Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

doberek :hi:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 09:48_________________________________________________wstawac spiochy :kox:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja już wstałem :decayed: Dziś ostatni mecz - koniec ligii :wink4:

Opublikowano

a ja musze do roboty :disgust:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 10:15_________________________________________________milego dzionka.narson

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

Panowie gdzie w Poznaniu dobrze spawają plastiki?

Opublikowano

Siema, postaram się wpaść, na najbliższy spot, tym bardziej, że mam pod nosem:)

Volvo zostało ostatnio stestowane na hamowni, wypluło 226km i 328Nm. Teraz czas na dalszą zabawe :gwizdanie:

Vario niezły filmik, ja mam takich kumpli zapaleńców co ujeżdżają samuraje w terenie, dobra zabawa :decayed:

Ps. Nie chce ktoś lamp po 2 lifcie valeo? Mogę przytargać na spota;)

Opublikowano

Nie było mnie 2 dni i naskrobaliście 5 stron nieźle :)

Opublikowano

doberek :hi:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 09:48_________________________________________________wstawac spiochy :kox:

o tej porze to już byłem zwarty i gotowy ... nastąpił come back po 11 latach - dystans 21,097 km osiągnięty w 1h42m43s

Poznański Półmaraton ukończony ... teraz dochodzę odo siebie, a jutro będę umierał ...

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/208230_1301531394812_1726288641_532637_8294970_n.jpg

Opublikowano

:oklaski: Pochwal się, który tam dobiegłeś :naughty:

Opublikowano

Panowie gdzie w Poznaniu dobrze spawają plastiki?

Na Naramowickiej, jeszcze przed Lechicka po prawej stronie jadac od Szelagowskiej, spawalem w B4, zima przy -20 dotknolem zmarznietego sniegu i pekl, bardzo ladnie mi to zrobil, 50zl za zdjecie zderzaka i 50zl za spawanie tego co mialem pekniete
Opublikowano
:hi: przymierzam się do zrobienia porządku z moim sprzęgłem w końcu... :rolleyes: co kupić: Sachsa czy LUKa? :mysli: z wyczytanego info skłaniam się do LUKa jak na razie...
Opublikowano

:hi: przymierzam się do zrobienia porządku z moim sprzęgłem w końcu... :rolleyes: co kupić: Sachsa czy LUKa? :mysli: z wyczytanego info skłaniam się do LUKa jak na razie...

LuK :good:

Opublikowano

LuK :good:

a kojarzysz Bartas co oprócz tarczy, docisku, łożyska i dwumasu muszę mieć? :gwizdanie: czytałem o nowych śrubach do sprzęgła i dwumasu, ale coś nie mogę ich zlokalizować w Etce... :disgust:

zobacz po ile ma ten Pan http://www.lidmar-czesci.pl/index5.html jak bedziesz miał gdzies taniej to daj znac :)

dryndnę jutro :good:

Opublikowano

gosc ma dobre ceny tylko ciezko sie dodzwonic, trzeba probowac kilka razy w ciagu dnia, jak nie idzie to zadzwon kolo 19:30 w tedy jest w domu i wbija zamowienia do kompa wiec bedzie wiedzial ceny

Opublikowano

Pepin gratulacje

Opublikowano

o tej porze to już byłem zwarty i gotowy ... nastąpił come back po 11 latach - dystans 21,097 km osiągnięty w 1h42m43s

Poznański Półmaraton ukończony ... teraz dochodzę odo siebie, a jutro będę umierał ...

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/208230_1301531394812_1726288641_532637_8294970_n.jpg

oglądaliśmy dziś WTK i szukaliśmy czerwonej czpli a ty w piałej byłeś :confused4:

Opublikowano

fabian dzięki za info

BTW mnie o 5 rano obudził taksówkarz krzyczący -złodzieje-policja- i zdaje mi się, że vis a vis mojego bloku zgineła Audi A6 Avant w nowej budzie ale nie jestem pewny na 100%

Opublikowano

Ja założyłem Sachs i nie narzekam :good: