Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy ktoś mieszka w okolicach Parku Wilsona i mógłby użyczyć kabel KKL lub inny którym mógłbym w końcu odczytać PIN do mojego Immo3? Mam interfejs KKL od Viakena ale z roku 2007 i programy VAG Eeprom programmer 1.18axim i 1.19g wywalają mi błędy "złej wersji oprogramowania". Chce kupić kabel ale że nie wiem który to chciałbym coś sprawdzonego.

Mam taki licznik:

Address 17: Instruments

Protocol: KW1281

Controller: 8D0 920 900 T

Component: KOMBI+WEGFAHRS. M73 D52

(Licznik JAEGER 1/2 FIS)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jakiś tam kabel mam. Bede sie stolowal na os kosmonautów ale dopiero za tydzień.

Opublikowano

Dzisiaj kumpel chciał żeby pomóc mu z żarówką w tylnej lewej lapie od kierunku.

Okazało się że jeden pin jest cały zwęglony i przytopił wtyczkę/plastik.

Może ktoś chce sprzedać wnętrze tylnej lewej lampy do B7 z wtyczką ?

---------- Post dopisany at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany at 17:43 ----------

Czy ktoś wie jakie piny potrzebne są do wtyczki do lampy tylnej i jak tego się szuka w ETCE?

wtyczka 1J0 973 704

Opublikowano

Karol, mam cala instalacje od b7. jak poszukasz to cala kostke z pinami sobie wezmiesz...

Opublikowano

:siema:

co tam ciekawego? :decayed:

Opublikowano

Schematu instalacji elektrycznej w ETCE nie widziałem, poszczególne elementy, wtyczki, wiązki, a i owszem. W elsie wersja ang. tam znajdziesz schematy do B7. Pozdro z WarszaFki :wink:

---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:12 ----------

Dodatkowo schematy instalacji oraz instrukcja jak je czytać jest w "Sam naprawiam" dla modelu B6/B7 link http://turbobit.net/k3koihnwvj7d.html :hi:

Opublikowano

doberek z rana :hi:

Opublikowano

Witam.

Opublikowano

dzięki za pomoc ...

lampę kupiłem od naszego forumowego kolegi i znalazł też wtyczkę

:)

w ETCE można wyświetlić powiązane części jak już ma się wyświetloną pozycję z ceną .. ale u mnie nie zadziałało z wtyczką i pinami

(dzięki Madbar za podpowiedź)

Opublikowano
  • Autor

Witam Panowie :siema:

Opublikowano
dzięki za pomoc ...

w ETCE można wyświetlić powiązane części jak już ma się wyświetloną pozycję z ceną .. ale u mnie nie zadziałało z wtyczką i pinami

Karol, a od kogo kupiles lampe? ktos z WLKP?

Opublikowano
Jakiś tam kabel mam. Będę się stołował na os kosmonautów ale dopiero za tydzień.

Dzięki za chęci :) W przyszłym tygodniu mam urlop i sprawą zajmę się najprawdopodobniej dopiero w drugiej połowie sierpnia. Już wiem że KKL + VAG Eeprom programmer nie podejdą do tego licznika. Jedynie odpowiedni VAG tacho albo Commander ale jeszcze nie wiem który.

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
dzięki za pomoc ...

Karol, a od kogo kupiles lampe? ktos z WLKP?

Czaki, z Tarnowa, już parę rzeczy od niego kupowałem.

---------- Post dopisany at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:19 ----------

Jakiś tam kabel mam. Będę się stołował na os kosmonautów ale dopiero za tydzień.

Dzięki za chęci :) W przyszłym tygodniu mam urlop i sprawą zajmę się najprawdopodobniej dopiero w drugiej połowie sierpnia. Już wiem że KKL + VAG Eeprom programmer nie podejdą do tego licznika. Jedynie odpowiedni VAG tacho albo Commander ale jeszcze nie wiem który.

mam VAG 10.6, do czwartku w Poznaniu jestem na Piątkowie lub Grunwaldzie

później urlop

Opublikowano

poszukujemy mieszkanka/pokoju 2 osoby, najlepiej okolice winograd, winiar, naramowic, piątkowa, itp złoty grosz te klimaty :polew:

Opublikowano

:hi:

I ściągacz do sprężyn okazał się niepotrzebny - chciałem pożyczyć od znajomego mechanika , zaśmiał się i powiedział że ręką wcisnę górne mocowanie i sprężyna się podda - no i miał rację ( a rok temu jak przekładałem zawieszenie na 1BE ściągałem sprężyny sciągaczem i zajęło to najwiecej czasu :( ).

Z małą pomocą ojca 2 godzinki pracy ( 2 litry potu :wink: ) - założony Sachs :thumbup1: i od razu auto przestało wozić na dziurach , jakby ktoś chciał zmieniać tył w B5 u siebie służę pomocą :decayed:

Opublikowano
poszukujemy mieszkanka/pokoju 2 osoby, najlepiej okolice winograd, winiar, naramowic, piątkowa, itp złoty grosz te klimaty :polew:

Hehe sam niedawno szukałem.

Opublikowano
508074528 - Marcin, możesz się na mnie powołać, ul. Żywokostowa, mega standard i mieszkanie, polecam. Mieszkałem 2 lata za czasów studenckich.
Opublikowano
:bry: rosool88 w poniedziałek bede cos wiedział o tym rozrządzie bo w końcu nie byłem u mechanika, ale u mnie w 1.9 wzioł 400 za robote + ok 800 za graty jeśli dobrze pamietam
Opublikowano
:bry: rosool88 w poniedziałek bede cos wiedział o tym rozrządzie bo w końcu nie byłem u mechanika, ale u mnie w 1.9 wzioł 400 za robote + ok 800 za graty jeśli dobrze pamietam
:shock3: komplet INA z pompą wody HEPU do 1.8T 600zł całość.