Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Madas

16552

• nike21

8875

• Musashi

5707

• variocustoms

5052

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a dotyk nie zgibał się ?

Opublikowano

ja raz wymieniłem w 3gs, za tydzień znowu mi wypadł z kieszeni ale tylko góra pęknięta więc telefon jest jako zapasowy, 4ka jest w dobrym pokrowcu więc na razie bez wypadków

Opublikowano

vario widziałem Twój pokrowiec, zgrabny nawet. możesz rzucić linkiem z allegro ?

Opublikowano

kupiłem go w salonie T-mobile, zerknij może na ich stronę na akcesoria, kosztował chyba ok 50 złotych

Opublikowano

obczaję bo nie uśmiecha mi się wymieniać szybki/dotyku po upadku z 50cm na podłogę.

btw..

IMG_0904.jpg

:kox: niunia się ucieszy :) spóźniony prezent na walentynki

Opublikowano

Dobre zdjęcia robisz slo - podeślę Ci żonę na szkolenie :polew:

Opublikowano

w ramach jakiegoś spociku mogę urządzić mini kursik :) bądź wspólne focenie furek z lampami studyjnymi w plenerze i jakąś bardziej "pro" sesje :)

Opublikowano

też się piszę jak by co :) owszem sprzęt nie jest profi ale zły też nie, wczoraj kumpel kupił sobie D60 :slina:

Opublikowano

sprzet nie gra roli. ustawie Wam lampki to będziecie patrząc na zdjęcia jakie powstają w Waszych aparatach :)

Opublikowano
[...] bądź wspólne focenie furek z lampami studyjnymi w plenerze i jakąś bardziej "pro" sesje :)

jestem za, tylko niech by było sucho, żeby zdjęć błota nie robić;]

Opublikowano

tak, musi być sucho i ciut cieplej, żeby to była przyjemność a nie udręka :)

Opublikowano

Dobre zdjęcia robisz slo - podeślę Ci żonę na szkolenie :polew:

slo parę lat temu robił sesję zdjęciową Mojej audiczki :naughty: Jego zdjęcie to np to z Mojego avatara :naughty: jeszcze na starych felgach :decayed:

Opublikowano

Adas to było sto lat temu :D [br]Dopisany: 21 Luty 2012, 16:46_________________________________________________hah wyszperalem nawet dokładną datę.. sobota, 13 października 2007 godzina 17.30 :D

ps, zobacz co mam ;]

YjE1u.jpg:)

Opublikowano

też gdzieś miałem to zdjęcie na dysku :naughty:[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 17:16_________________________________________________o są :naughty:

808oK.jpg

Opublikowano

a poka jakie teraz masz felgi na niej [br]Dopisany: 21 Luty 2012, 17:19_________________________________________________nie ładuje się Twoja fota

edit, o już widzę :)

Opublikowano

a dotyk nie zgibał się ?

ta szybka, to nie tylko szybka, to wlasnie digitizer.

w Samsungach Galaxy jest gorzej, wyswietlacz jest zintegrowany z digitizerem, wymiana od 400 PLN w gore.[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 17:27_________________________________________________

w ramach jakiegoś spociku mogę urządzić mini kursik :) bądź wspólne focenie furek z lampami studyjnymi w plenerze i jakąś bardziej "pro" sesje :)

e tam furek :cool1: jak juz to jakas powazniejsza sesje bysmy urzadzili :kox:

Opublikowano

teraz mam takie (też stara fota) :wink4:

3Hu2c.jpg

Opublikowano

jak będziesz chętny na jakieś focenie to daj znać :)