Robertuss Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Panowie mam pytanko małe. W piątek planuję krótką wycieczkę do Poznania, dokładniej Koziegłowy, no i interesuje mnie czy trasa Gniezno-Pobiedziska-Koziegłowy jest w miarę OK do toczenia się na gwincie, tzn. czy nie ma tam np. mega-kolein no i jak z ewentualnymi korkami piątkowo-weekendowymi. Muszę tam być na godz. 12-13 i tego samego dnia wracam
rosool88 Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Panowie mam pytanko małe. W piątek planuję krótką wycieczkę do Poznania, dokładniej Koziegłowy, no i interesuje mnie czy trasa Gniezno-Pobiedziska-Koziegłowy jest w miarę OK do toczenia się na gwincie, tzn. czy nie ma tam np. mega-kolein no i jak z ewentualnymi korkami piątkowo-weekendowymi. Muszę tam być na godz. 12-13 i tego samego dnia wracam Panowie, na bałtyckiej tzn. wlot do Poznania od Bydgoszczy w stronę Piły bo tak będziesz pewnie jechał są remonty i generalnie tranzyt tamtędy leci więc koleiny jako takie mogą być. dodatkowo 2 przejazdy kolejowe masz do przejechania, a z Gniezna do Poznania to bez atrakcji jest droga. pozdrawiam
Arkadiush Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Opublikowano 21 Maja 2013 Moja ostatnia przygoda z karetką Karetka potrzebowała pomocy | Słupca nawet nie podziękowali ani nic porażka
rosool88 Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Moja ostatnia przygoda z karetkąKaretka potrzebowała pomocy | Słupca nawet nie podziękowali ani nic porażka przecież tak powinno być, powinieneś im jeszcze zapłacić i przeprosić, że tak wolno to szło:facepalm:
Arkadiush Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Opublikowano 21 Maja 2013 Moja ostatnia przygoda z karetkąKaretka potrzebowała pomocy | Słupca nawet nie podziękowali ani nic porażka przecież tak powinno być, powinieneś im jeszcze zapłacić i przeprosić, że tak wolno to szło:facepalm: no porażka na maxa:facepalm: ratownicy podziękowali ale gazeta ni uja
Robertuss Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Panowie mam pytanko małe. W piątek planuję krótką wycieczkę do Poznania, dokładniej Koziegłowy, no i interesuje mnie czy trasa Gniezno-Pobiedziska-Koziegłowy jest w miarę OK do toczenia się na gwincie, tzn. czy nie ma tam np. mega-kolein no i jak z ewentualnymi korkami piątkowo-weekendowymi. Muszę tam być na godz. 12-13 i tego samego dnia wracam Panowie, na bałtyckiej tzn. wlot do Poznania od Bydgoszczy w stronę Piły bo tak będziesz pewnie jechał są remonty i generalnie tranzyt tamtędy leci więc koleiny jako takie mogą być. dodatkowo 2 przejazdy kolejowe masz do przejechania, a z Gniezna do Poznania to bez atrakcji jest droga. pozdrawiam Dzięki! Trochę mnie wytelepie ale dam radę
Qbazulu Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 tragedi nie ma jechałem z Gdańska 2 tygodnie temu i dałem radę choć nie na gwincie ale na 1bv jest ok
Gwerty Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 nie dotykac szklanych baniek. i dobrze docisznąc przewód wysokiego napięcia do zapłonnika. pepin ale na to miganie to wymiana zarnika na 90% nie pomoże. hmmm a co TWoim zdaniem pomoże? ---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:43 ---------- a znalazłem serwis .. jak rozpoznać podróbki Żarówka xenonowa - oryginał czy chiński zamiennik? przewornica nie trzyma napięcia. co do zarników i podrobek ot powyzsze zasady jak naj najbardziej warto wziąc do serca. serwis znam i polecam
Maxcudo Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Grześko, mi też prawa lampa zaczęła mrugać przy uruchamianiu a potem spokój Na razie ma nie mam opcji, żeby lampki na korektę wpadły do Ciebie Jak tylko ogarnę, że przez kilka dni auta nie będę potrzebował, bo się zgadamy
Gwerty Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 z ego co pamiętam u karola jest inny problem. a nie tylko po odpaleniu. zarnik gaśnie na chwilę i się zapala nieważne czy to po odpaleniu czy po paru godzinach jazdy a czasem jest ok. teraz w weekendy jestem poza poznaniem, ale w tygodniu no problem.
farmer91 Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 mi też mrugały i po wymianie żarników nie ma problemów
danielo Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 zbóje co słychować.Kto się wybiera na Zlot.
Maxcudo Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Ja planuje, ale w ostatnich 2tyg tak mi się życie mega skomplikowało ze nie wiem czy dam rade...
Pepin Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 mi też mrugały i po wymianie żarników nie ma problemów Czyli już znam 2 sztuki B7 , gdzie migało i wymiana pomogła ... pozostaje sprawdzić czy u mnie pomoże a jak nie to bee szukał przetwornicy a żarniki ma oryginały w kartonikach z napisałem OOO, WV etc dość tanio to najwyżej sprzedam
Rekomendowane odpowiedzi