Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pany dysponuje ktoś, a o ile pamiętam to chyba nie, ale poszukiwana jest B6 1.8T w Q 190KM do sprawdzenia na drodze :whistling:

El Martinez ma takową chyba :decayed:

:yes2:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie, 13 lat temu trochę próbowałem, ale jakoś mnie nie ciągnie.

Dzieci jeździły przez rok do Kociałkowej Górki ... młodej już się nie podoba, a starsza chce, ale jakoś czasu brak.

A to jest/był zlot Opla Vectry ... jak widać można znaleźć fajne atrakcje, nie koniecznie samochodowe ;)

Opublikowano
Bart-s ale Fantastic miał program na 190+ z tego co pamiętam

Z tego co pamiętam to 190KM tam nie było no i mapa od razu wróciła fabryczna bo nowa coś nie chciała banglać...

Opublikowano

Bart-s możliwe, jedynie co pamiętam to w Good Hope było robione

Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM

Opublikowano
ma ktoś może pożyczyć zestaw do wciskania tłoczków hamulcowych?

a próbowałeś łyżka 2x montażowa np do opon ew 2 wkrętaki jakieś mocne ??

Dopiero we wtorek będę robić - mam klucz do szlifierki :) wszystko przez zatarty trzpień ślizgowy , jeden wewnętrzny klocek zjechał się na blachę (zostało około 1 mm ) , pozostałe trzy mają po 4-5 mm ale i tak wszystkie do wymiany.

Niestety zabrałem się za to w sobotnie popołudnie bo coś zaczęło mi trzeć z tyłu , trzpień już wybity , nasmarowany chodzi lekko i nastała cisza :decayed:. Muszę jutro zakupić zestaw klocków i jak najszybciej wymienić.

15 lat temu jak na praktykach mój majster zawsze powtarzał że na zatarte cylinderki najlepiej rozebrać, przeczyścić i nasmarować kremem...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

nivea :decayed:

---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ----------

Bart-s ale Fantastic miał program na 190+ z tego co pamiętam

miałem BFB ośka w serii 163KM zmierzone 172,8KM po pierwszym sofcie 225KM i 315Nm

finalnie zostało 200KM i 308Nm momentu i bujałem się na tym cały weekend :decayed::grin::decayed:

...

ale powiem wam że gdybym miał w przyszłości jeszcze BFB to program zrobię, w good hope mariusz tam dobrze radzi sobie z dieslami i AEB, z BFB poległ, ale ogólnie klient wart jest polecenia bo zna się trochę chociaż nie we wszystkim - twierdził że filtr paliwa (z regulatorem ciśnienia - jakiś cudowny na 4 wężyki ) jest do wymiany a ja że nie !

dogadaliśmy się że założe ten filtr i jak to nie będzie to to zwraca kase (ASO 180 PLN-ów ) i zwrócił bez mrugnięcia okiem, tak samo jak za soft z którego nie byłem zadowolony.

Opublikowano

Ja byłem również z moim poprzednim autem u Mariusza na sofcie, a później na poprawce jak założyłem inne turbo i FMIC, i byłem bardzo zadowolony. Wiedzę ma, trzeba przyznać, a i ceny konkurencyjne w porównaniu do Poznania. No i chyba jako jedyny w WLKP ma hamownie obciążeniową dla aut 4x4. Kilku znajomych było i również zadowoleni. Na innych forach jest również polecany, nie tylko aut z koncernu VAG. Jak ogarnę się z nową furmanką to na pewno też go odwiedzę :P

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

siemka

ja jutro zmiana rozrządu :wink:

Opublikowano

a ja swap pompy oleju :)

Opublikowano

niestandardowy co z tym grillem?

Opublikowano

Bedzie demontaz mojego. i tego sikamy. jutro demontaz i sie zgadamy kiedy Ci go podrzuce. ok?

Opublikowano

ok

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano
siemka

ja jutro zmiana rozrządu :wink:

a ja nie muszę :dziura:

Opublikowano

Pozdrowienia do kierowcy czarnego sedana na klubowych ramkach który zaparkował koło mnie w Plazie :hi:

Oraz (dziś kumulacja:grin:) dla kierowcy czarnego avanta z klubo naklejkami w Pobiedziskach :hi:

20130521_191205.jpg

Opublikowano

Będę wymieniał żarniki (D1S) ... ktoś ma jakieś sugestie podczas wymiany ?

Opublikowano

nie dotykac szklanych baniek. i dobrze docisznąc przewód wysokiego napięcia do zapłonnika.

pepin ale na to miganie to wymiana zarnika na 90% nie pomoże.

Opublikowano
nie dotykac szklanych baniek. i dobrze docisznąc przewód wysokiego napięcia do zapłonnika.

pepin ale na to miganie to wymiana zarnika na 90% nie pomoże.

hmmm a co TWoim zdaniem pomoże?

---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:43 ----------

a znalazłem serwis .. jak rozpoznać podróbki :)

Żarówka xenonowa - oryginał czy chiński zamiennik?

Opublikowano
  • Autor