublikowano

coś Ci się cytat nie udał :polew:

Opublikowano

mam rozumieć że siedzisz w bucie na wysokim obcasie i ledwo Cie widać? :cool1::decayed:

:punk:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 11:14_________________________________________________a wizdu - no nie wiem jak :decayed:

Opublikowano

no teraz lepiej :>

Opublikowano

znów zablokowałeś cytat to poszedłem na skróty :decayed:

Dzisiaj ok 16:30 lece do Wolsztyna - jakby było coś do przewiezienia , jakaś mała paczka to mogę zabrać !

Opublikowano

Dzien doberek wszystkim dziewczetom i chlopcom,

Wprawdzie dzis zonka pisala, ze musiala odgarnac 40cm sniegu przed brama od garazu, ale ja jakos nie widze tego.

U mnie plus 17 i slonko. :gwizdanie:

Musashi, piszesz, ze mrozik odpuscil. Znaczy z -20 na -10, co??

A tak w ogole, to czy Wy wszyscy nie macie co robic? Juz wiem, ze Rako na bezrobociu, to chlopak tu siedzi, ale reszta? Jak jestm w domu, to tyle zajec domowych zonka wynalezie, ze nawet umyc auta to nie bardzo mam kiedy jechac.

Pozdro z ..... Hiszpanii

u mnie na tarasie 30 cm sniegu :cool1:

mrozik puscil znaczy go nie ma temp +2C

ja wlasnie jestem w pracy i tyram :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 11:43_________________________________________________

widocznie zabraklo sniegu dla was... :cool1:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 11:44_________________________________________________

nie na obcasie, tylko pod pantoflem :cool1::tongue4::wink4:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 11:45_________________________________________________

teraz już wiem dlaczego kupiłem dizla :decayed: żeby nie korzystać z MPK :naughty

diesel rulez :cool1::good::kox:

Opublikowano

No wróciłem ....fryz zrobiony przynajmniej podsufitówki nie wytre lol :polew:

Mam nadzieje że u mnie z robotą coś się ruszy w tym tygodniu.... :notworthy:

Opublikowano

znów zablokowałeś cytat to poszedłem na skróty :decayed:

Dzisiaj ok 16:30 lece do Wolsztyna - jakby było coś do przewiezienia , jakaś mała paczka to mogę zabrać !

Hehe wolsztyn to moje okolice ale apczki nie mam ... :wink4:

Opublikowano

Ludzie mam sprawę.

Problem z Wydziałem Komunikacji. Mianowicie.

Jak część z Was wie, jeżdżę na taksówce. Zmieniłem ostatnio auto i stare poszło do ludzi. Chciałem je wyrejestrować i tutaj się zaczęły problemy. Auto było zarejestrowane na mnie i na babcię (wiadomo, zniżki w ubezpieczeniu). W wydz. poinformowano mnie, że nie mogą przyjąć wniosku ponieważ tylko ja prowadzę działalność i auto było bezprawnie wykorzystywane do prowadzenia w/w działalności. Wg nich powinna zostać spisana umowa np darowizny z babci na mnie i auto ponownie zarejestrowane na jednego właściciela. Problemem jest to, że wszystko wg nich powinno mieć miejsce w marcu roku 2008. I na daną chwilę jestem właścicielem auta, którego już nie mam i z tego co mi wiadomo już ma ono nowego właściciela.

Czy ktoś z Was wie może jak z tego wybrnąć??

Opublikowano

Ludzie mam sprawę.

Jak część z Was wie, jeżdżę na taksówce. Zmieniłem ostatnio auto i stare poszło do ludzi. Chciałem je wyrejestrować i tutaj się zaczęły problemy. Auto było zarejestrowane na mnie i na babcię (wiadomo, zniżki w ubezpieczeniu). W wydz. poinformowano mnie, że nie mogą przyjąć wniosku ponieważ tylko ja prowadzę działalność i auto było bezprawnie wykorzystywane do prowadzenia w/w działalności. Wg nich powinna zostać spisana umowa np darowizny z babci na mnie i auto ponownie zarejestrowane na jednego właściciela. Problemem jest to, że wszystko wg nich powinno mieć miejsce w marcu roku 2008. I na daną chwilę jestem właścicielem auta, którego już nie mam i z tego co mi wiadomo już ma ono nowego właściciela.

czy pojazd byl zarejestrowany na ciebie i babcie czy na twoja firme i babcie.

jezeli na ciebie i babcie, podpisz z babcia: umowe bezplatnego uzyczenia 50% przypadajacego na babcie udziału pojazdu z prawem uzytkowania pojazdow do celow zarobkowych, rowniez do odplatnego przewozu osób.

Opublikowano

Ludzie mam sprawę.

czy pojazd byl zarejestrowany na ciebie i babcie czy na twoja firme i babcie.

jezeli na ciebie i babcie, podpisz z babcia: umowe bezplatnego uzyczenia 50% przypadajacego na babcie udziału pojazdu z prawem uzytkowania pojazdow do celow zarobkowych, rowniez do odplatnego przewozu osób.

Na mnie i na babcie...

Dzięki Ci wielkie za pomoc... Bo tam mi nawet nic nie umieli powiedzieć poza tym, że nie mogą przyjąć wniosku... Masz u mnie duże :beer1:... :good:

Opublikowano

cześć Wam wszystkim :hi:

ale plucha na zewn niech to diabli całe spodnie mam mokre na dole :kwasny:

Opublikowano

cześć Wam wszystkim :hi:

ale plucha na zewn niech to diabli całe spodnie mam mokre na dole :kwasny:

ja jeszcze na dworzu nie byłem - za pół godz. musze do zus-u podjechać to sie zobaczy